Пазаруване от Aliexpress.com 6

• 55 185
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
Леле каръка яко ме е подхванал с последните поръчки, сега гледам детайлите на една

International Shipping Company - HongKong Post Air Mail, а тракинг номера е за китайски пощи RB588439725CN . Как така хем е пуснат с хонконгски пощи хем тракинг е от китайските пощи??? newsm78

# 76
http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-3pcs-set-s … 68_968017427.html
Тоя тип сутиени удобни ли  са? Гледах и с чашки и без.
Ползвала съм,обикновено обаче си купувам от sportsdirect онези тип "спортни сутиени". Удобни са но не оформят и не стягат добре,поне тези,които аз съм ползвала с чашки.А и са някак твърде "големи" и примерно с някакъв потник ,или блуза без презрамки не можеш да ги облечеш. Blush

Nia30 как разбра ,че е за китайските пощи?

# 77
  • В реалността
Polly_the_dog, би ли измерила ширината в най-широката част на сандала. И ако може реална снимка. Благодаря предварително.

Да поспамя за спортните сутиени от Спортса.
Скрит текст:
Аз имам на Lonsdale. Супер удобен ми е. За вкъщи особено. Нося го и на вън с тениска. Препоръчвам го за голям бюст. Когато го взимах имаше два модела на пръв поглед еднакви, само че за единия отзивите бяха кофти, а за този хувбави. Съответно имаше малка разлика в цената.

# 78
http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-3pcs-set-s … 68_968017427.html
Тоя тип сутиени удобни ли  са? Гледах и с чашки и без.
Ползвала съм,обикновено обаче си купувам от sportsdirect онези тип "спортни сутиени". Удобни са но не оформят и не стягат добре,поне тези,които аз съм ползвала с чашки.А и са някак твърде "големи" и примерно с някакъв потник ,или блуза без презрамки не можеш да ги облечеш. Blush

Nia30 как разбра ,че е за китайските пощи?

Ами с това CN на края на тракинг номера май се означава, че пратката е пусната с china post, при хонконгските последните две букви са HK???Или някъде греша???

# 79
  • ES
Jáne ღ Покажи ги тези Lonsdale сутиени

# 80
  • Ямбол
nandi аз също вчера наглеждах детски кухненски неща.
http://www.aliexpress.com/item/Child-artificial-fruits-and-veget … oy/849102955.html - С такъв сет си бе играла в чужбина и много и хареса,нещата са слепени с лепка и с ножчето уж ги срязват. Simple Smile
За рибките,тук по левчетата е пълно с такива,пак са около 4-5 лв мисля.
Nia30 ако можеш да дадеш съвети за митници,може тук да пишеш и да е полезно за доста хора.
m@msy може пък да има предвид ,че ще направи до тогава нареждането за плащане/

# 81
Polly_the_dog, би ли измерила ширината в най-широката част на сандала. И ако може реална снимка. Благодаря предварително.

Да поспамя за спортните сутиени от Спортса.
Скрит текст:
Аз имам на Lonsdale. Супер удобен ми е. За вкъщи особено. Нося го и на вън с тениска. Препоръчвам го за голям бюст. Когато го взимах имаше два модела на пръв поглед еднакви, само че за единия отзивите бяха кофти, а за този хувбави. Съответно имаше малка разлика в цената.
Oколо 9см са в най-широката част.
Ето така ми стоят на мен, ама аз нося 36 номер Simple Smile)) :

# 82
nandi аз също вчера наглеждах детски кухненски неща.
http://www.aliexpress.com/item/Child-artificial-fruits-and-veget … oy/849102955.html - С такъв сет си бе играла в чужбина и много и хареса,нещата са слепени с лепка и с ножчето уж ги срязват. Simple Smile
За рибките,тук по левчетата е пълно с такива,пак са около 4-5 лв мисля.
Nia30 ако можеш да дадеш съвети за митници,може тук да пишеш и да е полезно за доста хора.
m@msy може пък да има предвид ,че ще направи до тогава нареждането за плащане/

Приятелка си поръча таблет, като и тя не е споменала да китаеца да пише подарък или сума до 15 долара. Когато таблета беше вече в БГ в сайта на пощите имаше съобщение, че е на митница. И тя не знаеше каква е процедурата, но звънна в офиса в София от там дадоха телефон на митница София и каза, че са поискали да пусне по факс разпечатка от плащането. След което таблета си дойде в пощата и там плати всички такси, които бяха начислили. Спомена, че сумата не е била голяма някъде до 15-20лв.

# 83
Някой беше писал, но не мога да го намеря: след като платя поръчка, как се триеха данни на картата от сайта? Някой беше споменал, че прави така с цел максимална сигурност. Благодаря   bouquet

# 84
  • Ямбол
Amazing Amazing не и в тази тема и не за този сайт,тук при всяко заплащане трябва да си въвеждаш данните,не се запазват и да искаш дори.  Peace
Споко няма да ти види никой данните.

# 85
  • Пловдив
slav4e,моля те дръж ни в течение относно освобождаването на пратката  Rolling Eyes
И да попитам-60 дневния срок от кога почва да тече-от както е добавен тракинг номера ли или откакто е закупена стоката?

# 86
  • Ямбол
mannuella от изпращането.Понеже трак номер може и по-късно да даде.

# 87
Имам frozen transaction. От алито ми писаха да изчакам продавача да им предостави информация. До колко дни ще се реши това, имате ли представа? Уж беше 3 дни ама те минаха.

# 88
  • Пловдив
Мерси,Никид.Гледам моят продавач вече има 3 оценки,а беше без рейтинг,дано си получим обувките
lveto да не са 3 работни дни

# 89
Amazing Amazing не и в тази тема и не за този сайт,тук при всяко заплащане трябва да си въвеждаш данните,не се запазват и да искаш дори.  Peace
Споко няма да ти види никой данните.

Благодаря, никид Simple Smile
Толкова теми за всякакви сайтове изчетох, вече явно ми е каша в главата  Joy
http://m.aliexpress.com/item/869841435.html?tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
Това ми отлежава в   wish list-a, да сте го виждали на по-ниска цена? Ако някой като мен вече се оглежда за дамски дрехи за следващия сезон и попадне на хубави рокли и палта, нека сподели Simple Smile
http://m.aliexpress.com/item/758307548.html?tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail  Това поръчах малко на риск, че няма отзиви за продукта, дано дойде рокля, а не пеньоар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт