РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 126 586
  • 802
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Благодаря  bouquet

# 211
как върви коледният базар в мол Пловдив, знам че има hand made играчки там? Simple Smile

една прясна-прясна костенурка от мен за последния базар утре. После ще се отдам на експерименти  Peace

# 212
  • София /Абсурдистан
Да се похваля и аз с един коледен охлюв, вече е подарен  Simple Smile

# 213
Леле, колко сте надобрели! страхотно удоволствие ми доставихте да ви разгледам и изчета с кафенцето си... Аз хубаво пуснах темата и ме ОтнеМА!  Ха  ха ха  Joy  Много натоварено е в работата ми, и нямах ама никакво време за кукленият  ми свят!  Днес се присетих,защото ми се е продал заека, страшният дето го бях правила...ако си го спомняте.. Embarassed
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=345723675560222&set= … ype=1&theater

Замина за  Кънектикът ...наистина си е много голям кеф  , когато продадеш нещо...  Laughing
Сега смятам да започвам пак наново, защото  ще имам повечко време  ,ама след КОледата...но ще си ви наглеждам, че вие сте неуморни!   Hug

# 214
  • FRANCE
Здравейте страхотни красоти сте сътворили. Някой има ли модел на някое лесно снежно човече или нещо коледно, но лесно че ще го творим с каката (на 6г). Благодаря  bouquet

# 215
и аз с въпрос- някой да е виждал кройка на розовия самолет/ забравих и името/ от " Самолетите",че само за него говори дъщеря ми и го търсим

# 216
  • Варна
madame, можете лесно да направите снежно човече от чорап: http://www.dimitrovaschool.com/index.php?option=com_content& … -48&Itemid=48 /примерно, в чичко Гуугъл излизат доста уроци/
Аз скоро направих два /само, че не от чорап/, само дето на апарата му умря батерията и не мога да сваля снимките да се похваля сега. Единия го направих за яслата на малчо, ама той отказва да го даде другите деца да си играят с него, взима си го всяка вечер вкъщи и големи целувки и прегръдки му праска /нищо, че втория снежко си стои също вкъщи на негово разположение/ Незнам защо, ама той има супер собственическо чувство на всичко, което аз съм направила, като трябва да давам/подарявам на някой се крия от него Wink))

# 217
  • FRANCE
Благодаря ти Simple Smile  bouquet Големи сладурковци са тези снежни човеци. С малко помощ мисля че ще се справи почти сама Simple Smile Само ми мрънка след училище "а сега какво ще творим" Simple Smile

# 218
Отдавна не съм писала в темата, защото съвсем не смогвам напоследък да шия/снимам/качвам и т.н.  ooooh!

Много готини играчки сте направили. Коя от коя по-хубави. Няма смисъл да ви хваля поотделно.

А аз да се похваля, че фермата за тикви се разраства и тази есен направих около два-три пъти по толкова
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=573022929417926&set= … ype=3&theater
Като ги нахвърлиш и ти идва някак да се гмурнеш в тях  Joy Joy Joy
И понеже съм решила да "засея" и други зеленчуци продължих с моркови
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=573052186081667&set= … ype=3&theater
И с тях, като тиквите някак ми се иска да са много ама много и да се заровя в тях Embarassed
Сега съм замислила зелка. Имам някакви идеи бегли как да я направя, но все пак приемам идеи и съвети  Hug
Другите дреболийки, които правих на последък са тези малки кученца (и коте!)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=670363579675137&set= … ype=3&theater
Сега съм яко зарибена по новата  трансферна хартия и само се чудя каква играчка да измисля
Иииииии току що ми хрумна една идея  Laughing Благодаря за вдъхновението момичета!!! (нищо, че си водя някакъв вид монолог в момента)

п.п. тук зад мен дреме един снежен човек от миналата година и милия още чака да бъде сниман  hahaha Надявам се сега по празниците да успея.
Хайде от мен толкова за сега.

# 219
 Много хубави неща сте направили всички!.   bouquet

Мога ли да попитам, как са направени коледните играчки с кучетата и котето?  Praynig

# 220
  • София/Варна
Уф, на мен нещо последните два месеца не ми спори! Всичко става с кански мъки! Новия вид кукли, които бях планирала изобщо не ми хареса как се получават и в края на края едната ще я довърша и ще я дам на детето, че и без това ме гледа като я правя и се сърди.
Последната Валдорфска кукла е почти готова, както си я бях наумила - тялото и роклята. Но не мога да намеря подходящо трико за блузата и бельото, ще трябва май да поръчвам от чужбина...
Снимки на неуспешния експеримент и куклата ще кача след Нова Година. Сега отивам да почивам!  bigdance2 Имам нужда...
И на вас весели празници и още по-плодотворна и креативна нова година!

# 221
Много хубави неща сте направили всички!.   bouquet

Мога ли да попитам, как са направени коледните играчки с кучетата и котето?  Praynig
По принцип доста елементарно, но си е играчка да си направиш дизайните. С трансферна хартия си отпечатвам на плат желаното изображение, надпис или друго. После по формата на животинчето се шие и останалото предполагам е ясно Peace

# 222
  • Sofia
как става отпечатването в/у плат на трансферна хартия

# 223
  • Варна
Да си цопна аз все пак смешните снежковци Wink

Весели Коледни Празници, момичета! Нека Дядо Коледа ни донесе всички поръчани и непоръчани подаръци, а новата година да е пълна с мноооогооо нови идеи, време за осъществяването им и много много усмихнати дечица Wink

# 224
Да, да, Бертичка, предай ни един урок, МК за трансферната хартия, виж как всички сме се наредили със зяпнали уста и чакаме!   Hug  Може ли да видя как изглежда и какво пише на нея?  Направо разкажи и поккажи....
Е, прекрасни неща сте направили, не знам на кой какво му се вижда несполучливо, на мен всичко ми харесва!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт