Смешки от форума - 11

• 85 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Тая пък за една мишка. Преди имах едно гадже-метъл. Носеше кубинки 46 номер от ония с металното бомбе. Без да иска настъпи едно бебе далматинец в южния парк.

# 631
  • Бургас
Тая пък за една мишка. Преди имах едно гадже-метъл. Носеше кубинки 46 номер от ония с металното бомбе. Без да иска настъпи едно бебе далматинец в южния парк.

Shocked Нищо чудно, че вече е в миналото. Горкото далматинче. Направо не смея да питам какво е станало с него.

# 632
Както всичко на света, и смешното е относително... Tired

# 633
Цитат
Пък като почнете да се приравнявате с мъжете..Нали сме нежния пол уж? Като чуя за приравняване, си се представям права пред струга, а не паднала под бара, както обичам...

Laughing

# 634
Цитат
Мъжа има място до децата, но неговата роля не е на татко(майката) в парка с другите майки всеки ден на люлките и да подмята биберона и да се лигави ''А на тати, я да пръцнеш, я да се оригнеш''  Joy. Опитвам се да си представя моя здрав Аполон в тази роля и заклевам се освен смях друго не ме напушва.  Joy Гейска история е това за мен!

Ти-ри-ри-рам, ти-ри-рам, ти-ри-рам   newsm19

# 635
Тя е цялата за тук.

# 636
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, къде се редят тези мъдрости, да надникна и аз Joy?

# 637
Цитат
С интерес искам да попитам ако има някой време за една фотосесийка в Пловдив се намирам, въпроса ми е че още не съм започнала работа като модел и не ми се дават пари за снимки...  Rolling Eyes

Все едно гугъл транслейт е ползван  Laughing

# 638
  • Бургас
Леле, къде се редят тези мъдрости, да надникна и аз Joy?

Хич не ти трябва  newsm43

# 639
  • В Космоса
Цитат
Пък като почнете да се приравнявате с мъжете..Нали сме нежния пол уж? Като чуя за приравняване, си се представям права пред струга, а не паднала под бара, както обичам...

Laughing

Моля за линк към това да поздравя автора.  Sunglasses Crazy

# 640
Ето, Акаша.

Джой, и ти там погледни - темата за мъж с доход под 500лв. Мъдрости на килограм.

# 641
Цитат
Иначе,НИКОГА не обиждам , виж може да изкрещя като хитлерист(вкъщи ако сме ) или някой шамар да отнесе някой(това вече крайна мярка) но не обиждам.

Приказката за мечката и лошата дума в действие  Sunglasses

# 642
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето, Акаша.

Джой, и ти там погледни - темата за мъж с доход под 500лв. Мъдрости на килограм.
Позачетох се и не мога да не се запитам къде остана разбирането на родителите ни, че бракът е партньорство newsm78. Установявам в този форум, че не харесвам особено жените- добре, че извън него не познавам много с подобно мислене Tired.

# 643
Цитат
Искам да ви кажа, че е от особена важност за хубавата фигура и правилното разпределение на сланините, е да нямате запек, защото жените със запек след години добиват една много характерна стойка и трупат сланина, там където е много грозно.
Само си представих каква би могла да е стойката... Joy Joy Joy

# 644
Цитат
Кой ще сложи на такива зъби като нейните металокерамика  Shocked Това трябва да е бил някой много луд ортопед.

Общи условия

Активация на акаунт