Препарати за съдомиялна - 6

• 98 740
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Здравейте,
Благодаря ви за съветите. Взех сжл и гранц Сомат, тъй като стигнах само до Пикадили, а там имаше само това.

После все пак се замъкнах и до Лидл и взех техни таблетки.

Пуснах си всички съдове. Тенджери, тиган, йенски тенджери - всичките със стари замърсявания на места (мразя да търкам  Embarassed) на 70 градуса. Не ги изми кой знае колко добре. Очаквах да станат като нови. Пуснах си всичките чаши на 40 градуса - перфектни станаха. И веднъж пробвах автоматичната програма - ОК, но бяха прясно замърсени съдове.

# 676
Захабени йени, тави и тенджери няма как от едно миене да станат като нови. Това ще се случи постепенно.

# 677
  • Пловдив
Повече няма да правя грешката да купувам гел на Сомат. Награбих се с 2 на цената на 1. Белите чаши за кафе от аркопал не може да ги измие. Само като си представя още колко време ще трябва да мия с него, докато го изхабя и ми става зле. Засега съм най-доволна от капсулите Fаiry платинум, но ми ги донесоха от Турция, тукашните не съм ги ползвала. 

# 678
Аз пък повече няма да се набутам да купя какъвто и да е препарат докато не свърши този Grinning Ползвах сигурно половин година (не съм засичала и не помня колко) един прах КК, а през това време, на този, който бях купила на промоция веднъж, му изтече срока на годност.

# 679
  • Русе
Повече няма да правя грешката да купувам гел на Сомат. Награбих се с 2 на цената на 1. Белите чаши за кафе от аркопал не може да ги измие. Само като си представя още колко време ще трябва да мия с него, докато го изхабя и ми става зле. Засега съм най-доволна от капсулите Fаiry платинум, но ми ги донесоха от Турция, тукашните не съм ги ползвала. 

Може ли да кажеш каква опаковка са и на каква цена излизат? Аз от тук купувам английски, гръцки, холандски на около 40 ст.

# 680
  • Пловдив

Може ли да кажеш каква опаковка са и на каква цена излизат? Аз от тук купувам английски, гръцки, холандски на около 40 ст.
Мога да кажа приблизително, защото беше преди няколко месеца. Мисля, че бяха в пакети по 30 броя /All in 1/. И струваха към 15 TL. Значи грубо сметнато към 0,35 лв./бр.

# 681
  • Русе
Значи може би с една идея по-евтини. Ако есента ми се отвори ходене на там, ще проверя, че сега не можаха да ми търсят такива. Поне има откъде да ги купувам и тук на сравнително прилична цена.

# 682
Светна ми индикатора на солта след 1 месец ползване и съответно първоначално зареждане до горе със сол.
Заредих пак сол, не взе много - 11/2 пластмасова чаша. Продължава да свети, обаче, индикаторът. Кога ще угасне?

# 683
  • Пловдив

Светна ми индикатора на солта след 1 месец ползване и съответно първоначално зареждане до горе със сол.
Заредих пак сол, не взе много - 11/2 пластмасова чаша. Продължава да свети, обаче, индикаторът. Кога ще угасне?

Не ми се струва нормално. В момента, в който заредиш, трябва да загасне, а и един месец ползване е малко, за да светне. Аз като заредя сол и 4-5 месеца поне изкарвам, при положение, че в Пловдив водата е доста твърда.

# 684

Не ми се струва нормално. В момента, в който заредиш, трябва да загасне, а и един месец ползване е малко, за да светне. Аз като заредя сол и 4-5 месеца поне изкарвам, при положение, че в Пловдив водата е доста твърда.

чаша и половина сол не е достатъчно. След като е светнал напълни резервоара догоре. Поне 1 килограм ще поеме, може и 2, зависи от резервоара. А това колко време изкарва солта зависи не само от твърдостта на водата, но и от настройките на съдомиялната.

# 685
Толкова пое. Е, не е чак до горния ръб, но солта се вижда при отворен капак. Настройката е заводска, за умерено твърда вода, не съм я променяла. Миялната се ползва всеки ден, имах All in one таблетки и ползвах предимно тях.

# 686
  • София
Момичета,като си купувате таблетки от Лидл смело може да си вземате от солта за съдомиялна.Аз лично само нея ползвам,едра е.За гланца - може да минете и без него.Това е химия,която остава по чиниите.

# 687
Може да минете без гланц, ако таблетките са всичко в едно, но иначе поне при мен няма как да стане.

# 688
Толкова пое. Е, не е чак до горния ръб, но солта се вижда при отворен капак. Настройката е заводска, за умерено твърда вода, не съм я променяла. Миялната се ползва всеки ден, имах All in one таблетки и ползвах предимно тях.

а при предишното зареждане пак ли само чаша и половина пое? Ако ти е пълен резервоара, индикатора не трябва да свети Peace

Аз гланц си ползвам винаги, екологичен. Според мен това, че има в комбинираните таблетки е реклама. Как ще действа като има изплакване на цялата миялна в цикъла. Къде е гланца после при изсушаването Mr. Green

# 689
Ами при мен с всичко в едно без допълнително гланц и сол се измиваха идеално, но само с прах класик, нито без сол става, нито без гланц.

Общи условия

Активация на акаунт