Препарати за съдомиялна - 6

• 98 735
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Толкова пое. Е, не е чак до горния ръб, но солта се вижда при отворен капак. Настройката е заводска, за умерено твърда вода, не съм я променяла. Миялната се ползва всеки ден, имах All in one таблетки и ползвах предимно тях.

а при предишното зареждане пак ли само чаша и половина пое? Ако ти е пълен резервоара, индикатора не трябва да свети Peace

Аз гланц си ползвам винаги, екологичен. Според мен това, че има в комбинираните таблетки е реклама. Как ще действа като има изплакване на цялата миялна в цикъла. Къде е гланца после при изсушаването Mr. Green

Сега претеглих пакета със сол. От началните 2 кг около 1 кг съм сложила при първоначално зареждане, а сега съм сложила 350 г и имам налични 650 г от този пакет. Солта е Финиш, ако това има значение.

# 691
Леле, ми аз като реших да видя колко трябва да слагам от този прах, се оказа, че се слага по 40-45 мл. Ами това е пълно отделение. От праха на КК слагах  по една мерителна лъжичка от млякото на малката Simple Smile Нещо не ми се измиват последните пъти хубаво с тоя Финиш, та реших този път да сложа колкото трябва пък ще видим. Не че не се измиват, ами сякаш не се изплакват хубаво, защото са бели както когато няма сол, а то сол си има.

# 692
Момичета, как процедирате, когато сте заредили гланц в съдомиялната и ползвате таблетки "всичко в 1". Променяте ли настройките?

# 693
# 694
Момичета, как процедирате, когато сте заредили гланц в съдомиялната и ползвате таблетки "всичко в 1". Променяте ли настройките?

нищо не променям  Naughty

# 695
Аз гланц си ползвам винаги, екологичен.

Какъв е тоя екологичен гланц? И аз отдавна търся заместител, но грюн грийн поне тук няма никъде, а за друг не съм чувала. Какъв изполвате вие?

# 696
Аз гланц си ползвам винаги, екологичен.

Какъв е тоя екологичен гланц? И аз отдавна търся заместител, но грюн грийн поне тук няма никъде, а за друг не съм чувала. Какъв изполвате вие?

грюн грийн използвам. Май само в Карфур може да се намери
 Peace

# 697
  • ГОре на черешата...

грюн грийн използвам. Май само в Карфур може да се намери Peace

Да, онзи ден видях в Бургаския, но не взех, че бързахме. Вчера си купих от тукашния Кауфланд неговата марка и сложих, настроих на 4, както е препоръчано - честно казано тази сутрин не открих разлика, е, то не съм се и заглеждала много де...

# 698
  • В центъра на моретата
Момичета, ползвам таблетки на марката на Пикадили 365, имам зареден гланц, който е откакто съм я купила от декември и не съм зареждала повече, а и не ми е светвал индикатора. Солта ми свърши и на няколко пъти слагах по малко, защото просто не събира повече - нали е пълно с вода вътре. Сега трябва да купувам сол и мисля пак да взема Медикс едра сол.
Въпросът ми е таблетките, които са 2 в 1, 3 в 1 и разни други в едно, мога  ли да ползвам, при положение, че ще слагам сол и имам зареден гланц? Не мога да разбера тези таблетки всичко в 1 какво съдържат?
Прави ми впечатление, че понякога остана от таблетките по чиниите като прах - не се измина както трябва - това на какво може да се дължи? Ако трябва да сменям на цяло препаратите, ако смятате, че е от тях? От Варна съм и тук водата е много твърда - настроих още в началото миялната за твърда вода. Миялната ми е Бош, ако това има някакво значение.

# 699
Имаш предвид, че остават като песъчинки или че остават побелели стъклените съдове?

# 700
  • В центъра на моретата
Остават като песъчинки по чиниите, обикновено на ивици.

# 701
  • София
Здравейте! Исках да ви попитам,какво количество соли трябва да се слага в миялната машина и през какъв период от време?

# 702
  • На брега на реката
Сол се слага колкото поеме, докато се напълни до горе. Има индикатори, които показват когато солта е на привършване и трябва да се напълни отново. Това зависи от настройките на солта в зависимост от твърдостта на водата в региона. В моя случай - твърда вода, настройка на 4 от 5, ползване през ден, досипвам на 3-4 месеца.

# 703
Днес купих прах за съдомиялната от Кауфланд, нейната марка. По принцип ползвам 58мин.програма с 60 градуса. Като прочетох указанията пише,нормално замърсени съдове 20мл.,силно замърсени 30мл.,и изплакване с програма за 65 градуса. Сега ако използвам 60 градусовата програма, съдовете няма да се изплакнат хубаво ??? Вие с кои програми използвате препарата? Благодаря!

# 704
  • На брега на реката
Използвам прахта на ККласик на същата като твоята програма 58 мин на 60 градуса и на другата която ползвам 2ч 23 мин на 70 градуса. Останалите програми почти не ги ползвам  Hug. До сега не съм имала неизплакнати съдове.

Общи условия

Активация на акаунт