РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 126 561
  • 802
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Варна
Моята не си играе много с кукли - на Валфдорските им пасе косата, а Барби-тата ги съблича и ги хвърля на земята! Не се опитва да ги храни или приспива, нито да ги бута в количка.  newsm78

# 121
Амабилис, моята щерка си играе, но вчера и дойде идеята да ги подстригва  Shocked та се наложи да скрия всички ножици  Simple Smile

# 122
  • София/Варна
Въпреки желанието ми да я възпитам в креативност скоро няма да й дам ножица в къщи. Току-виж подстригала завесите или чаршафите. Уж вече разбира, но е толкова дебелоглава, че като си науми нещо, както й да обяснявам, че така не се прави, тя го прави! Голямо е теле! Embarassed Сори, за спама!

# 123
  • sofia
Да ви покажа последните си произведения
конче
Скрит текст:

дядо мраз
Скрит текст:

таралежче
Скрит текст:

футболна топка
Скрит текст:

малък снежко
Скрит текст:

cveta3, страхотна кукла се е получило, аз не мога да направя кукла от плат и това е, всичките ми опити отиват в боклука  Cry , но продължавам с опитите.

# 124
  • София/Варна
Bohu, страхотни са!
Аз най-после довърших последната ми кукла! Малко не е в тон със сезона, но какво да направя като ми е носталгично...

Това е Марина:

Нейната история може да прочетете в блога ми.

# 125
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Гол запис, но АХ-нах като видях какви красоти творите. Ще ви следя с удоволствие и се надявам някой ден да покажа и нещо свое  Hug

# 126
  • Варна
Момичета, отново сте запълнили с красотички темата..... плетените играчки ми се струват тооооолкова трудни, браво, направо спецове сте. А Amabilis за пореден път шапка свалям, признавам, че съм ти от най-големите фенове Wink))

Иначе аз съм в лека творческа дупка, момченцето ми тръгна на ясла и сме в депресия и двамата, нищо не ми спори. Имах идея за една кукла с дънкова премяна, е, направих я, ама с 300 зора, а и не ми стана май от любимите Wink Дано някой я хареса все пак Wink

# 127
# 128
  • София
BOHU, всичките са много сладки!

Amabilis, и аз съм ти фен!   bouquet

shanny29, на мен много ми харесва, чудесна е!

# 129
  • София/Варна
Shanny, на мен ми харесва  bouquet Има си собствено излъчване - такава една нахакана.
А за яслата те разбирам напълно. Въпреки, че Яси е много комуникативна и на двете в началото ни беше трудно. Сега ми добре  - понеже съм безработна и тя като е на ясла мога да си видя къщата като хората, пък и за себе си да се погрижа! Щото и мама е човек Grinning

# 130
  • Варна
Хихи, права си, и за куклата и за яслата ... само дето аз след месец тръгвам на работа и "мама е човек" остава някъде в мъгливото бъдеще Wink

# 131
  • София/Варна
То и аз се надявам тези дни да ми се обадят за работа... Тогава няма да имам време ни за хоби, ни за мен си Sad Или ще шия вечер след като малката заспи, ако имам сили Rolling Eyes

# 132
Представям последното попълнение: Лъвче по Паола Наваро

# 133
Ей, то си е направо цял лъв! Браво, взе ми акъла!!!
Моето последно пък е мишле, и то не кое да е Simple Smile
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=343272135817238&set= … ype=1&theater

# 134
  • Варна
А някой случайно да се е натъквал на кройка на Мечо Пух? Защото ни е любим / и на мен и на малкия/ и сега ми влезе в главата идея да направя един....

Общи условия

Активация на акаунт