Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 57 037
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, благодаря ви за отговорите! Hug  Много ме зарадвахте Grinning Значи проблемът ми е решен, сега остава да намеря подходящата, защото в нашия Технополис електролукс няма. Имаше индезит/ изключвам я /, АЕГ,Бош, но с цени от 600 лева и нагоре. В техномаркет пък същото Аег и някакво део. Остава ми Зора, но може би ще се насоча към онлайн покупка.

# 586
http://electron.bg/bosch-smv53n70eu-p-286591.html

това е моят избор. Има ли някой такава и отзиви .
 и още , като е вградена при евентуален ремонт техника оправя ли се сам или трябва са идва и дърводелец.

# 587
  • Варна
Алекс ,имам същата миялна от февруари .И аз много питах тук преди да избера ,
има си всичко , нямам никакви забележки към нея освен че е вградена Mr. Green
и преди съм го писала
че ако сега трябваше да купя щях да избера свободостояща !
четох тук че всички предпочитат за вграждане и аз да не остана по назад Mr. Green
а за ароматизатора -купих от Кауфланд на КК ,мирис се усети само първия ден
от тогава си стои закачен за горната кошница , нито свършва нито мирише , пълен си е
трябва да го бодна с игла или ....?
Някой знае ли защо е така или тези на КК са менте ?!

# 588
  • Sunshine state
Аз имам точно обратния проблем с ароматизатор на Клийн Максимо-изхабява се изключително бавно и мирише много на лимон. На мен не ми пречи толкова,но мъжът ми не може да го трае и си играем на котка и мишка-аз го слагам,той го маха.. Не го слагам,когато мия приборите на малката,защото както споменах по-горе,има остатъчна миризма и не ме кефи някак си шишетата й да миришат на лимон.Иначе по стъкларията и по чиниите няма,а и на опаковката си пише,че е възможно някои материали да поемат миризмата на ароматизатора,която с течение на времето ще се махне. Иначе като отвориш миялната и ти лъха отвсякъде на свежо. Взели сме ги от над година и още и половината от първия не сме изхабили,а те са 2 в опаковка.  Shocked  Laughing
http://electron.bg/bosch-smv53n70eu-p-286591.html

това е моят избор. Има ли някой такава и отзиви .
 и още , като е вградена при евентуален ремонт техника оправя ли се сам или трябва са идва и дърводелец.
Страхотна е! Направо си мечтая за такава,но и аз не бих се спряла на вградена.  Peace

# 589
Здравейте!
С риск да стана досадна, моля за вашето мнение за 3-те съдомиялни. Понеже никоя от тях я няма в нашите магазини за техника, за това ще поръчам по интернет. Иска ми се някой да ме посъветва понеже и разликата в цените е голяма. Това, което най- много ме интересува- Мидеята дали има помпа? Мястото на бъдещата ми покупка ще е под мивка, директно на пода.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/updateItems.do?compareitem … next=compareItems
Писах на някои момичета на лични и им благодаря сърдечно за отзивчивостта.  bouquet

# 590
  • София
Тъй като не съм много наясно с миялните, та да попитам каква е разликата дали ще е вградена или свободностояща (освен есетическият вид и възможността вградената да не се вижда изобщо) и защо предпочитате свободностоящите?

# 591
Тъй като не съм много наясно с миялните, та да попитам каква е разликата дали ще е вградена или свободностояща (освен есетическият вид и възможността вградената да не се вижда изобщо) и защо предпочитате свободностоящите?

Освен естетика, друга разлика няма.
Аз лично не харесвам уредите за вграждане, поради мои си съображения. По-спокойно ми е някак си като е свободностоящ Laughing .

# 592
Моята вградена леко стърчи пред другите шкафове.

# 593
  • На брега на реката
И моята е вградена и съм много доволна. Единствения недостатък на вградените е, че вратичката не може да стои отворена във всяко положение, а в 3-4 положения само, докато при свободностоящите няма този проблем - стои отворена във всяко положение.

# 594
  • Mediterraneo
Трябва ми малка и евтина съдомиялна, за временно ползване  Simple Smile Някой с мнение за миялните от този вид?
http://www.technopolis.bg/b2c/details/681526/P11100501/Sadomiyal … -MIDEA-WQP6-3210B

# 595
  • на Мелмак
Моята е за пълно вграждане-вратичката и седи отворена във всяко положение,също така не стърчи от редицата шкафове.

# 596
  • До хладилника, който обичам
Midea не бих взела. Предубедена съм, въпреки че лично не съм имала.

# 597
  • Sunshine state
Аз съм с малка Мидея и не съм имала никакви проблеми,доволна съм. Моята е модел WQP6-3201 Silver.Ползвам най-евтините препарати и резултатът е винаги отличен. Не съм била предубедена към покупката,понеже като цяло нямам лошо мнение за марката.
За помпата-моята е също на земята под мивката.Изпомпва си идеално водата. Пише,че помпата може да изпомпва до 75см. височина.  Peace
Тарталета,доколкото виждам тази има и отложен старт,което е супер. Изглежда много добре.  Peace

# 598
Аз съм с малка Мидея и не съм имала никакви проблеми,доволна съм. Моята е модел WQP6-3201 Silver.Ползвам най-евтините препарати и резултатът е винаги отличен. Не съм била предубедена към покупката,понеже като цяло нямам лошо мнение за марката.
За помпата-моята е също на земята под мивката.Изпомпва си идеално водата. Пише,че помпата може да изпомпва до 75см. височина.  Peace
Тарталета,доколкото виждам тази има и отложен старт,което е супер. Изглежда много добре.  Peace

Същата, ама черна, всичко друго съвпада - мие идеално (след няколко шута  Mr. Green) с евтиния прах на КК.

Обаче, ако не беше изненада от мъжа ми при нанасянето ни и не са го посъветвали така консултантите не бих се спряла на нея. Не защото не мие, а защото съм предубедена към това колко време ще изкара. Сега (вече над 2 години) мие идеално, но някак си... не ми е по душа тая марка и това си е  Rolling Eyes Но пък и нямам реално оплакване, ако трябва да съм честна и върши идеална работа. Но за в бъдеще бих взела голяма (за каквато е проектирана и кухнята  Laughing) и по-сериозна марка, но и там гаранция Франция  Wink

# 599
  • Стара Загора
И моята е вградена и съм много доволна. Единствения недостатък на вградените е, че вратичката не може да стои отворена във всяко положение, а в 3-4 положения само, докато при свободностоящите няма този проблем - стои отворена във всяко положение.

Моята също е вградена и я монтира мъжът ми, не че не е сръчен, но съдомиялни не беше монтирал досега и дали поради тази причина Laughing вратичката не ми стои отворена в каквото положение искам, само в такова, каквото на мен не ми е удобно Tired Чудех се с какво да я подпирам, че да стои леко открехната, докато не ми хрумна да издърпам малко горната кошница и сега нямам никакви дертове Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт