Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 57 017
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък не бих си взела втора употреба по много съображения  Stop Предпочитам Мидея.

# 616
Аз пък не бих си взела втора употреба по много съображения  Stop Предпочитам Мидея.

Би ли ги споделила? Не се заяждам, наистина ми е интересно Simple Smile
Като човек, живял под наем, и ползвал уреди, употребявани от много семейства преди мен, не съм имала проблеми.
Пералнята и сушилнята ми са 2 употреба, колата също.
Но пък е напълно възможно да пропускам нещо Simple Smile

# 617

Би ли ги споделила? Не се заяждам, наистина ми е интересно Simple Smile
Като човек, живял под наем, и ползвал уреди, употребявани от много семейства преди мен, не съм имала проблеми.
Пералнята и сушилнята ми са 2 употреба, колата също.
Но пък е напълно възможно да пропускам нещо Simple Smile

Ти да не мислиш, че са ми много смислени доводите  Mr. Green

Понякога си мисля, че доста хора са дали нещо, защото я е тръгнало да се разваля, я е морално остаряло. В първия случай ги позакрепват да изкарат още известен период. Или пък не върши очакваната работа. Разбира се, че има вариант сега да има повече място, повече пари или да иска друг цвят, за да го даде, но аз мисля че първите 3 случая са далеч по-чести.

Предпочитам да ми е ново, знам че това не е довод, защото понякога ново не означава хубаво и по-добро от старото, лично усещане е. Аз сигурно съм единствената, която и място, и средства имаше за нова миялна от по-читава марка, но е с малка Мидея (чиято цена почти е колкото голяма, само защото е черна  ooooh!)... ама така се получава понякога, мисля си че ще издържи значително по-малко години от по-хубава марка, иначе мие идеално, както всяка миялна  Wink Но ще поживеем и ще видим, защото сега не е ред за миялна  Simple Smile

# 618
  • До хладилника, който обичам
Аз понякога сменям просто, защото мога Grinning защо бих държала примерно пералня клас Д, ако мога да я сменя с клас А? Веднага ще я сменя, а старата - ще махна. Предвид свръхконсуматорското общество - според мен тоя процент хора са повече от другите два.

# 619
Аз понякога сменям просто, защото мога Grinning защо бих държала примерно пералня клас Д, ако мога да я сменя с клас А? Веднага ще я сменя, а старата - ще махна. Предвид свръхконсуматорското общество - според мен тоя процент хора са повече от другите два.

Е да де... и някой ще купи твоята пералня Д клас, била тя Миеле, Бош, АЕГ или нещо по-така  Wink Това казвам аз - причините за смяна на уред не са защото днес на малкото ми пръстче е да е инокс, а не бял. Масата от хора сменят, защото сдава багажа, морално остарял е (нисък енергиен клас например) или не мие, пере, чисти, както очакват  Wink Това за мен е масовият случай.

# 620
  • Варна
Да, положението на вратичката зависи от стягането на вратата при монтажа, така ни обясни нашият майстор , много съм доволна Wink
Много стегната или малко стегната ви я остави майстора ?
на мен ми се струваше че е толкова много стегната нашата от майстора че винтовете чак са хлътнали
ходих до Технополис да гледам тяхната мострена
оказа се че си внушавам , мъж ми не влезе с мен от срам Mr. Green
монтира ми я майстора на кухнята ми , но определено не разбираше , личеше си !
и не ми стои отворена във всяко положение !
Елфичка , все така ли я караш без сол ?

# 621
Ясно Simple Smile
Ние ги взимаме от фирми с по 2 г. гаранция, така че има някаква застраховка, че няма да се развали утре.
А и честно казано, от новите нисък клас съм разочарована, родителите и свекърите ми си взеха перални, ами - не могат да се сравнят с 2 употреба висок клас. Не перат така добре, нямат достатъчно опции, и все нещо се чупи.
От друга страна, въпреки че не ни е толкова фатално да купим една нова пералня за 2000 лв., някак не виждам смисъл  Mr. Green
Единствено хладилник не взимам 2 ръка, миришат ми.

# 622

Елфичка , все така ли я караш без сол ?

Разбира се  Flutter

# 623
  • на Мелмак
Много стегната или малко стегната ви я остави майстора ?
на мен ми се струваше че е толкова много стегната нашата от майстора че винтовете чак са хлътнали
ходих до Технополис да гледам тяхната мострена
оказа се че си внушавам , мъж ми не влезе с мен от срам Mr. Green
монтира ми я майстора на кухнята ми , но определено не разбираше , личеше си !
и не ми стои отворена във всяко положение !
Точно на майстора започнах да му обЕснявам в какво положение искам да ми е вратичка и дали може Laughing
А той ми каза ,че ще ми я направи да се отваря във всяко положение ,да съм спокойна  Laughing
Предишната ми не се отваряше-въпрос на майстори явно.

# 624
  • До хладилника, който обичам
Ние ги взимаме от фирми с по 2 г. гаранция, така че има някаква застраховка, че няма да се развали утре.
А и честно казано, от новите нисък клас съм разочарована, родителите и свекърите ми си взеха перални, ами - не могат да се сравнят с 2 употреба висок клас. Не перат така добре, нямат достатъчно опции, и все нещо се чупи.
От друга страна, въпреки че не ни е толкова фатално да купим една нова пералня за 2000 лв., някак не виждам смисъл  Mr. Green
Именно, именно Simple Smile
И нисък енергиен клас не е "морално остарял уред" впрочем Grinning но за малко пари човек може да вземе или ново, но нисък енергиен клас/малко функции, или - втора ръка, висок клас.
Аз нямам драма с втората употреба също, определено предпочитам уред с по-добри спецификации, вместо на всяка цена ново, но по-лоша марка, по-нисък клас и по-малко функции.

# 625
Момичета имам въпрос- от известно време, съдомиялната ми (мидеа) взе да изписва грешка Е4, което според книжката, означава че уреда е пълен с вода. Има дни в които го прави по 100 пъти на ден, има такива, в които изобщо. Някакви идеи, на какво може да се дължи? В гаранция е още, ама и да я пратя на техник, като не го прави постоянно....Днес например от сутринта ми лази по нервите. До тук поне 5 пъти е изпищяла, и на 6 вече се държи прилично....

# 626
Момичета имам въпрос- от известно време, съдомиялната ми (мидеа) взе да изписва грешка Е4, което според книжката, означава че уреда е пълен с вода. Има дни в които го прави по 100 пъти на ден, има такива, в които изобщо. Някакви идеи, на какво може да се дължи? В гаранция е още, ама и да я пратя на техник, като не го прави постоянно....Днес например от сутринта ми лази по нервите. До тук поне 5 пъти е изпищяла, и на 6 вече се държи прилично....

Чистила ли си филтъра скоро?

# 627
  • Варна
Ех къде са тия майстори ?
аз все на некадърни попадам Sad
Елфи аз днес сипах Кларо сол в моята машина
за сега нямам какво да мия , довечера ще видим !
достраша ме да не прецакам машинката нещо и затова !

# 628
  • на Мелмак
Ех къде са тия майстори ?
аз все на некадърни попадам Sad
Елфи аз днес сипах Кларо сол в моята машина
за сега нямам какво да мия , довечера ще видим !
достраша ме да не прецакам машинката нещо и затова !
Ще питам ММ , че и той се вря за тази пуста вратичка Laughing
Ако мога да съм ти помогна - ще пиша на лични , за да не спамим  Hug

# 629

Чистила ли си филтъра скоро?
Мхм, първо него отворих да видя. Нищо няма там.

Общи условия

Активация на акаунт