Да преправим старите мебели с любов - тема 23

• 97 242
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Всичко трябва да се шкури,да падне лаковото покритие,за да хване стабилно боята.
В случая автобояджия е излишен според мен ,много шкурене и много търпение трябва.
Успех и да покажеш резултата  Peace

# 256
  • София
Колко е съсипан фурнира? Само петна или се е надигнал?
Беше се надигнал и аз като хванах шкурката, та стана еднааа...  ooooh!
Не знам къде могат да сложат нов фурнир. Сега все едно са залепени две различни части.

# 257
  • Пловдив
Не знам къде могат да сложат нов фурнир. Сега все едно са залепени две различни части.

Това е кофти, ако бяха само петна да мажем (и ние мажем със съветите). А какво има под фурнира? Дали няма да е по-добре ако махнеш всичкия? Какво се показа като го ошкури?

# 258
  • София

Това е кофти, ако бяха само петна да мажем (и ние мажем със съветите). А какво има под фурнира? Дали няма да е по-добре ако махнеш всичкия? Какво се показа като го ошкури?
Ами дървото - ореха.

# 259
  • Пловдив

Ами дървото - ореха.
А на теб хареса ли ти? Може би трябва да се опиташ да свалиш цеееееелия фурнир и да полираш каквото се покаже. Или да си платиш да ти го полират (не знам дали биха могли тези, които циклят паркети?!).

# 260
  • София

Ами дървото - ореха.
А на теб хареса ли ти? Може би трябва да се опиташ да свалиш цеееееелия фурнир и да полираш каквото се покаже. Или да си платиш да ти го полират (не знам дали биха могли тези, които циклят паркети?!).
Нямам идея. Това, което се показа, трябва някак да се изравни и може би да му се залепи фурнир, който да се полира, лакира, де да знам, не съм веща в тая област, а и не знам къде биха се занимавали с това. Confused

# 261
  • гр. София

И аз имам такава секция/гардероб, но бял и се интересувам как мога да я преобразя.  Simple Smile Чудя се и за цвета, това е тийнейджърска стая  Wink

Скрит текст:

# 262
Ти си била на крачка от истината. Трябвало е още малко шлайфане за дозаглаждане и си готова. Сега махаш фолиото, вземаш едно дърводелско обикновено ренде, ако нямаш електрическо такова и започваш да белиш целия фурнир. После минаваш с шлайфа първо с груба шкурка, напр. с 60 и после заглаждаш със 120. После, ако ти харесва цвета направо омасляваш или лакираш, ако не- байц в желания цвят и за финиш пак лак или масло. Можеш ли да покажеш снимки?

Мимииии, страхотна нова премяна на бюфета, че и на стаята Peace Peace Peace И да ти кажа, че докато разглеждах бюфета ми текоха лигите по съседните снимки Heart Eyes Тъкмо се забърсах, отварям линка да видя раклата иии- торта Heart Eyes Детска, да, ама торта Flutter Пак слюнкоотделяне, пак салфетки Joy

Девойки, да пренасям ли от групата във фейсбук тук снимки или почти всички вече сте И там?

# 263
Може ли линк към групата във фейсбук  Hug

# 264
Девойки, да пренасям ли от групата във фейсбук тук снимки или почти всички вече сте И там?

Давай ги тук Simple Smile

# 265
  • Варна
Не ми се вярва да е ореха, няма логика върху ценна масивна дървесина да се лепи фурнир.

# 266
  • ГОре на черешата...
Искам и аз линка към групата, за да се включа ако може Praynig.

# 267
  • София и там където не се пуши
Линка е на първия пост също май  newsm78 http://www.facebook.com/groups/245497108902829/

# 268
  • София
Ти си била на крачка от истината. Трябвало е още малко шлайфане за дозаглаждане и си готова. Сега махаш фолиото, вземаш едно дърводелско обикновено ренде, ако нямаш електрическо такова и започваш да белиш целия фурнир. После минаваш с шлайфа първо с груба шкурка, напр. с 60 и после заглаждаш със 120. После, ако ти харесва цвета направо омасляваш или лакираш, ако не- байц в желания цвят и за финиш пак лак или масло. Можеш ли да покажеш снимки?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 10:16 от july1993

# 269
  • Варна
Скрит текст:

Красота! Но мисля, че под фурнира е пдч плоскост, краката са толкова красиви!

Общи условия

Активация на акаунт