Смешки от форума - 11

• 85 432
  • 741
  •   4
Отговори
# 255
  • София
Цитат
Момичета вас преглеждат ли ви гинекологично,на мен ми е много неприятно и болезнено?
Само когато съм на гинеколог ме преглеждат гинекологично. Определено обаче стоматологично ми е в пъти по-неприятен прегледът.

# 256
  • Германия
Теглете една майна и толкоз ...
Винаги, когато направя това, пратения на майната ми се обажда и казва, че Пловдив бил прекрасен град Mr. Green Laughing  Joy
hahaha

# 257
  • Варна
Mоми4ета ,някоя от вас сре6тала ли е голяма торба за плаж -тип  ко6niza.
Малко се затрудних при прочета, но се справих  Embarassed

# 258
# 259
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Joy
Моите са дълги, но чак да ги накъдря не си представям Laughing

# 260
Тъкмо щях да кажа, че няма нищо фрапатно, понеже перманентното извиване се прави с нещо като къдрин/ или точно с него/, ама тя момата за какво говорела Simple Smile

# 261
  • Луната ни пази
Цитат
Бе аз и от трабант да слезна пред кварталната бира-цаца и да се излумкам пред кенефа, щот съм се заплела у вървите на на маратонките, па ше ме е срам
По повод описана от друга потребителка случка, как е паднала, защото и се е закачил тока на обувката.

# 262
Цитат
На мен ми се повдига от ограничеността на българите да определят по външният вид. (аз съм българка, но много неща от бг манталитет не се отнасят до мен, не знам как се е получило това  Simple Smile)

Ама моля ти се - ние всички сме така!  Hug

# 263
 hahaha Толкова чистосърдечно.

# 264
# 265
Цитат
тихо си го пуска по терлик и после аууу, ама защо околните кихат...
Joy Joy Joy

# 266
Понякога не мога да не обичам Янечек:

Има такива чудовища, естествено.

Но не трябва да ги плашим с тях. Това аз го намирам за опасно и с неясен дълготраен ефект. В тоя смисъл, по-добре детето да не вярва, че ще дойде таласъма да го вземе, ако не си изяде яйцето, това е еквивалента на плашенето в детската градина с Баба Меца ако влезе в килера с метлите.
 Още има възрастни хора дето пищят насън от такива меци.

Много добре знам, че е хипер страшно просто да кажеш
"таласъмът ще те вземе" и да не кажеш какво ще стане после.
Затова в моята напълно авторска приказка взетите от таласъми
стават малки таласъмчета- готвачи. Което не е чак толкова страшно,
но някак не е и приятно.

И после теми в СО защо мъжете не искали да помагат в кухнята. Как ще искат, не само няма да искат, ами и ще им се загнезди усещането, че ги е взел таласъм.

# 267
Здравейте момичета. В сряда имам час за консултация в клиника. Искам да си сложа хиалоронова киселина в назо бръчките покрай носа и устата, да попълня устните и да сложа ботокс около очите.
Не е лесно  Whistling

# 268
Здравейте момичета. В сряда имам час за консултация в клиника. Искам да си сложа хиалоронова киселина в назо бръчките покрай носа и устата, да попълня устните и да сложа ботокс около очите.
Не е лесно  Whistling

Че какво е смешното тук??? newsm78

# 269
Не е лесно  Whistling

Че какво е смешното тук??? newsm78
ХиалОроновата. Не е ли по темата?  Embarassed Laughing

Общи условия

Активация на акаунт