Отговори
# 255
zdraveite dsk Razgrad nqma detski

# 256
В.Търново, Корпоративна - има детски.

# 257
  • София
София-Пощенска-Люлин има  Peace

# 258
Моля ,ако има някой в банка ДСК Русе и има превод на детски да напише.Чакам ги за 1 път и не знам дали ще имам
Моята сметка не е към ДСК, но в Русе миналия месец превода мина малко след 16,00ч.  newsm78
Аз дебна на интернетбанкиране. Ще пиша, когато има.  Wink

# 259
  • София
София-Пощенска-Люлин има  Peace
Ееее тамън виках този път аз да напиша благата вест...благодаря отново Simple Smile

# 260
не,децата с телк не се изискват такива бележки,просто следиш срока за подаване на молбата

Бубе мерси  bouquet

п.п. Варна -ОББ има детски

# 261
АЛФА БАНК-РУСЕ-има детски,току-що получих съобщение.

# 262
  • Бургас
Аз тука да попитам, мъжът ми го съкратиха от работа на 1 юни. Той е регистриран като земеделски производител. Сега от къде трябва да взема бележка за неговите доходи след съкращението? Идеи?
Виж това, ако ти е от помощ! http://www.odit.info/?s=6&i=174832&f=3

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 17:51 от loopy

# 263
  • Sliven, Bulgaria
Варна Инвест има детски Simple Smile

# 264
Здравейте на 26.08 си подадох за еднократната помощ за първокласник интересуваме след коя дата ги превеждат днес си получих детските но 250лв не.Вие кога подадохте и след колко дена ви ги преведоха.

# 265
Здравейте на 26.08 си подадох за еднократната помощ за първокласник интересуваме след коя дата ги превеждат днес си получих детските но 250лв не.Вие кога подадохте и след колко дена ви ги преведоха.
На 13.07. подадох,получих еднократната помощ с детските август месец.Един месец ще чакаш.Споко.

# 266
на 26 става един месец
мисълта ми е дали ще ги получа тоя месец или чак другия че чета повечето с детските им ги привели

# 267
  • Sofia
Н е знам дали не се бъркам,но не казаха ли офицялно,че от август месец увеличават парите на деца с увреждания с 18 лв.Не че 18 лв биха ни помогнали за трагичната ситуация,в която живеем,но нещо не ги виждам преведени.парите са си все същите!Някой да знае нещо по въпроса?

# 268
До колкото разбрах увеличението ще е налично през м. октомври.

# 269
Момичета, ако си промениш банковата сметка, по която се получават детските, ще се забави ли плащането за следващия месец, в който е направена промяната?

Общи условия

Активация на акаунт