Благоевград и/или Гоце Делчев

• 18 154
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Ехо момичета Честит Свети Валентин на всички влюбени  txtloves Heart Eyes  loveuuu и Трифон Зарезан Wine Glass.Весело изкарване на всички довечера много много любов luvbed и вино да се лее Drunkцяла нощ.Целувки от мен и Бебчо  love001  love001

# 106
Ох ,забравих да кажа добре дошла на мама da_bo welcome

# 107
  • На черешата
Благодаря,надявам се на скорошна среща

# 108
Хей мами къде сте?Никой не пише от доста време.Темата ни е отишла назад,назад Sad.Хайде включвайте се де ,няма от другите градове да ни минават Confused.Днес водих малкия да му взимат кръв и урина та по тоя повод да ви разкажа едвам съм му взела урина.Ами то моичкия на едно място не седи непрекъснато се мести ,рита, мърда rotfImbo rotfImaoнемога да му сложа контейнерчето за урината,непрекъснато се измества и вътре нищо.Двапъти купувах такова контейнерче.Така 3 дни се мъчих и накрая сложих малко памук в памперса и така взех малко.Иначе се държа много мъжки когато го боцнаха съвсем малко поплака. CryУтре ще видим резултатите какви са от изследванията.Стискам палци всичко да е наред Praynig.Добре утре ще се включа пак ,а вие активирайте се  thumbsup.Много много целувки на всички  love001

# 109
Здравейте мамчета. Чета, чета и се оказва, че всички сте от Благоевград. Няма ли мами от Гоцето? Хайде включвайте се, искам да се запознаем. Laughing

Привет на агитката от ГД/БЛ.
Аз съм от ГД, радвам се да се запознаем.
Чак сега видях темата.

Има още една мама от ГД, казва се desi7674, но в момента гушка току-що роденото си бебче (преди малко повече от час час ) и затова не може да се разпише. Но ние можем да й честитим! Живо и здраво февруарско бебче - едно малко, сладко момиченце, най-новия член на ГД и на Бг-мама. Heart Eyes

# 110
Ей к_мама, как се казваш, кой набор си, къде си учила.
Да честитиш на деси7674 от нас и да и пожелаеш здраво бебче и здраве на семейството, както и семейно щастие и скоро да пише Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 фев 2006, 09:00 от Bezhy

# 111
честито да е бебчето на мама Desi7674. Да е много здраво, послушно и  да направи мама и тати най-щастливи на света.   newsm44

# 112
  • На черешата
Здравейте пак от нас.Ние сме малко далечко от вас,но следим темата с интерес и непременно ще пуснем съобщение,когато трагнем към родния Благоевград.А за нас какво да кажем,вече сме големи и на мама и е малко по-леко.Каката е съвсем самостояателен човек,много ми помага миличкото,ходи си на градина и расте като гъбка.Борянка е доста буйно детенце,но да ни е жива и здрава.Вече махнахме дневния памперс,а като се постопли малко ще махнем и нощния,яде всичко и не ходим на кухня,аз си готвя.апаробвахме се да ходим на ясла,но много боледува,така яе за сега ще постоим удома,пък на пролет живи и здрави пак ще пробваме.Говоти много,все бърбори ли бърбори...

# 113
k_mamma в началото на ямуари се роди мой племенник в Гоцето. Син на братовчед ми Георги Чулев и Ани. Познаваш ли ги? Виждаш ли ги?
А аз дори не знам как се казва бебето ... срааааамммм  Embarassed

Ние щяхме да пътуваме този уикенд, но се отказахме. Нека се постопли още малко.

# 114
k_mamma в началото на ямуари се роди мой племенник в Гоцето. Син на братовчед ми Георги Чулев и Ани. Познаваш ли ги? Виждаш ли ги?
А аз дори не знам как се казва бебето ... срааааамммм  Embarassed............

Смайли, в момента не се сещам кои са братовчедите ти, но много вероятно е да ги познавам, нали се сещаш, малък град и се знаем...
Да им е живо и здраво бебчето.

# 115
Благодаря за пожеланията.
Те живеят на главната ... преди се казваше Тодор Паница ... сега не се сещам точно как я преименуваха  ooooh! Има едно кафе Фил Бар ... то доста неща беше - пицария, кафе, билярд ...

# 116
Благодаря за пожеланията.
Те живеят на главната ... преди се казваше Тодор Паница ... сега не се сещам точно как я преименуваха  ooooh! Има едно кафе Фил Бар ... то доста неща беше - пицария, кафе, билярд ...
Смайли, аз съм абсолютно отвеяна, добре че ми каза къде живеят, иначе нямаше да се сетя. Но по-куриозното е, че Ани ми беше колежка и работихме дълго време заедно, освен това сме си и близки. Но беше с бащината си фамилия, та затова не се сещах.
Те имат момченце.
Трябва да кажа на Ани да вземе да влиза и тя във форума.

# 117
Здравейте мами от Благоевград !
 welcome на da_bo   прекалено много съвпадения -сега ако се казваш и Катя -значи си ти  Laughing

# 118
K_mamma,  а как се казва наследника?
Много поздрави прати на Ани специални. Аз трябва да им звънна тия дни...

# 119
da_bo готови сме -само дето ме е шубе  - и това с всеки измимнал ден все повече Embarassed
Вие кога мислите да дойдете и да поседителлстига с тая София WinkДаринка и Борянка какво правят ?BEBEGOGO как сте вие ? Пиши за резултатите - надявам се всичко да е наред newsm10
Айде кога ще се стопли -вече нямам търпение ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт