РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 126 578
  • 802
  •   1
Отговори
# 165
Бени, страхотно ти е мечето!  smile3501 Казва ти го запалена мечешка фенка, която има вкъщи повече от 130 мечета.  Embarassed
Разгледай тук, има доста кройки за различни мечета:
http://prettytoys.ru/search/index.php?s=%D0%9F%D0%BE%D0%B8%D1%81 … D1%88%D0%BA%D0%B8

Момичета, направо онемявам пред плетените ви творения! Невероятни сте!!!   bouquet

# 166
  • Пловдив
Beni2 . и на мен много ми хареса мечето! И моите мечки са малко кльощавки  Grinning , ама аз обяснявам , че просто ги правя да приличат на мен  Grinning . Без майтап - супер е дивеча и страхотен тоалет си му направила ! Особено жилетката обра точките!  Hug

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 09:49 от m_rija

# 167
Интересен коледен венец за майсторките на куките:
http://www.repeatcrafterme.com/2013/11/crocheted-snowball-wreath.html
Прекрасна есенна събота, момичета!   bouquet

# 168
verano azul, m_rija, благодаря ви за милите думи!
Радвам се, че ви хареса мечката. Аз обаче, не съм удовлетворена и продължих с търсенето и изпробването на кройки. Ето и втория опит. По мое мнение доста по-добър от първия. Утре тръгва за София дзвера, за да зарадва едно малко съкровище.

Хубав уикенд на всички!   bouquet

# 169
  • София/Варна
Бени, прекрасни са ти мечетата Peace! И аз така с куклите - докато не харесах формата на тялото все изпробвах различни варианти. И все още има място за подобрения! Хубаво е да се усъвършенстваме! Grinning
Между другото и аз предпочитам мечетата по-дебелички!

# 170
  • Пловдив
Бени, на мен и двата варианта на мечките ми харесват, а за тоалетите им... Heart Eyes
Но може ли да питам, аз очите им.. някакви специални ли са и от къде ги купуваш ако е така? Аз си намерих нослета  в магазин, но не съм им намерила приложение още. А очите на дивеча ,понеже моите са все в тилда стил ги правя с мъниста. Но имам желание да направя нещо с такива по-големи очи. А до сега не съм намерила по тукашните магазини...

# 171
m_rija, очите са копчета. Случайно попаднах на много подходящи - с форма на полусфера са. Иначе из мрежата гледах, че хората слагат едни такива, които се закопчават отзад, но тук не съм виждала да се продават. А ти какви нослета намери? Какво представляват? Това не знаех, че се продава.

# 172
  • Пловдив
Бени, мерси за информацията, ще огледам в Пловдив за такива копчета - няма начин да няма, просто не съм се сетила  Simple Smile . Канех се да поръчвам от ebay. Там има страхотни очи, но са доста скъпички.  А нослета намерих тук в един магазин  - чернички , пластмасови и се лепят - но още не съм ги пробвала как ще седят, защото така и не съм правила истински рошави мечета или кучета, а те са за нещо такова. Поне според снимките на твоите мечета може би ще им отиват. Ако искаш да ти пратя за проба - пиши ми на лични.

# 173
m_rja, като майка на две малки момченца да кажа, че такива лепени нослета са за по-големи дечица или такива, които си пазят играчките. Peace Малкият на 2 г 8 мес отхапа коженото носле на едно меченце, от изкуствената кожа се проточиха едни конци, и той дойде загрижен да ми обясни, че мечето има "сополи". Mr. Green

# 174
  • София/Варна
m_rja, като майка на две малки момченца да кажа, че такива лепени нослета са за по-големи дечица или такива, които си пазят играчките. Peace Малкият на 2 г 8 мес отхапа коженото носле на едно меченце, от изкуствената кожа се проточиха едни конци, и той дойде загрижен да ми обясни, че мечето има "сополи". Mr. Green

Това просто ме уби  Joy! Значи моята беля е почти връстниче на твоя "мечоядец". И аз не мога да я убедя, че играчките не се ядат - дрехите и косите на куклите са й непрекъснато в устата.  А онзи ден беше захапала главата на едно Барби през средата Crazy - видя ми се направо варварско!

# 175
m_rija , благодаря за предложението, но за сега ще се въздържа от тия залепващите. Тук очи ми предлагаха такива с лепенка, но и аз предпочитам по-здравичко да ги зашия, за да предотвратя "сополите" доколкото мога   Joy  Не е гаранция, но е надежда   Laughing

# 176
Бени, много сладки мечета Heart Eyes

Цветна, прекрасно е! С тая техника играчките стават толкова мекички, само за прегръщане!
На пет игли не се хващам за нищо повече от чорапи, а и там непрекъснато си "губя" инструментите..., въобще-ужас ми е!

Аз също не обичам на 5 игли, моите играчки почти всички са на 2 Simple Smile

# 177
  • Варна

Това просто ме уби  Joy! Значи моята беля е почти връстниче на твоя "мечоядец". И аз не мога да я убедя, че играчките не се ядат - дрехите и косите на куклите са й непрекъснато в устата.  А онзи ден беше захапала главата на едно Барби през средата Crazy - видя ми се направо варварско!

Хихихи, малки дяволчета, успокоих се, че не е само моя Wink И ние имаме едно куче без нос, а играчките, които правя вече ги оставям само за по ден навън, че все нещо им се случва. Особено милата кукла с многото коса все беше влачена за косата и със страстна любов хвърляна на леглото, най е сладък като почне да ги целува - по очичките, по бузките и т.н. Simple Smile А в последно време все проверява дали имат буби между краката хахахах

Как сте с коледната тематика? Аз имам още 3 дена преди да почна работа и имам план да ги оползотворя в тази насока, да видим какво ще се получи. Хайде, нямам търпение да видя какво творите Wink

# 178
Аз също не обичам на 5 игли, моите играчки почти всички са на 2 Simple Smile
Не се ли плетат в кръг?

# 179
  • София/Варна
След големи мъки най-после довърших последната кукла! Дори още не съм я публикувала в блога ми, но и това ще стане до края на седмицата   newsm17 . Този месец определено всичко ми вървеше накриво Sad ...

Една от любимите ми цветови комбинации - сиво, розово, бяло! Винаги ме е изглеждало едновремено нежно и елегантно. Шалът е ръчно направен от мен по метода плъстене с мериносова вълна и копринени влакна.
Не успях да направя косата от материалите, от които исках, защото се оказа че ми трябва по-голямо количество. Е, все пак нищо не се губи - ще ги използвам за по-малка кукла по-нататък...

Нямам коледни проекти, обаче имам доста амбициозен предновогодишен план. Мисля да "атакувам" новия дизайн парцалени кукли тези дни  и преди Коледа да имам поне 3-4 плюс последната ми за годината Валдорфка. Да видим...

Общи условия

Активация на акаунт