Нашите кухни - тема 50

• 82 994
  • 792
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте на всички правещи и помагащи в изграждането на кухни!
С интерес следях темата докато си правихме кухнята. От месец е готова,но все не остава време да снимам и кача снимки за да ви я покажа. Купих уреди на Евролукс от Лексгруп и съм много доволна. Благодаря ви за което   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Исках да има само маса със столове, но мъжът ми е категорично против. Предпочита да си седне на дивана докато се храни. Мисля че мога да го преглътна, все пак той се съгласи с всички мои прищявки  Mr. Green
http://www.snimka.bg/?album;aid=774083

Явно всички мъже обичат да си седнат на диванче Simple Smile Ние имаме същия спор за кухнята, аз искам само трапезна маса със столове, ама той иска и диван. Много ви е хубава кухнята, със здраве да си я ползвате.
Може ли линк към дивана все пак че ми хареса  Mr. Green

# 301
Мерси White_roses   bouquet
Ето го дивана, не е нищо кой знае какво, но на нас ни трябваше с малки размери. След някоя година ще го претапицирам, че той ни е от предната кухня,купувахме го малко преди да я разкъртим.

# 302
Обожавам кухни с прозорци над мивката, ще се радвам и аз на една такава скоро, а керамична кухненска мивка за първи път виждам, но ми хареса  Peace
Ние тази седмица започваме и много се чудя с какво да облека стената над плотовете.  Rolling Eyes Щеше ми да сложим стъкло с някакви мотиви, ама май обмисляме и вариант плочка, но се чудя дали се получават цветните фуги, някой пробвал ли е ? Видях, че има каталог за различни цветове фугираща смес, ама така и не открих показно на краен резултат...
  И аз много харесвам мивката да е пред прозореца. Може да не е най-практичното нещо, с оглед миенето на стъклата, обаче дневната светлина около мивката и работния плот е нещо безценно. Marsy Rose, аз гласувам с две ръце за стъкло с мотиви  Hug  Не се вкарвай в приключение да почистваш цветни фуги от мазнина....

# 303
Мерси White_roses   bouquet
Ето го дивана, не е нищо кой знае какво, но на нас ни трябваше с малки размери. След някоя година ще го претапицирам, че той ни е от предната кухня,купувахме го малко преди да я разкъртим.

Точно защото ни трябва с много малки размери  Wink Мерси много, те имат доста кухненски ъгли, ще ги разгледам   bouquet

# 304
amidala13 - не искам газ вече - само на ток да са котлоните -но не знам какви е най-добре да бъдат-Стъклокерамичените ли са най-добрите?Чупят ли се лесно примерно ако изтървеш нещо върху тях?

# 305
Момичета, вижте какво открих -може да ви е полезно :
...."На пръв поглед стъклокерамиката изглежда чуплива и крехка, но само на пръв поглед. Разбира се, не трябва да я удряме с чук, но по данни на производителите повърхността издържа удар на двукилограмова тенджера от височина 50 см. Стъклокерамиката е почти с нулев коефициент на разширяване при нагряване. Тоест тя не се бои от рязко загряване и охлаждане, както обикновеното стъкло. Ако се разсипе вода върху нагорещената плоча – няма проблем"-цялата сатия:

http://www.vsekidom.com/index.php?option=com_content&task=vi … 158&Itemid=43

# 306
  • Велико Търново
Момичета, вижте какво открих -може да ви е полезно :
...."На пръв поглед стъклокерамиката изглежда чуплива и крехка, но само на пръв поглед. Разбира се, не трябва да я удряме с чук, но по данни на производителите повърхността издържа удар на двукилограмова тенджера от височина 50 см. Стъклокерамиката е почти с нулев коефициент на разширяване при нагряване. Тоест тя не се бои от рязко загряване и охлаждане, както обикновеното стъкло. Ако се разсипе вода върху нагорещената плоча – няма проблем"-цялата сатия:

http://www.vsekidom.com/index.php?option=com_content&task=vi … 158&Itemid=43

Точно седмица след като сложихме керамичния котлон падна една стъклена солничка от горния шкаф и го счупи в единия ъгъл Sad  Мъжът ми го залепи с някакво моментно лепило и така си караме с него вече пет години.

# 307
  • София
И на моята й е счупено едното ъгълче от гювеч. Не бих казала, че са нечупливи. Този път ще заложа на такава с метален кант Peace

Mimi lazarova, честита кухня! Със здраве да си я ползвате!

# 308
Здравейте, много хубави кухни имате.
Включвам се само, за да си изкажа мнението относно печките Hansa, имам такава, фурната е убийствена, а плота е двойка стъклокерамика + двойка газ. Нямам никакви забележки нито към фурната, нито към котлоните, ползвам я вече 5 години и то всеки ден готвене, е запушиха се дюзите на един от газовите котлони, но това не е болка за умиране.
Надявам се да съм била поне малко полезна, защото вие ми давате много идеи, въпреки че засега все още не сме започнали кухнята, засега съм се наточила за пролетта, но ще видим дали и тогава ще ме огрее  Laughing С вашите идеи се обърквам още повече  Joy, то човек да не знае на какво да се спре.
Засега само знам, че искам лицето на кухнята да е бял гланц, а всичко останало ще го мисля. Много ме притеснява разпределението. Мечтая си за барплот, но ме притеснява разположението и най-вече пространството. Много работи ми се искат, но какво ще измисля накрая не знам.

# 309
  • София
  Моята още се чудя дали да я показвам.Хем не е довършена, хем не е оригинална, а класическа.Не можах да се преборя с дъщерята за лакобел и стъкло.

# 310
  Моята още се чудя дали да я показвам.Хем не е довършена, хем не е оригинална, а класическа.Не можах да се преборя с дъщерята за лакобел и стъкло.

Давай  Peace Какво по-хубаво от класиката  Wink
http://prikachi.com/images.php?images/312/6545312y.jpg

# 311
  • София
  Има още работа.Гръбче, тапети, оформяне на арката откъм балкона, балкона.Не са свързани още мивката и абсорбатора.Шкафовете са монтирани, но иначе всичко е на купища и кашони още.

# 312
  • Варна
И аз щях да слагам принт стъкло, но после се отказах и сега съжалявам. Устойчиво ли е на висока температура от газов котлон например? Специалистите тук може би знаят. Или собствениците на такива кухни...

# 313
  • София
И аз щях да слагам принт стъкло, но после се отказах и сега съжалявам. Устойчиво ли е на висока температура от газов котлон например? Специалистите тук може би знаят. Или собствениците на такива кухни...

То и аз съм с газови и вече се замислих дали да не я изкарам на балкона, а в кухнята да сложа бързонагряващи.Много конденз има когато се готви на газ.

# 314
  • В градината...
Много ми се ще да постигна излъчването на тази кухня

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

за целта си поръчахме да ни нарежат северно бяло дърво
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт