Да преправим старите мебели с любов - тема 23

• 97 244
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
И при мен.

# 211
За тези , които търсеха такава машина, според мен супер-изгодно предложение:  newsm10 http://prodavalnik.com/shevna-mashina-singer-i22947675

# 212
  • На точното място
Здравейте, момичета. В момента имам малко свободно време и реших да освежа старите соц-кухненски столове. Моля препоръчайте ми най-ефикасния в момента препарат за сваляне на блажна боя от дърво. Преди години свалях блажна боя от дограмата, но не помня с какъв препарат точно, а и беше доста трудно. Предполагам, че сега има по-ефикасни препарати.

# 213
благодаря на всички за идеите  bouquet
честно казано,много ми харесва червено,ама пусто няма къде да го лепна тоя цвят.
нещо ме влече и това тюркоазеното,не че и него има къде да наместя.
мислих си ако измъдря от някъде,някакъв интересен стол и едно огледало,мога да го направя като отделен кът.ама откъде ли ще ги измъдря.имам време,мога да намеря още някое съкровище.вчера правих една нощна лампа и довърших едно огледало и една друга тоалетка и с това приключвам за сега Simple Smileпо късно ще пусна снимки.

# 214
само ,че нямам снимки преди,уж снимах,а не ги намирам newsm78.
огледалото беше тъмно кафяво,а тоалетката черна

лампата беше бяло и сиво,направих я бежово и кафяво,като стените с останал ми латекс,само не съ
м я лакирала още,ама нещо се изморих и ще довършвам на есен Simple Smile
снимките не са много качествени,ама бях сама и толкова мога.

# 215
  • ГОре на черешата...
Отлично си се справила, много ми харесват  bouquet!

# 216
  • София
Здравейте Simple Smile знам, че съм нова тук, но напоследък един шкаф страшно много ме дранзи  и искам да го променя само, че нямам никакви идеи какво да правя, как да го направя и така нататъка.
Какво бихте ме посъветвали да направя с това нещо, и как?? Благодаря предварително за отговорите Simple Smile Heart Eyes

# 217
  • ГОре на черешата...
Джес, най-лесното е пребоядисване, ако искаш може и изшкурване +омасляване. Лично аз бих махнала стъклата и бих сложила някакви по-интересни дръжки.

# 218
  • София
mari_eta Един лак, дали ще стане??? (това омасляване ми е непознато и тъмна индия и нз какво представлява даже). Иначе стъклата смятам да им сложа някакво(непрозрачно или да го изрисувам поне в това ме бива)фолио, за да не се виждат чашите, че честно казано ми писна да ги мия през няколко месеца (за дръжките на огледалата е добра идея да ги сменя). Благодаря отново за съветите

# 219
  • гр. София
Вторият линк при мен не се отваря  Peace

Сега дали става?  Sad

# 220
  • В градината...
Не

# 221
# 222
  • В градината...
Отваря ми се логин страницата на gmail.

# 223