РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 428
  • 802
  •   1
Отговори
# 420
Уникални са много ми харесват Simple Smile

# 421
Здравейте отново   bouquet
Напоследък съм станала много продуктивна, та да ви покажа още една мецанка:

# 422
  • София/Варна
Beni2, перфектна е! Леко в shabby chic стил - рози и пастелни цветове, много ми харесва!  bouquet
А аз съм готова с една госпожица (ще я снимам днес). Дали заради очите или платовете, които съм избрала за дрехи, все я наричам Блу. Някак не мога да й напасна друго име.

Ако някой се притеснява, че хобито е обсебило живота му, да ви успокоя - тия дни ще пътувам за морето с всички материали и, ако има място, ще взема и шевната машина. Ако не - мъжа ми ще я докара след седмица-две. Joy

# 423
  • София/Варна
Ето я Блу - чака за дрехи, но вече си е избрала платове:

# 424
О страхотна е! Косата от какво е?

# 425
  • София/Варна
Косата е от мохер, но не преджата, а самите влакна, както са остригани от овца. Направени са като редовете човешка коса, които слагат във фризьорските салони. Стои невероятно естествено и е много приятно на пипане.
Между другото, току-що са я резервирали Laughing

# 426
Ех, бе, Амабилис, страшна си.

# 427
Здравейте,
днес търсих има ли отделна темичка за т.нар.техника на пластене, т.е.сухо сплъстяване на вълна посредством специалните за това игли, но или аз не умея да търся добре или пък няма такава тема. Видях, че тук има направени чрез тази техника много хубави неща. Реших да ви покажа и някои от своите.
Ето последното - моята интерпретация на Лудия Шапкар от Алиса в Страната на чудесата

Меченце

Котенце

# 428
Ох Amabilis , ама тази твоя Блу е направо прелестна (ама то и дупе имало   Mr. Green ). Влюбих се в нея. Косата е невероятна и не само тя. Всичко и е хубаво и нямам търпение да я видя с дрешки.
Flash Dance, изобщо не ми е позната тази техника, но това което си направила е чудесно. Шапкаря ми е фаворит - чудесен е!

От мен - естествено - пак мечка  Mr. Green

# 429
невероятен Шапкар просто! А и другите играчки, Флаш, майстор си в тази техника! А очите откъде взимаш?

Амабилис, и аз фиксирах първо пъпчето и дупето Simple Smile да ги изядеш просто....а косата е станала страхотно. АЗ ще правя кукли сигурно другия месец и тогава ще пробвам разбридана прежда.

# 430
  • Sofia
Amabilis, браво на теб! Много е трудно да се балансира между работа, домакински задължения, време за семейството и хоби. Чакам с нетърпение да видя завършената кукла.

Аз се включвам с една не моя идея за зайче. Покрай Великден предполагам, че много хора ще искат да си спретнат някое по-различно зайче. На мен лично малко ми е писнало от Тилда зайчетата. Колкото и да се симпатични, всички ги шият и малко омръзва. http://www.sewmamasew.com/2014/03/spring-bunny-tutorial/
ти с какво напълни зайчето,ползва ли такива малки топченца за тежест в крачетата,от къде може да се намерят

Бени,разкошни са меченцата   bouquet

# 431
Beni2 мисля, че някой я беше нарекъл шилфоване техниката. Мечето е много сладко!
тити очите са от ибей купувани за Шапкаря (от кукли bjd). А на мечето и котето съм ползвала от играчки втора употреба купени. Но определено е гадничко да вземаш от готови играчки и съм решила вече да си ги купувам от ибей.
Благодаря на всички за милите отзиви!

# 432
  • Варна
Момичета, толкова е хубаво от време на време да надниквам тук, за съжаление за сега само това ми остава Sad Покрай работата, детенцето, мъжа и всичката домакинска работа на света, кукли ще видя сигурно чак живот и здраве на следващото ми майчинство Simple Smile
Амабилис, както винаги, много сладка беба, дупето просто е един път, нямам търпение да я видя облечена. А ти ако пътуваш към морето, да се обадиш ако си на Варненска територия Wink
Flash dance, плъстенето за мен е висш пилотаж, а ти определено си пилот от класа Simple Smile котето е много чаровно, а Шапкара уби рибата Simple Smile
Успех и муза, момичета, надявам се скоро и аз да се включа с нещо .....

# 433
  • София/Варна
То аз за ден да не вляза и вие сте показали такива красоти! И плъстените играчки, и мечето за направо изключителни!
Shanny29, аз съм на морето - с все материалите за кукли и всичките ми цветя Joy
Тия дни мъжа ми ще ми прати шевната машина и вълната, че в колата нямаше място от саксии Embarassed
Блу я резервираха и имам срок до август да е готова, така че трябва да се организирам.

# 434
Благодаря ви много, за добрите думи!! Ето още няколко неща, които съм направила
Еднорог

Бебенце, спящо на луната

Малко бебе мишле, спящо в креватче от орехова черупка

Зайчето Питър, което мама Зайка е пратила при братовчед му Зайчето Бенджамин

Amabilis много красиви кукли правиш Simple Smile Тази кукличка Блу е толкова изпипана, направо е разкошна Simple Smile Аз така и не се престраших да се опитвам да шия. Единствено на ръка мога и определено не е съвършенно.

Общи условия

Активация на акаунт