Смешки от форума - 11

• 85 432
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • До морето
Цитат
спирам шоколадовите яйца на моя мъник, не само, че имаме доста играчки от тях и ни се повтарят, потретват дори, ами и шоколадът е доста гаден, с маргарин  - като ям от него, ми се скапва кожата

#Shocked rotfImbo #Shocked rotfImbo #Shocked

# 481
Не думай! Laughing

# 482
Цитат
Ние ходим на заведение, за да се видим с приятели, не за да се нахраним. Преди това вечеряме вкъщи и излизаме. Там пием по една бира, най-много да вземем и картофки или дробчета за мезе. Което е не повече от 7-8 лв.

Joy А вие ядете ли преди да идете на заведение?

# 483
Даа, а като ще ходим на сватба, рожден ден или друг повод, на който ще ни черпят задължително отиваме гладни. Laughing

# 484
Даа, а като ще ходим на сватба, рожден ден или друг повод, на който ще ни черпят задължително отиваме гладни. Laughing
от предния ден даже  Joy

# 485
Много хора го правят за съжаление в днешно време Sad То да се чуди да се смее ли човек или...
А ние като бяхме млади преди купон и дискотека ядяхме филии дебело намазани с майонеза- за да не ни хваща алкохола Laughing /това нямаше никаква връзка, ама на дойде ми на акъла/

# 486
Цитат
Докато си начукам отговора на мобилния и сте изписали последната страница на предната. Peace

# 487
  • София
Цитат
Докато си начукам отговора на мобилния и сте изписали последната страница на предната. Peace
Joy Joy Joy След този цитат изразът "веднага ще ти отговоря" вече никога няма да ми звучи по същия начин както досега  Laughing

# 488
Много хора го правят за съжаление в днешно време Sad То да се чуди да се смее ли човек или...
А ние като бяхме млади преди купон и дискотека ядяхме филии дебело намазани с майонеза- за да не ни хваща алкохола Laughing /това нямаше никаква връзка, ама на дойде ми на акъла/
И мен така ме учеха в тинейджърските години, когато се запознах с алкохола  Joy

# 489
Цитат
Абе... това се разви като класическа тема в бг-мама, почна от едно главоболие, и пак стигна до задника.

# 490
Цитат
Joy Joy Joy След този цитат изразът "веднага ще ти отговоря" вече никога няма да ми звучи по същия начин както досега  Laughing

Хаха, нали  Laughing

Ох, може да не е много смешно, но на мен ми стана забавно от това изказване;

Цитат
Ние не ядем макарони и прясно мляко с бисквити!Обичаме трахана ,юфка и домашно кисело мляко с бисквити!Освен и аз сутрин да му давам закуска у нас!Или да питам госпожата каква ще е закуската за деня и ако е нещо дето не го яде, да му оставям по една филийка слепена  с масло и чубрика !

....май заради чубриката и мн. ч на мама и детеНЦЕ  Laughing

# 491
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
Ми то и Слънцито е един вид атомна централа

# 492
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
"Леонарда огледа изящния малък пистолет, украсен с фамилния герб, наслади се на блестящата му цев, вдигна го и се прицели.Изстрелът беше бърз, почти безшумен, свистенето само леко раздвижи въздуха около прекрасните й руси къдрици......а срещу нея Марио просто леко и безтегловно се свлече върху омайните рози на тежкия персийски килим, извезан със златни нишки."
Това изискано описание прави ли убийството разрешено?
Цитат
Това описание? Изискано?
Mr. Green

# 493
Цитат
спирам шоколадовите яйца на моя мъник, не само, че имаме доста играчки от тях и ни се повтарят, потретват дори, ами и шоколадът е доста гаден, с маргарин  - като ям от него, ми се скапва кожата

#Shocked rotfImbo #Shocked rotfImbo #Shocked

Всъщност горното е пълна истина. Не е същият шоколад от едно време. И играчките
са смотани и без въображение.

# 494
Не е от този форум, но ме изкефи:
Цитат
  Детето е радост а и смисъл в живота. Най-малкото, че 4-5 години ще изисква грижи, после ще си седи на компютъра вкъщи и не изисква никакви разходи и допълнително време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт