Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 57 030
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • До хладилника, който обичам
Аз съм с малка Мидея и не съм имала никакви проблеми,доволна съм.

Същата, ама черна, всичко друго съвпада - мие идеално (след няколко шута  Mr. Green) с евтиния прах на КК.

Сега ще дойде Шани да разкаже за горящите малки миялни на Мидеа  Mr. Green

Както казах, не съм имала. Но виждам, че не съм сама в предубеждението си към марката  Grinning

# 601
  • Mediterraneo
Ще чакаме Шани значи. Благодаря за мненията. Не откривам друга от този ценови клас и големина. Нямам място за по- голяма  Rolling Eyes И пари нямам...

# 602
Тъй като не съм много наясно с миялните, та да попитам каква е разликата дали ще е вградена или свободностояща (освен есетическият вид и възможността вградената да не се вижда изобщо) и защо предпочитате свободностоящите?
И моята е вградена и съм много доволна. Единствения недостатък на вградените е, че вратичката не може да стои отворена във всяко положение, а в 3-4 положения само, докато при свободностоящите няма този проблем - стои отворена във всяко положение.
Моята също е вградена, вратичката си стои  отворена във всяко положение в което си искам. Монтираха ми я момчетата, които ни монтираха кухнята.

# 603
  • на Мелмак
Да, положението на вратичката зависи от стягането на вратата при монтажа, така ни обясни нашият майстор , много съм доволна Wink

# 604
Свекърва ми е с Мидея много години вече.
Не я ползва ежедневно, предимно по празници и събирания. Тогава пуска по 2-3 една след друга.
Само веднъж се наводни, но си беше нейна грешка - тотално запушен филтър, непочистван незнайно колко време.

# 605
Не откривам друга от този ценови клас и големина. Нямам място за по- голяма  Rolling Eyes И пари нямам...
Втора ръка?
Има и такива с гаранция даже. По-малка, отколкото от редовни магазини, но те така или иначе винаги се развалят след изтичането й Mr. Green

# 606
И аз мисля, че 2 ръка е добро решение. Родителите ми си взеха Bauknecht, голяма - 60 см. за 120 лв. Перфектна е, мога да кажа, че мие по-добре от нашата, която я взехме нова за 700 лв.

# 607
И аз избрах втора ръка Simple Smile иначе нямаше да мога да взема клас А, а исках. Нямаше гаранция, но и проблеми не ни е създавала.

# 608
  • София
Извинявам се, ако въпросът ми ви се стори тъп, както и за това че не съм прочела цялата тема!
Интересува ме, колко шумни са съдомиялните? Има ли разлика при различните марки, класове и видове? Сравнено с пералня - по-шумни ли са или не или...?
(имам мрънкащи съседи, които се дразнят от всичко, а нямам желание да си "говоря" с тях)

# 609
Извинявам се, ако въпросът ми ви се стори тъп, както и за това че не съм прочела цялата тема!
Интересува ме, колко шумни са съдомиялните? Има ли разлика при различните марки, класове и видове? Сравнено с пералня - по-шумни ли са или не или...?
(имам мрънкащи съседи, които се дразнят от всичко, а нямам желание да си "говоря" с тях)

Не са особено шумни.Определено са много по-тихи от пералните/поне от моята/.
Съдомиялната ми е Беко за пълно вграждане.Почти не се усеща,че работи уред,камо ли съседите да го чуят  Crazy

# 610
По-тихи са от пералните. Но да си призная не я пускам в часовете за сън и почивка (22-08 ч.), само ако знам, че съседите ги няма. На мен би ми било неприятно да ми бръмчи така уред, независимо какъв е точно.

# 611
Не знам вашите перални какви са, но сега пералните са безшумни. Чува се само центрофугата. Моята миялна е по-шумна.

# 612
  • София
Благодаря ви момичета!   bouquet
п.с. Да, сравнението с пералнята беше точно за центрофугата, съжалявам че не уточних Simple Smile
Скрит текст:
Аз, също се съобразявам с часовете, в които я пускам. Съседката над мен (или поне от там чувам звука, въпреки че при панелите не е много сигурно, от къде идва Grinning ) пере вечер. Е, чувам но не ми смущава спокойствието. Освен това, чисти с прахосмукачка в неделя сутринта, но и това не ми пречи, не се е случвало да ме събуди... хора всякакви. Дамата под мен, ме е вкарала в такъв стрес, а имам претенциите че не вдигам шум, нито детето ми. Веднъж отнесох такъв скандал, а се оказа че е заради други съседи ooooh! Наистина съм в стрес заради нея.
Благодаря, че ме изслушахте и извинете за отклонението!  Hug

# 613
О, повярвай ми, не е от панелите, във всякакво строителство съм живяла, всичко е до съседи, не до друго  Simple Smile

# 614
  • Mediterraneo
Не откривам друга от този ценови клас и големина. Нямам място за по- голяма  Rolling Eyes И пари нямам...
Втора ръка?
Има и такива с гаранция даже. По-малка, отколкото от редовни магазини, но те така или иначе винаги се развалят след изтичането й Mr. Green

Оглеждах магазините с уреди с транспортни дефекти, които се водят. Хладилникът ми е такъв, доволна съм много. Но не намерих с такива размери миялна, а място нямам никакво повече от това...

Общи условия

Активация на акаунт