Нашите кухни - тема 50

• 82 966
  • 792
  •   1
Отговори
# 210
  • София
s_la, точно тези пласкисти съм видяла на живо - бяха на рецепция на мед. център - сложени хоризонтално и стояха мноооого хубаво. Докато вертикално като на показаната от теб снимка никак не ми харесва, дори простеят. Не видях дали си от София - ако да - мога да ти кажа къде е този център ако искаш сама да се убедиш.

# 211
  • Някъде на път....
shadowman , Т -Илиева,
хайде кажете нещо   newsm45 newsm17

Аз мисля, че ще стоят много добре хоризонтално.  Peace

Скоро изпълнявахме на наш клиент нещо подобно, много добре стои. Елегантно, семпло и изчистено. Лично мнение!  Peace
Ако искаш, дай мейл, ще ти изпратя снимка на кухнята му, че не е качена на сайта ни още - чака си реда, че преди нея има други неща за качване.... Wink
Успех в избора!
Ще чакаме снимкиииии..... Hug

# 212
и аз мисля да бъдат хоризонтално.
т.илиева ,пратих имейл на лични и ще чакам .
снимки ще има , тя само да стане

# 213
s_la, точно тези пласкисти съм видяла на живо - бяха на рецепция на мед. център - сложени хоризонтално и стояха мноооого хубаво. Докато вертикално като на показаната от теб снимка никак не ми харесва, дори простеят. Не видях дали си от София - ако да - мога да ти кажа къде е този център ако искаш сама да се убедиш.

благодаря за предложението но съм много далеч от София-
Потвърдих си цветовете ,хоризонтално райе, но този гръб малко ме притеснява ,че не е термо- а от ПДЧ. То на гърба не ви трябва термо но дали влагата няма да му навреди. Майстора каза-няма проблем. Дано е така.
Иначе ако го оставя като плота бяло,горния бял ред от шкафова си мисля че няма да изпъкват .

Ех , трудна работа се оказа избор на кухня. А имам още ,трябва да измисля и секция от същия материал ,която ще е в същата стая. Цвят за стената ,още не съм избрала.Още ви досаждам с въпроси. Моята кухня ще стане Нашата кухня. Така ,че помагайте за нашата кухня.  newsm51

# 214
  • Вила Великула
в моята кухна райетата са хоризонтално и е много по-добре от вертикалното, не е така банално.

# 215
  • София
моля за помощ, особено от професионалистите
ще се нанасяме в апартамент, който е правен и обзавеждан преди 10 год, вкл. и кухненския бокс, но е живяно само няколко месеца в апартамента и всичко е ново и здраво. Ново обаче малко демоде за съжаление, и не особено по моя вкус, но тъй като нямаме пари за нова кухня ще я ползваме пък по нататък ще видим. За съжаление тя е направена с място за готварска печка, а не за вграждане. Найй лошото е че няма предвидена съдомиялна. Аз се успокоявах че ще извикам майстор и в някое от шкафчетата ще ми сложи. Днес обаче ходих да меря разни неща и премерих и кухнята- ами той плота е широк 53-4 см, което ме ужаси- аз знам/а и като разглеждах сега/ дълбочината на миялните е 60 см.
Та да питам- някой знае ли някой модел, който да е по плитък или да даде идея за някакъв вариант да сложа такава която не е за вграждане ли... де да знам newsm78

# 216
  • София

благодаря за предложението но съм много далеч от София-
Потвърдих си цветовете ,хоризонтално райе, но този гръб малко ме притеснява ,че не е термо- а от ПДЧ. То на гърба не ви трябва термо но дали влагата няма да му навреди. Майстора каза-няма проблем. Дано е така.
Иначе ако го оставя като плота бяло,горния бял ред от шкафова си мисля че няма да изпъкват .

Това не е ПДЧ материал и за гръб НЕ го препоръчвам, ама изобщо! ( ако е на АГТ гланц де...)
Така ще се надуе с времето, че....

моля за помощ, особено от професионалистите
ще се нанасяме в апартамент, който е правен и обзавеждан преди 10 год, вкл. и кухненския бокс, но е живяно само няколко месеца в апартамента и всичко е ново и здраво. Ново обаче малко демоде за съжаление, и не особено по моя вкус, но тъй като нямаме пари за нова кухня ще я ползваме пък по нататък ще видим. За съжаление тя е направена с място за готварска печка, а не за вграждане. Найй лошото е че няма предвидена съдомиялна. Аз се успокоявах че ще извикам майстор и в някое от шкафчетата ще ми сложи. Днес обаче ходих да меря разни неща и премерих и кухнята- ами той плота е широк 53-4 см, което ме ужаси- аз знам/а и като разглеждах сега/ дълбочината на миялните е 60 см.
Та да питам- някой знае ли някой модел, който да е по плитък или да даде идея за някакъв вариант да сложа такава която не е за вграждане ли... де да знам newsm78

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=92_93&products_id=2900

Слагаш си една обикновенна малка миална и си решаваш проблема за миг...

# 217
  • Варна
DesiKom,  аз бих заложила на свободно стояща миялна. След 2 години може да решиш да сменяш кухнята и пак ще можеш да я вържеш. Заложи повече на функционалност, отколкото на красота, защото в един момент ще започне да ти тежи.

Ползвала съм такава малка миялна уж 3 години, но само 10-на пъти. Побира само чаши и чинии. И най-голямата гадост - тави, тенджери и купи ги миех на ръка. Дето се пънех да ги мия, направо си измивах и чиниите. За мен такава миялна е абсолютно излишна.

# 218
  • София
Благодаря за отговорите момичета, но аз пропуснах да уточня, че искам "нормална" съдомиялна- в момента ползваме от тези по-тесните , които са 45 см,  и не ми е достатъчна, заканила съм се следващата да е от нормалните-много я ползваме и без това чудо не мога Laughing
Lady April проблемът ми е не в красотата- нямам нищо против да е свободностояща, но просто няма място къде да я сложа- бокса не е особено голям и цялото възможно пространство е  с кухненски шкафове- или в тях трябва да вградя/което доколкото разбирам няма да е възможно/ или да махна някой от тях, но те така са направени изцяло/плот и т н / че и това няма как да стане според мен, защото ще се разруши цялата кухня.

# 219
Въпросче, пак лаишко, но се оказа, че имало много неясни нещица  ooooh! Стъклокерамичен плот и плот върху темпрерирано стъкло - каква е раязликата, кое е по-здравио? newsm78 Става съма за комбиниран плот газ/ток, даже ако намеря ще взема тройка газ и само един електрически, че готвя на газ основно  Peace

Разглеждам, че има и по-обикновени, инокс, доста по-евтини, те как са като здравина и не на последно място - почистване?

# 220
  • Някъде на път....
s_la, изпратих ти снимките на мейла!  Peace

# 221
s_la, изпратих ти снимките на мейла!  Peace
Благорадя, току-що разгледах снимките. много е хубава.Поздравления.
Дано и маята стане. Относно гърба,материала е ПДЧ гланц,дали ще е добре за гръб .

# 222
  • Раковски
Имай само предвид, че материала избран от теб е с покритие пвц и по-лесно би се наранило от други лъскави плоскости, но ако се внимава няма да има проблем.

# 223
Имай само предвид, че материала избран от теб е с покритие пвц и по-лесно би се наранило от други лъскави плоскости, но ако се внимава няма да има проблем.

Според теб по-добре да бъде   термоплот за гръб- по-тънкия ли. Същия цвят като плота.

# 224
Има ли някой с модулна кухня? Да препоръчате фирма?

Общи условия

Активация на акаунт