Нашите кухни - тема 50

• 82 993
  • 792
  •   1
Отговори
# 285
  • София
  Вече съм с нова кухня.Неизползваема, понеже под монтаж на мивка и аспиратор се разбирало само да ги сложат, но не и да ги свържат. След празниците ще трябва да търся електротехник и водопроводчик. smile3511 Пет пъти ги помолих и да ми направят в единия шкаф дупчица за маркуча на газовата бутилка - и петте пъти си направиха оглушка.Сега бутилката седи пред шкафа,вместо вътре.

# 286
Благодаря,и на мен много ми харесва, а онова покритото с кърпа на плота е току що изпечената питка - сефтосах фурната  Mr. Green Пожелавам на всички кухноправещи скоро да видят крайния резултат  Grinning

Много е хубава, честито   bouquet

# 287
  • София
Izvinqvam se za latinicata,nqmam vremenno fonetika - eto veche gotovata mi kuhnq  Grinning

http://amidala13.snimka.bg/cooking/kuhnq.773681
Харесва ми!Изглежда светла и голяма.Ползвай си я със здраве!

# 288
  • София
  Къде в София мога да отида на място и да си поръчам барплотче по размер- изрязване и кантиране, за подпрозоречната стеничка?

# 289
  Вече съм с нова кухня.Неизползваема, понеже под монтаж на мивка и аспиратор се разбирало само да ги сложат, но не и да ги свържат. След празниците ще трябва да търся електротехник и водопроводчик. smile3511 Пет пъти ги помолих и да ми направят в единия шкаф дупчица за маркуча на газовата бутилка - и петте пъти си направиха оглушка.Сега бутилката седи пред шкафа,вместо вътре.

Тайна, на мен също майсторите, които ми правиха и монтираха кухнята НИЩО не ми свързаха, допълнително дойде баща ми/добре, че разбира от всичко  Heart Eyes/, иначе нито мивка, ни пералня, ни мръсен канал, тъпото е. че въпросното "свързване" на уредите отнема супер малко време, не знам защо не искат да го правят  Peace

# 290
  • София
 amidala13 , аз знам защо, казаха,че могат да ги свържат, ако си платим.Но точно на тях пък няма да платя, намерих си друг майстор,който взима една трета от тяхната цена и прави всичко.Понеделник ще ми ги свърже и говорихме и там, където махнахме дограмата да ми го оформи с гипскартон.Само ме е яд, как не го намерих по-рано ,досега щях да съм забравила,че съм правила ремонт.А аз се доверих на познат, та ми съсипа всичко.

# 291
amidala13 -със здраве да си я ползваш и все вкуснотийки да приготвяш.... Simple Smile
и а ще снимам когато ми я направят-намерих си страхотен мебелист,който бях забравила,че се занимава с това..
 Да питам какви трябва да са ми котлоните-завграждане от какъв материал?
Всико си купуваме от Техно хит-уредите със транспортните дефекти,които ги водят.
Подписахме договор с фирма за ремонт на апартамента -не всичко-банята ние си я правим.
И така момичета -аз съм на тоя етап за сега. Направих си проекта на кухнята-мдф-гланц-зелено млечно с акация... а  бе ще снимам когато стане-живот и здраве.Сега мисля за мивката-каква и котлоните какви?

# 292
amidala13 -със здраве да си я ползваш и все вкуснотийки да приготвяш.... Simple Smile
и а ще снимам когато ми я направят-намерих си страхотен мебелист,който бях забравила,че се занимава с това..
 Да питам какви трябва да са ми котлоните-завграждане от какъв материал?
Всико си купуваме от Техно хит-уредите със транспортните дефекти,които ги водят.
Подписахме договор с фирма за ремонт на апартамента -не всичко-банята ние си я правим.
И така момичета -аз съм на тоя етап за сега. Направих си проекта на кухнята-мдф-гланц-зелено млечно с акация... а  бе ще снимам когато стане-живот и здраве.Сега мисля за мивката-каква и котлоните какви?

Ние си закупихме от тях фурната, но имай предвид ако си взимаш котлоните комбиниран газ и електрически, че продават само един модел, на Ханса, който е много слаб като коливати на газта, аз затова се откяазах и заложих на Горенйе  Peace

# 293
  • Раковски
Hansa или Amica доколкото знам е добра марка, макар да не е много позната, уредите които предлага технохита и подобни не са за нашия пазар мисля, че са за по-белите държави (това го казвам за информация). И да питам как може газов котлон да е слаб на киловати при положение, че газта идва от бутилката по един и същ начин.

# 294
Относно мощността на газовия котлон ,тя зависи от дюзата през която преминава газта.

# 295
  • Раковски
Дюзите са два вида, пригодени за видовете използваема газ.

# 296
Hansa или Amica доколкото знам е добра марка, макар да не е много позната, уредите които предлага технохита и подобни не са за нашия пазар мисля, че са за по-белите държави (това го казвам за информация). И да питам как може газов котлон да е слаб на киловати при положение, че газта идва от бутилката по един и същ начин.

Ами не знам, нямам необходимите технически познания по въпроса, просто ми направи впечатление, когато сравнявах характеристиките на различните комбинирани котлони, защото и аз доста се лутах. По принцип дори двата газови котлони на повечето комбинирани плота, са с различна мощност  Peace Ето характеристики на Ханзата и на други 2 модела за сравнение  Peace

http://www.technohit.bg/products/2013/06/27/kombiniran-plot-za-v … nsa-bhmi61414030/

http://www.triadaconsult.bg/index.php?show=browse&prodid=615

http://tehnomix.bg/eurolux-pvs-mc2e2g-nf

На всички останали максималната мощност на единия котлон е около 2900-3000 вата, а на Ханзата - 1650.

# 297
Здравейте на всички правещи и помагащи в изграждането на кухни!
С интерес следях темата докато си правихме кухнята. От месец е готова,но все не остава време да снимам и кача снимки за да ви я покажа. Купих уреди на Евролукс от Лексгруп и съм много доволна. Благодаря ви за което   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Исках да има само маса със столове, но мъжът ми е категорично против. Предпочита да си седне на дивана докато се храни. Мисля че мога да го преглътна, все пак той се съгласи с всички мои прищявки  Mr. Green
http://www.snimka.bg/?album;aid=774083

# 298
  • Варна
Честита кухня! Много е уютна и съчетанието на цветовете ми харесва! Със здраве да си готвиш в нея!  smile3501

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 18:20 от Tsvetivn

# 299
Много благодаря  Hug Hug
Представата ми за цветовете на нашата кухня, беше друга. Харесвам много кухните в червено и бяло. Но миналата година като правихме банята, от търсене и пробиране на цветове ми писна,та накрая я направихме в червено с бяло. Зелено и оранжево е другата ми любима комбинация от цветове. Малко ме беше страх да не стане прекалено дразнещо на очите, но определено се получи много добре. На страната на която няма горни шкафове не исках гърба да е цял и точно така си го представях, че ще изглежда добре  Mr. Green Добре, че дърводелеца ми ходи по акъла...  Няколко пъти въртяхме вратата на пералнята, та даже я рязахме, че като сложихме дръжките и не можеше да се отвори  Laughing В големия шкаф до прозореца е скрит газовия котел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт