Смешки от форума - 11

• 85 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...

hahaha

НОЙ, ХЕЙ и ДАЙ не са ли братя?

за още един се сещам  Whistling и не е това което си мислите  Laughing

Скрит текст:
преди няколко дни ми честитиха, че синът ми е приет в МЕЙ, ама скайпа е виновен Wink

# 166
 Joy Joy Joy Какво многодетно семейство hahaha

# 167
  • Варна
Цитат
Синковеца си изгуби слънчевите очила.
Преди да излезем на разходка си ги сложи, с връзка са му на врата. Аз съм почти сигурна, че след разходката, когато сме се прибрали ги е оставил в къщи, незнайно къде......търсих, но не ги откривам....Теглих една карта: 9 жезли, въпросът беше: къде са очилата?
Предположения какво може да говори 9 жезли?
На Ленорман на същият въпрос излезе Къщата, но..........не ги откривам......

От току-що откритата за мен поне е нова) тема за карти Таро: златна мина!!

# 168
Цитат
Обаче аз като видя голям мъж, все си мисля: "Божееее, тоя как го перат и сушат вкъщи??" Имам предвид, че дрехите му са по-големи и по-трудни за простиране, заемат повече място в пералнята, постоянно трябва самия той да внимава да не си удря главата в лампи и врати, леглото ще му е късо най-вероятно, хаби повече сапун с това голямо тяло и т.н.

И аз се чудя защо все съм в преразход със сапуна  Rolling Eyes - при трима мъже вкъщи, всеки около 190 и нагоре.
Пък не ме питайте как простирам Crazy

# 169
От току-що откритата за мен поне е нова) тема за карти Таро: златна мина!!
где, дай линк  Laughing

# 170
# 171
Ох, не мога...  Joy

Искате ли да ви разкажа мен как ме сюрпризира днес една мама, ама не на детската площадка, а пред педиатричен кабинет. Искате  Mr. Green В чакалнята имаше доста хора и 4 бебета. От два месеца до седем на възраст. Някои спяха, други дремеха, трети гледаха. Мамата на едно детенце на около година рече - искаш мами да спукаш балона ли? Ама няма пръчка тука. Мислех, че така отбива номера, но не - извади ключовете от колата си и му каза умилително - ето, мами, спукай го! И в гробната тишина тресна балон като черешовото топче по време на Априлското въстание. И мислите, че тук свършииииии - неееее, наду му и другия, за да го спукал да и да се успокои, при положение, че детето си стоеше съвсем кротко и не даваше никакви индикации, че иска да пука балони баш в лекарския кабинет.
Някои бебета не издържаха  Mr. Green

Тази майка ( без никакви скрупули и с най-чисто сърце) мога да я нарека най- големия идиот и кретен на света...егати идиотката
  ooooh!

# 172
  • Варна
...Тази майка ( без никакви скрупули и с най-чисто сърце) мога да я нарека най- големия идиот и кретен на света...егати идиотката...

То това е ясно... И никак не е смешно. По-интересно в случая е, какво са правили майките на бебетата в този случай...  Thinking Щото си представям, ако аз бях една от тях, какво щеше да се случи...  smile3513

По-интересното за тази тема е:
...4 бебета. От два месеца до седем на възраст. Някои спяха, други дремеха, трети гледаха....

Какво са правили четвъртите...?

... хаби повече сапун с това голямо тяло....
....Пък не ме питайте как простирам Crazy

Мен пък по-голям дерт ми беше сапуна с бившичкия...  ooooh!
На сапун се ненаплащах - затова го зарязах...  Joy Joy Joy

...НОЙ, ХЕЙ и ДАЙ не са ли братя?

Не...  Naughty
НОЙ и НАП са братя... Единият правил ковчег, за да може другият да погребва жертвите си в него!

# 173
  • Варна
Цитат
...Употребени памперси са против уроки, само ако си седят на гъза на детето. Ако му ги смениш с гащи рискуваш някоя 85-килограмова майка да го погледне като биволица и веднага да го урочаса.
Цитат

Ееее, като говорехме за янечек...  Joy Joy Joy

# 174
Не...  Naughty
НОЙ и НАП са братя... Единият правил ковчег, за да може другият да погребва жертвите си в него!

hahaha Велико!

# 175
  • # супернатурална #
То вярно, че пием от едни и същи два-три извора, но...може и да сте го пропуснали:

Цитат
Като имаш предвид, че съм баба, туй онуй ще да ми е минало през дупето.

Не е това, което си мислите, но ми харесва как мислите  Laughing

# 176
  • Бургас
Ох, не мога...  Joy

Искате ли да ви разкажа мен как ме сюрпризира днес една мама, ама не на детската площадка, а пред педиатричен кабинет. Искате  Mr. Green В чакалнята имаше доста хора и 4 бебета. От два месеца до седем на възраст. Някои спяха, други дремеха, трети гледаха. Мамата на едно детенце на около година рече - искаш мами да спукаш балона ли? Ама няма пръчка тука. Мислех, че така отбива номера, но не - извади ключовете от колата си и му каза умилително - ето, мами, спукай го! И в гробната тишина тресна балон като черешовото топче по време на Априлското въстание. И мислите, че тук свършииииии - неееее, наду му и другия, за да го спукал да и да се успокои, при положение, че детето си стоеше съвсем кротко и не даваше никакви индикации, че иска да пука балони баш в лекарския кабинет.
Някои бебета не издържаха  Mr. Green

Тази майка ( без никакви скрупули и с най-чисто сърце) мога да я нарека най- големия идиот и кретен на света...егати идиотката
  ooooh!

Гледам си името в горния цитат само дето нищо от написаното там не е мое дело  Rolling Eyes

# 177
То вярно, че пием от едни и същи два-три извора, но...може и да сте го пропуснали:

Цитат
Като имаш предвид, че съм баба, туй онуй ще да ми е минало през дупето.

Не е това, което си мислите, но ми харесва как мислите  Laughing
Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 178
Miss July..това за майката - кретенка е от мен написано.. Но нещо обърках в цитирането Thinking

# 179

Ами някои дами /ако може да се нарекат така/ просто не могат да понесат истината за себе си.
До нас има голяма градинка, където ходят много майки с деца. Едно 50% от гледката са точно такива занемарени същества, пиещи бира, чоплещи семки и крещящи по децата си "Ела тука бе/ма"......брррррррррр
Ся т'ва ако го "копнеш" и в темата...  ooooh! Ще има мат'рял за тази в изобилие...  Joy
Трещерица се е развихрила там вече, таман "ш'а й додиш на гюме"...  #2gunfire
 Joy Joy Joy

Скоро минавах през една от любимите ми градинки и както се възхищавах на новозасадените цветя дочух "Де хойш ма..."
Покрай мен профуча русокосо ангелче, следвано от по-скоро тъмнокожа особа с почти квадратна физика и буйни къдрици.
Помислих си : не може да бъде, причуло ми се е нещо. Българките са стройни, хубави и поддържани жени.  

Малка забележака - действието се развива в градинка в немски град.

На другия ден пазарувах в Lidl и дочувайки зад стелажа българска реч се доближих любопитно към източника.Това се оказа  втора среща с нашата хубавица от градинката , само че този път тя беше с едно мургаво като нея момченце. Не ми изглеждаха да са цигани, но...  абе доста тъмнички ми се видяха.
На госпожата и беше отлепен подгъва на полата, обувките и бяха с възможно най-протъркани токчета, а по блузата и имаше безброй бримки. Западнала работа. Иначе доста мило обясни на детето си защо няма да му купи еди какво си. Като един Шерлок Холмс заключих, че русото ангелче, обект на МА -обръщението е може би дете за гледане, а не нейно.

Общи условия

Активация на акаунт