Препарати за съдомиялна - 6

• 98 753
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде на път....
Доволни от таблетките на Lidl-собствена марка има ли?

Аз. След като Грюн грийн изчезнаха, после и тези собствената марка на Пикадили, приятелка ми даде да опитам лидълските, макар че винаги съм била много анти. Харесват ми - евтини, без фосфати, без хлор, мият чудесно, евтини са.

И аз миех преди с тях - доволна бях, и цената беше много добра.  Peace
Сега мия с други (био, нали е модерно  Wink ), но не са от магазинната мрежа.
Така че - пробвай ги и прецени - най-вероятно ще останеш доволна.

# 646
А БИО-гланц откъде  Praynig

# 647
  • Седмото небе
Доволни от таблетките на Lidl-собствена марка има ли?
И аз към доволните-но от тези комбинираните,защото има и едни "чисти" Wink Дори и страшно прегорели остатъци по тави и тигани (понеже домочадието предпочита всичко доста хрупкаво и препечено Sick) се махат-естествено обаче пускам на високите градуси!Не искам и да мисля какво беше като съм търкала на ръка!От 1 год. още със стартирането на безмилостната експлоатация на милата ми помощница сме само с тях!И по настояване на ММ добавям и гланц отделно пак от техния.За солта е ясно,че се слага,но пак тяхна т.е.
Скрит текст:
Скривам за де наже някой,че е спам и/ли реклама.Само с Лидл-ските неща я обслужваме и когато се сетим взимаме да я "поглезим" и с поч.препарат на HEITMANN.Освен ако не намеря някакви изгодни био препарати,тази схема нашата не мисля да я сменям!

# 648
  • Някъде на път....

Е на това още не съм намерила решение....

Гланц обаче почти не дърпа моята миялна - явно таблетките са и достатъчни.
Заредила съм с гланц миялната на нова година ( за първи път, дотогава не беше светила лампичката, дори мислех, че е развалена нещо индикацията....)- та от новогодишното зареждане досега не е светнала все още.  Peace

# 649
  • ГОре на черешата...
Не че съм мерило с моето едва 10-дневно ползване, но също съм доволна, и то много, от Лидълските таблетки всичко в едно. Пускам я всяка нощ, понякога на половин зареждане с половин таблетка/икономията е майка на мизерията  Laughing/ - слагам абсолютно всичко, без да накисвам предварително дори и доста позагорелите тави - на сутринта всичко свети! Никога не съм имала толкова чисти съдове! Използвам обикновено еко-програмата - тя е на 50 градуса, вчера пусках и на бързата /30 мин/ - нареждах си в новата кухня чашите и бяха прашни от седене по кашоните, та нали съм вече мързелива красавица  Crazy - набухах ги всички в миялната и ги извадих като от реклама Party.

Ще взема и гланц от Лидл тогава, но нещо онзи ден не го намерих - може ли да ми покажете снимка newsm78?

# 650
Момичета в нашия Лидл няма крем-душ гел от този на Cien, 300ml за 1,99 лв. Служителката, която попитах ми  отговори, че няма и се тикна бързо в склада. Дали просто е свършил или няма да го зареждат newsm78
Някой знае ли?

# 651
vilka 43, това е темата за съдомиялни, а не темата за Лидл Simple Smile

Пробвах онзи прах с изтекъл срок на годност и нали трябва да се изразходва, напълних отделението. И сигурно затова и защото пуснах на 50 градуса, беше останал доста прах в отделението. По дръжката на една кара имаше препарат, но всичко друго изглежда измито. Дали според вас може да е останал недоизплакнат препарат по съдовете? Дали са много вредни тези препарати?

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 08:01 от celika

# 652
vilka 43, това е темата за съдомиялни, а не темата за Лидл Simple Smile

Пробвах онзи прах с изтекъл срок на годност и нали трябва да се изразходва, напълних отделението. И сигурно затова и защото пуснах на 50 градуса, беше останал доста прах в отделението. По дръжката на една кара имаше препарат, но всичко друго изглежда измито. Дали според вас може да е останал недоизплакнат препарат по съдовете? Дали са много вредни тези препарати?

препаратът за миене е много вреден ако остане върху съдовете, гланцът е по-малко вреден. Ако е минал срока на годност прахът може да не измова добре или да се е развалила консистенцията от овлажняване или оксидиране и да не се разтваря при по-ниска температура. Според мен е рисковано да го използваш щом е останал в машината и се вижда. А по посудата може да не се  вижда и пак да е останал.

# 653
Ужас. Ще пробвам на по-висока температура следващия път. Ами аз съм чела тук, че и на други хора не са им се разтваряли таблетките, например. Да не би да пускат миялната наново тогава? Хммм... Иначе срока му е изтекъл преди 3 дни. Не ми се вярва до тогава да е бил ОК и сега изведнъж да трябва да го хвърлям.

# 654
Ужас. Ще пробвам на по-висока температура следващия път. Ами аз съм чела тук, че и на други хора не са им се разтваряли таблетките, например. Да не би да пускат миялната наново тогава? Хммм... Иначе срока му е изтекъл преди 3 дни. Не ми се вярва до тогава да е бил ОК и сега изведнъж да трябва да го хвърлям.

всеки се решава сам, аз бих пуснала отново ако не е измито или поне изплакване . Срокът на годност се влошава постепенно с времето и с условията на съхраняване и се предполага, че в края е много зле прахът откъм качество.

# 655
  • Русе
Поне едно изплакване пусни. Иначе, със сигурност според мен, не ти се е разтворил, защото е бил много като количество и на по-ниска температура. И ако самата програма има едно изплакване по-малко и съвсем. Така че пусни едни изплакване или някаква кратка програма.

# 656
Момичета в нашия Лидл няма крем-душ гел от този на Cien, 300ml за 1,99 лв. Служителката, която попитах ми  отговори, че няма и се тикна бързо в склада. Дали просто е свършил или няма да го зареждат newsm78
Някой знае ли?
Извинявайте, объркала съм се.

# 657
 Meggysan, аз вече ги бях извадила съдовете като ми хрумна, но за следващия път ще знам. Мислех, че т.к. е дълга програмата са се изплакнали хубаво, но може и да греша. Сега ги изплаквам за всеки случай преди да ги ползвам, въпреки, че ми се струват идеално чисти. Поне приборите може да пусна, ако се сетя със следващото миене пак.

# 658
  • Русе
Тя може да е дълга, но не знам дали знаеш на коя програма колко изплаквания има. А и както казваш, че си сложила много прах, също може да не са се изплакнали добре. Хубаво е наистина през една вода да ги минеш, че няма да е много приятно да ядеш и да ти лъха на препарат Simple Smile.

# 659
Хич не лъха на препарат, но аз и към гланца съм малко неприятно настроена и понякога изплаквам преди да ползвам особено на малката нещата.
Снощи пуснат пак с пълно отделените, но на 70 градуса. Всичкия прах се беше разтворил. Явно на толкова трябва да пускам. И всичко изглежда добре измито, дори загоряла тава.

Общи условия

Активация на акаунт