Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 56 802
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Записвам се да ви следя сега в къщи правим основен ремонт на кухнята и най накрая ще имам място за така мечтаната съдомиялна .Сега ще се прехвърля в темата за препаратите за съдомиялната видях на няколко места пишете за лентички за определяне твърдостта на водата къде се продават

Някои модели си имат като подарък. Иначе, със сигурност има в зоомагазините, но много рядко се продават на бройка.
Ако имаш някой познат/приятел, който отглежда рибки, по всяка вероятност ще има , да ти услужи с една.

# 121
Благодаря за информацията имаме един познат който гледа рибки ще го попитаме за такива лентички

# 122
Някой с впечатления от този модел на ЕлектролуксPeace

# 123
hailie, благодаря ти за бързия отговор! Тези малките са само за вграждане или може да се остави на плот отгоре примерно?

# 124
  • София
Кажете ми, при функцията 1/2 в горната или долната кошница зареждате съдовете?
Машината ми е Бош, 9 комплекта.

# 125

и двете рафчета ги зареждам, не избирам само долното  Peace

# 126
  • Балчик

и двете рафчета ги зареждам, не избирам само долното  Peace

Ние и да кажем в коя мием, това как ще помогне? Това зависи от машината. Прочети си упътването, то затова се прилага към машината. В моето пише,че няма значение в коя кошница, работят и двете перки. Ако нямаш такова като пуснеш 1/2 зареждане ще видиш като отвориш кои/я перка се върти/ят.
Някои мият само в една от кошниците, други няма значение в коя.

# 127
  • Пловдив
Аз, да си призная НИКОГА не съм го пробвала това на моята миялна. Няма случай да не е пълна. Винаги е свински претъпкана. Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Ама като в слагате и в двете кошници, по какво си личи, че е половин зареждане?????

# 128

Ама като в слагате и в двете кошници, по какво си личи, че е половин зареждане?????

кошниците не са пълни  Laughing

# 129
  • Балчик
Не само, намалява се времето за измиване. Водата обаче предполагам си е същата,препарат също толкова си трябва тогава. Изобщо е глуспост това, но не съвсем. Сега, когато и я няма горната кошница,знаете ли как се радвам на тая опция. Макар че без нея пак ще е почти същото, но поне времето ми скъсява. Simple Smile

# 130
  • Пловдив
Аз за време пускам на половинчасовата.

# 131
  • Балчик
Аз за време пускам на половинчасовата.

Naughty

# 132
# 133
Аз пък веднъж от много бързане съм включила 15 минутната по погрешка.Абе викам си нещо много бързо се измиха тези съдове  Thinking Отварям ,поглеждам,тюхкам се и с недоверие ги оглеждам.Ами освен,че бяха мокри,всичко друго им беше наред и бяха съвършено чисти  Joy Таблетката естествено не се беше разтворила напълно и капачето беше затворено,но си бяха измити. /Явно не са били много замърсени/.

# 134
  • Пловдив
Ако нямам тенджери и тави моята половинчасова успява да измие добре. Няма сушене, ама аз зарязвам вратата отворена и те си изсъхват като на сушилник.

Общи условия

Активация на акаунт