РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 126 793
  • 802
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia

Странното обаче е, че точно тази сутрин видях книжка едно към едно с показаната от бг автор newsm78
Каква беше цената Money

# 751
Нямам идея. Ако искаш пиши на ЛС да ти пратя линк към авторката Peace

# 752
Моите деца вече са големи за такива книжки, но пак ме блазни идеята да опитам да направя. Страшно ми харесва. Струва ми се, че едно малко дете, на което не са предложени куп купешки играчки би се забавлявало да лепи круши и ябълки и да закопчава и разкопчава копчета-цветя или пък да облича кукличката от плат или пък да пълни пералнята с дрехи цял ден. Но тъй като въобще ме няма в шиенето, пък и машина нямам си мисля, че такава една мисия е направо обречена (при мен). В момента съм направила една котка от вълна и съм се "нагърбила" да й шия дрехи, но както казах - работата върви трудно. Не че нямам идеи - напротив, но фигурката е дребничка, а и проклетите платове толкова се нищят  #Cussing out Пък и без шевна машина и без опит .... Rolling Eyes Ще видим какви ще ги докарам. 

# 753
  • Sofia
И аз мисля да започна една такава книжка....че каквато съм "пъргава" дано я довърша за първото си внуче или племенник  Laughing

# 754
Аз мисля да се пробвам с два листа и ако има интерес да направя още, защото ми се струва, че това е голяма реклама. На моята всичко ѝ омръзва бързо и купешките и ръчно правените  Mr. Green
А колко са тихи тия книжки ... ще ги видим. Затова, въпреки огромното ми желание да поръчам при някой професионалист в областта май първо ще се пробвам, за да знам струва ли си да дам 100-150 лв или накрая аз ще обличам куклата и ще слагам пране в пералнята  Joy

п.п. ако забелязвате на клипчето майката реди книжката, а детето бръмчи с една количка наоколо. Та си мисля, дали това не е играчка за пораснали деца  hahaha

# 755
  • Sofia
 Joy права си
...бързо им минава на децата интересът към дадена играчка

наистина ли са толкова скъпи тези книжки Thinking

# 756
Да, и е напълно разбираемо. Аз също бих продавала на цени около тези. За мен 5-10 лв на лист е несериозно и аматьорско. Какво може да предложиш за 5-10 лв на лист? Апликация на животно с пластмасово оченце, което мърда? И колко тази апликация ще запази интереса на детето?
Колкото са по-сложни, като изпълнение и занимавка, толкова са по-скъпи. Аз дори не бих се захванала да правя и продавам. Единствено за моето дете бих се нагърбила.
В момента се опитвам да измисля вариант, при който да пробвам с един най-много два листа. Вече съм измислила  и какво точно да направя, като игра.
Искам да са неща от ежедневието на детето. Мебели, играчки и неща, които тя притежава и ги познава като цветове и форми. Смятам, че това би ѝ се харесало, но за жалост едва ли друг автор би се справил или ще ми е прекалено скъпо да го карам да прави ама точно същата кухня или ама точно същата играчка като нейната   Thinking
Ще покажа, когато сътворя нещичко  Peace Сега се отправям на малка почивка  newsm49

# 757
  • София/Варна
Книжката е наистина страхотна! Но Бертичка е права, че изработването ще е доста трудоемко и при много листи цената наистина трябва да е висока.  Иначе просто не си струва труда, освен ако не го правиш за собственото си дете. Дори и само свалянето на кройки на толкова дребни парчета и изрязването им е  #Crazy

# 758
Дори и само свалянето на кройки на толкова дребни парчета и изрязването им е  #Crazy
То това за мен е най-сложното. Аз затова ще се пробвам на фристайл без кройки. Вече измислих и как да захващам листовете, така че да е практично за размстване и добавяне на нови. Дано не си остана само с мераците, че колкото работа имам до Коледа не знам дали ще смогна Laughing
Ех да си имах една вълшебна пръчица  smile3531

# 759
В тази страничка видях чудесна идея за направа на детски играчки. Гледах и книжките, но мисля да изненадам едно момиченце като купя от тези кукли, а тя да си я ушие сама (до колкото може). Мислите ли, че са подходящи за дете на 11 години? Благодаря!
https://www.facebook.com/HobbyArtBG/posts/695536653884199

# 760
Изглежда хубаво. Аз купих за едно дете на 6 години комплект "Първи стъпки в шиенето". Може да съм подранила ама ще видим. Аз на 11 вече кажи речи сама си ги правих играчките, като свалях кройки (с помощта на баба ми де) от други играчки. Ама зависи детето какво го влече все пак Peace

# 761
Благодаря, колебая се между кукла и това мече Simple Smile  Hug

# 762
  • Варна
От доста време искам да си направя Funko Pop, но никъде не мога да намеря нито това, което е като основа, ако искаш да си направиш свое собствено *каквато е и моята цел* нито какъв е самия процес
ето така трябва да изглежда основата
Скрит текст:
eто и едно готово *за което не ми се дават 40 долара* и точно затова искам да си направя едно-две сама , стига да разбера най-после как става Grinning
Скрит текст:
но проблемът ми е, че не знам с какво да заместя тази основа и с какви боички трябва да я оцветя (въпреки че имам едни, които се разтварят веднага във вода, но пък с тях съм си реставрирала няколко стари играчки).
Имате ли някаква идея, как мога да го направя?  Heart Eyes ще съм ви много благодарна, защото търсих къде ли не, но нищо не можах да открия

# 763
  • На Дунава
След двуминутно търсене в ютюб излизат огромно количество клипове как да се направят. Ето този например е особено подробен, но, ако не отговаря на всичките ти въпроси, погледни следващия... https://youtu.be/l2u6jTOj5W8
Като критерий за търсене използвах funko pop diy

# 764
Здравейте,
сигурно сте прави, че децата няма да се впечатлят от въпросната тиха книжка. Днешните деца са виждали сто неща и сякаш вече от нищо не се впечатляват. Което е много жалко. За тях най-вече. Моите често казват, че не знаят какво да правят при все че имат куп играчки. Не помня да съм казвала на майка ми, че ми е скучно - винаги имаше нещо, с което да се забавлявам, въпреки, че играчките ми не бяха толкова много, колкото са сега. А може би точно заради това.
А ето и въпросното коте от вълна, което направих и дрехите, които му уших. Всички могат да се свалят и обличат отново.
Скрит текст:

Вдъхнових се от героините и илюстрациите на Holly Hobbie, ето един пример

Най-вероятно дамите, които се занимават с шев ще открият много грешки при мен, но за мен на този етап това е голямо постижение  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт