РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 481
  • 802
  •   1
Отговори
# 375
Beniiiiii, много са ти сладки меченцата, бе, човек!

# 376
# 377
Ана, сигурна бях, че магарето е готино  Grinning
Doli , взех си поука  Wink
Много се радвам,че ви харесват мечоците ми. Весели празници от мен   bouquet

# 378
  • Пловдив
Момичета взех силикон на 5 лв/кг. Цял чувал от 10 кг. Смятам да си го закътам като добра инвестиция. Ако някой се интересува ще разпитам къде точно е склада в Пловдив, че аз пак не успях да отида лично и ми го донесоха  Peace
Bertichka, питай за адреса - и аз с удоволствие бих си купила 10 кг на такава цена!  Praynig  Hug

# 379
Бившото пишещи машини се тръгва към Профилинк и го подминаваш след последната автобусна спирка се завива на ляво. Почти в дъното на улицата пак в ляво пишело Дунапрен и дамаски или нещо такова.
Пише дунапрен със сигурност.
На излизане от Пловдив в посока Асеновград преди надлеза се завива надясно, за да се стигне до пишещи машини, а иначе от Асеновград ако се влиза към Пловдив се завива само надясно.
Надявам се това обяснение да стигне, като се има предвид, че лично не съм ходила, но със сигурност е там Peace

# 380
Дами, ако някой иска, може да се включи със свое произведение в благотворителен базар (май е онлайн, и на мен не ми е много ясно как точно ще функционира, но може да се попита) в подкрепа на едно смело момиченце, което се бори геройски за здравето си:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=854872711196544&set= … ype=1&theater

И аз с огромно удоволствие бих се включила, но не съм от най-сръчните и тепърва прохождам в куклоправенето, затова може и да не успея да "произведа" нещо смислено в оставащите няколко дни...

# 381
Аз се включих преди две седмици в подкрепа на детето, има си организатор, една много мила дама, която приема колетите и пратките. Дано Амелия оздравее!!!

# 382
Аз се включих преди две седмици в подкрепа на детето, има си организатор, една много мила дама, която приема колетите и пратките. Дано Амелия оздравее!!!

Това е чудесно.
Скрит текст:
Сигурна съм, че ще оздравее, тя има невероятен напредък. За мен, нищо, че не ги познавам, е огромна радост да сравнявам отчаяните думи на майката от преди няколко години, които ми късаха сърцето, с настоящите неща, които пише, и от които лъха главно надежда и оптимизъм. Дано повече болни дечица се радват на чудото на оздравяването.

Смея да кажа, че колкото хубава ми стана главата на куклата, толкова нищо не се получи с тялото - сума несъразмерни варианти заших и разших. Купих си сега едно ново трико - някой беше обяснил, че трябва да е по-плътно и нишките и от лицевата и опаката страна да изглеждат по идентичен начин. Т.е., да е като двойно плетено някак. Подходящо ли е наистина? Доста е дебело обаче. Предполагам, че разтягането ми изигра на мен лоша шега при тялото.

Извинявам се за лаическите въпроси...   bouquet 

# 383
аз съм силно скарана с шиенето, ако не се отнася до плетиво, но случайно видях едни котки и ми харесаха, някой от вас може да си хареса пък нещо друго в този сайт http://www.artecomquiane.com/2014/03/gatinho-com-laco.html

# 384
  • София/Варна

Смея да кажа, че колкото хубава ми стана главата на куклата, толкова нищо не се получи с тялото - сума несъразмерни варианти заших и разших. Купих си сега едно ново трико - някой беше обяснил, че трябва да е по-плътно и нишките и от лицевата и опаката страна да изглеждат по идентичен начин. Т.е., да е като двойно плетено някак. Подходящо ли е наистина? Доста е дебело обаче. Предполагам, че разтягането ми изигра на мен лоша шега при тялото.

Извинявам се за лаическите въпроси...   bouquet 

Принципно трябва да е по-плътно, но не като за анцуг да речем. Плетката трябва да върви по дължина на кройката, а рязтягането да е по диагонал. Тогава при пълнене се разтяга равномерно. Ако в трикото има повече ликра или е по-тънко, разтягането е по-голямо и съответно деформацията. На мен първата ми кукла се получи с дълго и тънко тяло и дълги крайници.

# 385
# 386
Красавица е, BOHU! И една пчеличка много ми хареса, и една овца, и ежко - майстор си!
От мен - мама мецанка.https://www.facebook.com/pages/%D0%A0%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D … 8/465905440194273
Имам още много идеи и заготовки, време не стига.

# 387
а на мен ми харесаха прасето с динята и дракончето змей. Между другото, Боху, как си определяш цените, имаш ли схема някаква?

# 388

Поздравления сръчковки  Hug
Видях невероятни творби...
Да се похваля и аз,от около месец започнах да плета играчки...
Ето ги,надявам се да ви харесат:

# 389
оо, много са хубави, чудесни са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт