РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 126 793
  • 802
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте,
Досега съм правила обикновени парцалени кукли, тип примитив, но реших да се гмурна в дълбоките води и да направя на моето бебе валдорфска кукла. От къде купувате материали - трико, вълна, вътрешен плат, коса? Видях, че някои правят косата от мохер, това нормалната мохерна прежда ли е е или има някаква специална? Кройките от интернет ли ги намирате и ако да, ако може линк. Извинявам се за многото въпроси и ще съм благодарна на всякаква помощ.

# 781
Здравейте, момичета! Преди години, когато не съществуваше все още Фейсбук бях изключително активен потребител на форума"БГ Мама". Създадох и немалко приятелства, някои от които вече не само виртуални. Децата ми пораснаха и сега отново имам достатъчно време, за да се занимавам с любимите хобита, кото повярвайте ми са много! Simple Smile Напоследък се върнах към шиенето...на играчки, гушкалки и ...книжки.

Виждам, че е прехвърлена 50та страница и вероятно ще има нова тема, записвам се за да ви следя Simple Smile

# 782
  • Sofia
Тази книжка ти ли си я правила?
Много е хубава Hug

# 783
Тази книжка ти ли си я правила?
Много е хубава Hug

Да, мила Simple Smile Благодаря ти!  bouquet

Всички детайли, букви и цифрички са изрязвани на ръка. Всяка книжка е комплектована с текстилна торбичка, съобразена с цветовете на книжката. Тематика, брой, цветове и размер на страничките се избират от поръчителя.  Peace

# 784
  • Sofia
  bouquet

сигурно много време отнема направата на такава детска занимавка Crazy
Имаш ли ФБ страница с другите ти творения?

# 785
  bouquet

сигурно много време отнема направата на такава детска занимавка Crazy
Имаш ли ФБ страница с другите ти творения?

Имам да! Simple Smile Отнема време, но е удоволствие

https://www.facebook.com/pages/Handmade-by-The-Ladybug/842556685780519

# 786
Arabela Наистина е много хубава книжката Heart Eyes. Сега разгледах и страничката - правиш много интересни неща Hug

# 787
arabela - книжката е много занимателна със сигурност ще носи и много радост на децата  Simple Smile Поздравления и от мен!

# 788
arabela - книжката е много занимателна със сигурност ще носи и много радост на децата  Simple Smile Поздравления и от мен!

Благодаря ви, момичета! Радвам се, че споделих с вас!   :bouquet

# 789
Момичета , страхотни играчки   bouquet
А откъде купувате силиконов пух ?  Не мога да намеря и накрая ще разпоря някоя стара възглавница  Laughing Laughing

# 790
  • София/Варна
Аз съм голям заплес newsm78... Тази кукла е готова от цял месец, а аз още не съм я показала:

Това лято си "почивах" във Варна с шевната машина и всички материали Joy.
Междувременно имам още една кукла почти готова и две в процес на избистряне на идеите.

# 791
Браво Amabilis, прекрасна е Мери Джейн  Heart Eyes

# 792
Amabilis, прекрасна ти е куклата  Heart Eyes
Може ли да ми кажеш от къде се купуват такива коси, които изглеждат естествено (не тип прежда) и как ги зашиваш  Rolling Eyes Аз търсих клипчета и указания в нета за това, но не открих нещо което да е обяснено добре и нагледно.

# 793
  • София/Варна
Луна пътува към две свои сестрички.

Amabilis, прекрасна ти е куклата  Heart Eyes
Може ли да ми кажеш от къде се купуват такива коси, които изглеждат естествено (не тип прежда) и как ги зашиваш  Rolling Eyes Аз търсих клипчета и указания в нета за това, но не открих нещо което да е обяснено добре и нагледно.
Извинявай за закъснелия отговор, но последните дни ми бяха лудница...
Аз съм пускала линк тук но ето пак:http://waldorfdolls.co.uk/ Купувам предимно от тук.
Също и от Etsy.
Косата на Мери Джейн се плете като шапка на една кука, а другите, които са от кожа се шият като шапка.

# 794
  • пловдив
Скъпи приятели,
за поредна година Движение на българските майки стартира организиране и творене
за Коледния си благотворителен базар.
Ще сме благодарни на всяка помощ, решилите да изработят и  да ни дарят
своя творба в полза на каузите ни подпомагащи децата отглеждани в институциите
са добре дошли в откритата ни тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=873210.msg31630065#msg31630065

newsm51

Общи условия

Активация на акаунт