Препарати за съдомиялна - 6

• 98 329
  • 752
  •   2
Отговори
# 720
Може ли да ми препоръчате хубав гланц, но да се  продава в цялата страна, защото съм от малък град и нямаме Кауфланд, ДМ( само Лидл и Билла)
Има ли проблем да пусна миялната 1-2 пъти без гланц( докато си купя). ще ползвам табл. Сомат класик?

Всеки гланц върши работа. Аз предпочитам такъв, който има най-малко химия, ама не мога да се задълбочавам толкова в четенето на етикети.
Ако пуснеш без гланц, най-вероятно ще останат бели капки по съдовете.

Преди малко си купих Сомат сода ефект 114 таблетки от ДМ за 20-тина лева.

# 721

Преди малко си купих Сомат сода ефект 114 таблетки от ДМ за 20-тина лева.
И аз си взех същите. Хубави ли са? Те имат ли гланц?
Днес половината ми съдове бяха сухи, а другите не?! newsm78

# 722
Нямат гланц. За пръв път вземам Сомат и не знам дали са хубави.

# 723
Искам да попитам за съдомиялна електролукс esf2410 къде се слага течен препарат?

# 724
От таблетките за съдомиялна съм ползвала: Феъри платинум, Сомат голд и Финиш всичко в едно.
Най доволна съм от Феъри платинум, след това от Сомат голд. Забелязах, че при използване на Сомат голд, по някои чаши рисунките, започват да избледняват. Финиш - поне за сега мисля да не повтарям.
Доколкото съм запозната, Сомат голд са с най-много възможности, а тези със сода ефект (не съм ги ползвала) са най-орязани от гамата на Сомат - информацията черпя от сайта на Сомат.

# 725
  • Русе
Аз ползвам Феъри платинум, но някой пробвал ли е Феъри All in 1, че се чудя дали да поръчам да пробвам?

# 726
Препоръчайте ми добър ароматизатор за съдомиялна?!

# 727
Аз имам на Сомат-DEO PERLS с лимон. Вече е от доста време в съдомиялната и все още се усеща  Crazy

# 728
Препоръчайте ми добър ароматизатор за съдомиялна?!

Използвала съм ароматизатор на ДМ, а в момента КК на Кауфланд - и двата са с добра трайност.

# 729
Похвалиха ми таблетките на Fairy 3 в 1, в такъв случай трябва ли да слагам отделно сол?

# 730
Ако си в район с мека вода - не.

# 731

Да, мислех  и забравих да спомена, че е мека водата, благодаря!

# 732
Абсолютен новак съм и ще задавам въпроси повечко сигурно - какво значи дозиране на солта и гланца? Моята машина има едно копче с градусите и това е. Дали според програмата си е настроено? А гланцът задължителен ли е?

# 733

ако не слагаш, ще си прецакаш йонообменника на съдомиялната, независимо дали е мека водата или не. Сложи си сол и си намали на минимум.

Абсолютен новак съм и ще задавам въпроси повечко сигурно - какво значи дозиране на солта и гланца? Моята машина има едно копче с градусите и това е. Дали според програмата си е настроено? А гланцът задължителен ли е?

гланцът не е задължителен, за разлика от солта. Той помага за изсушаването и да блестят съдовете. Настройката се прави от един плъзгач на неговото резервоарче. Зависи от модела. Солта се настройва от резервоара за сол, под капачката или с програмиране от дисплей. Пиши модела и ще ти кажа конкретно. Hug

# 734

ако не слагаш, ще си прецакаш йонообменника на съдомиялната, независимо дали е мека водата или не. Сложи си сол и си намали на минимум.

гланцът не е задължителен, за разлика от солта. Той помага за изсушаването и да блестят съдовете. Настройката се прави от един плъзгач на неговото резервоарче. Зависи от модела. Солта се настройва от резервоара за сол, под капачката или с програмиране от дисплей. Пиши модела и ще ти кажа конкретно. Hug

Tова е моделът:

HOTPOINT-ARISTON LFB-5B019

Мерси за помощта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт