Препарати за съдомиялна - 6

• 98 344
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • ГОре на черешата...
Ако говорите за програмите на Беко 6833 аз използвам еко-програмата - да, вярно е, че е 3 часа, но пък е най-икономична, а и я пускам на отложен старт през нощта, така че времетраенето не ме притеснява. Погледнете си в книжките и сравнете разхода на ел.енергия и вода - мисля, че когато правим избор на подобен електроуред, това е водещо Peace.

# 706
  • На брега на реката
Ако говорите за програмите на Беко 6833 аз използвам еко-програмата - да, вярно е, че е 3 часа, но пък е най-икономична, а и я пускам на отложен старт през нощта, така че времетраенето не ме притеснява. Погледнете си в книжките и сравнете разхода на ел.енергия и вода - мисля, че когато правим избор на подобен електроуред, това е водещо Peace.

Не харесвам еко програмата, не само защото е много дълга, но има и едно изплакване по-малко. За мен водещо е по-доброто изплакване /все пак миещите средства са агресивнички/ от икономията на няколко стотинки или няколко вата енергия, както и да го приеме човек. Друг е въпроса, че я пробвах веднъж и не ми хареса как мие. Относно икономичността - приветствам я, но не за сметка на здравето.
А пък и  е питането е във връзка с праха ККласик:
Днес купих прах за съдомиялната от Кауфланд, нейната марка. По принцип ползвам 58мин.програма с 60 градуса. Като прочетох указанията пише,нормално замърсени съдове 20мл.,силно замърсени 30мл.,и изплакване с програма за 65 градуса. Сега ако използвам 60 градусовата програма, съдовете няма да се изплакнат хубаво ??? Вие с кои програми използвате препарата? Благодаря!
а еко програмата е на 50 градуса.

# 707
  • ГОре на черешата...
Аз не намирам разлика в изплакването - и в двата случая съдовете са идеално чисти и изплакнати.

# 708
  • София
Аз пък много често използвам половинчасовата кратка програма и нямам проблем с измиването на съдовете. Кой ще ги чака 2-3 часа! ooooh!

# 709
  • ГОре на черешата...
Не ги чакам, те ме чакат сутринта да ги извадя  Laughing

# 710
  • на кой му пука, майна
Аз пък много често използвам половинчасовата кратка програма и нямам проблем с измиването на съдовете. Кой ще ги чака 2-3 часа! ooooh!

А защо ги чакаш ?

# 711
Това виждали ли сте го някъде да се продава?
http://apta.bg/product/528/apta-eko-tabletki-3-v-1-za-sadomialna … hina-h-64-br.html

# 712
  • София
Момичета, някоя от вас скоро да е купувала таблетки  грюн грийн, да каже къде в София да търся, гледах преди време в Пикадили в мола на Стамболийски, че преди бях купувала от там, но нямаше, през уикенда проверих в Карфур на Славейков и там нямаше, в сайта на фрешактив явно също няма, понеже са с цена 0 лв. Ще ми се да си купя, преди ги ползвах, но последния път не открих и си взех на хайтман, не че не мият, но искам уж по-малко химия.

# 713
Някой ползвал ли е тези таблетки? Ще ги поръчам по интернет, ако има положителни отзиви.

# 714
Момичета, някоя от вас скоро да е купувала таблетки  грюн грийн, да каже къде в София да търся, гледах преди време в Пикадили в мола на Стамболийски, че преди бях купувала от там, но нямаше, през уикенда проверих в Карфур на Славейков и там нямаше, в сайта на фрешактив явно също няма, понеже са с цена 0 лв. Ще ми се да си купя, преди ги ползвах, но последния път не открих и си взех на хайтман, не че не мият, но искам уж по-малко химия.

тази сутрин видях в сайта, че са с цена 11.40.

# 715
  • София
Благодаря ти, аз бях спряла да проверявам, даже вчера им писах, но така и не получих отговор, явно са го коригирали.  Simple Smile

# 716
  • ГОре на черешата...
Аз пък си имам доставка от Австрия  Grinning:
Скрит текст:

# 717
Честито!  Като гледам си уредена за доста време Simple Smile

# 718
Може ли да ми препоръчате хубав гланц, но да се  продава в цялата страна, защото съм от малък град и нямаме Кауфланд, ДМ( само Лидл и Билла)
Има ли проблем да пусна миялната 1-2 пъти без гланц( докато си купя). ще ползвам табл. Сомат класик?

# 719
  • София
Ако някой търси гланц на Грюн Грийн, има в Карфур, който е на Илиенци. Има и от верото на Грюн Грийн.

Общи условия

Активация на акаунт