Препарати за съдомиялна - 6

• 97 878
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Гушанка, програмата, за която споделяш е вероятно бърза, а бързите програми най-често не включват изсушаване.

# 391
  • на кой му пука, майна
Гушанка, програмата, за която споделяш е вероятно бърза, а бързите програми най-често не включват изсушаване.

И аз това щях да напиша  Simple Smile
И моята сушилня на кратките програми няма сушене, НО съдовете ми, особено пък чашите, чиниите и приборите винаги са сухи. Някой пластмасови кутии обаче имат някоя друга капчица по ръбовете.

# 392
Момичета кои таблетки да избера  тези от Пени маркет Блик или тези на Медикс ?
А от къде мога да купя таблетки Fairy?

# 393
Нормално е да има неизсъхнала вода в дъното на чашата.
Много често се събира повече, отколкото е възможно да бъде изсушена.
Като свърши програмата, отравям почти веднага, леко накланям да изтече "локвичката" и оставям да доизсъхне, докато са мокри чашите изсъхват бързо.

Ако нямам възможност да го направя и вече са изстинали, взимам една кухненска кърпа или от от домакинската хартия и подсушавам преди да ги извадя.

# 394
повтарям се, защото няколко пъти съм писала, но най-новите таблетки имат и функция за изсушаване. Отдетно от функциите гланц, запазване на стъклото и т.н. Всичко излиза сухо-пластмаси, тефлон.

# 395
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите! Hug

Бобулина, проверих настройката на гланца - беше на 5, сложих я на 6 - това е максимума.
Sourcherry, проверих и програмата в инструкцията- въпреки че е по-бърза, има изсушаване.
haili, водата не е в дъното, а по ръбовете на чашите. И аз мога да ги бърша, но предпочитам съдомиялната да ми ги подсуши, не аз.  Wink
Венито, и аз това си мислех - има и препарат за гланц, има и в таблетките съставка за изсушаване.

Ще видя какво ще се получи. Надявам се да се нагодим с моята нова най-добра приятелка. Grinning

# 396
Гушанка, дори и да има сушене, то не е така ефективно, както на стандартна програма.
Ако оставиш машината притворена, съдовете за 30-тина минути са ок и готови за прибиране.

# 397
Днес купих Medix 10 in 1 таблетки. То вече е късно дори и да не са добри, но все пак дайте отзиви, моля! Иначе имат намаление в Карфура от 23 на 16 лв. 56 бр+16 бр гратис....

# 398
  • Пловдив
Гушанка, дори и да има сушене, то не е така ефективно, както на стандартна програма.
Ако оставиш машината притворена, съдовете за 30-тина минути са ок и готови за прибиране.

Благодаря за съвета, ще пробвам. Simple Smile

# 399
такава съм ... newsm57 вчера беше свършил гланца и сипвам вместо него от верото Фрош, бутилките са почти еднакви  ooooh! сипах около 1 лъжица докато се усетя че е странно гъсто, после яко вода и оставих отворено капачето. Първото миене нямаше проблеми, дали се е изтекло всичко от контейнерчето на гланца? То не че кой знае какво можеше да се случи, но днес бях на очен лекар, ще си правя нови очила  Joy

# 400
Днес купих Medix 10 in 1 таблетки. То вече е късно дори и да не са добри, но все пак дайте отзиви, моля! Иначе имат намаление в Карфура от 23 на 16 лв. 56 бр+16 бр гратис....

Аз ползвам Somat Gold, много съм доволна. Страхотни са.

# 401
Моля ви някой ако знае да каже в Кауфланд има ли от таблетките Fairy
А тези Сомат голд каква цена са и колко броя?
Аз съм много доволна от  Fairy но не мога да ги намеря никъде в магазините  Cry

# 402
  • на кой му пука, майна
Моля ви някой ако знае да каже в Кауфланд има ли от таблетките Fairy
А тези Сомат голд каква цена са и колко броя?
Аз съм много доволна от  Fairy но не мога да ги намеря никъде в магазините  Cry

В Кауфланд има продукти на Fairy, но точно за таблетки не съм поглеждала.

# 403
По въпроса за Медикса:
Аз не съм доволна. Не,че не измива,но ми избели цветята на две емайлирани тенджерки. И то много. Те са доста стари и вероятно са произведени преди периода на масовото навлизане  на съдомиялните и съответно не са предназначени за такова миене,но все пак...И след няколко миенета на иенска тавичка, забелязах драскотини. Слаби,едва се виждат,но ги има.

# 404
Медикса е ужасен, издра ми всичките чаши.  Laughing Stop

Общи условия

Активация на акаунт