Отговори
# 705
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ау сама си пиша,след малко и ще започна диалог да водя със себе си  Mr. Green

# 706
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Клодиии, Hug Heart Eyes като загледам някое сериалче, така пиша по нощите... ooooh!

Ирка, Hug Heart Eyes благодаря за кафенцето!  bouquet От сутринта си на Чаатайска вълна...да не си го сънувала... newsm78

Приятен ден! Hug

# 707
Лелеллел тия ме ожениха набързо  Mr. Green
А с таблата най-сигурно да я прасне ,гледай я как спи като пън,а той се въртя цяла вечер  ooooh!
еми той си беше планувал вечерта,ама тя му сецна плановете и как да спи спокойно  Joy да не му е било лесно  Joy

# 708
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ади Джансута ,до утре сабах  Mr. Green
Звезде  Heart Eyes Hug де да го бях сънувала,аз само бай Ръза ми се пречи в съня ,да заема място само  Mr. Green
Хич не му беше,ма на нея само като я гледаш колко е спокойна и с кеф да я събудиш като я издрънчиш  Mr. Green

# 709
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма то красота,то чудо ,викам да запълня темата,че за това го слагам,няма само Серенайката да слагаме  Naughty

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тук на мен пък с бухалката ми иде да я светна,пак ууууууу сополите и текат баба ми  #2gunfire #2gunfire

# 711
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ай,ай,ай я,ай корасон,ай ми морена е ми корасонннннннн  Whistling

# 712
  • Варненска клюкарка
 Бялата тениска на черните черти,(снимана на гърба на Юсуф и на този на Ча) това беше някаква колекция на име Оникс създадена за една от фирмите, които обличаха Ча в сериала. Даже са създадени по модел проектиран от Ча и може да е взел повечко за да раздава на приятели.... Имаше снимки като раздаваше автографи при пускането на колекцията в продажба в някакъв магазин...
А иначе да, менкат си дрешките. Палтото с което Ем "отвлича "  CrazyФери в 46 серия, е личната му дреха с която има много снимки на сета, но само в този момент го показват с него в сериала и то за кратко, но в 39 или 40, когато Фери излиза от неговия апартамент по бялата нощница, Левент я наметва с това палто(Чаатаевото Party) На онази снимка вечерта навън където Хазал е хванала Чаатай и Баръш под ръка продължава да си е наметната с него. Същото палтенце е на гърба и на Мемедин Crazy като отиваше на среща в хотела на Халдун в първия сезон....

# 713
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не било на Емир вика ама няма кой да го чуе ,тя Фериха кога трябва никаква я няма  Mr. Green

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето го палтенцето Белорче,ако съм разбрала правилно за същото  newsm78

# 715
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоа пък де си сложил ръката ,аууу штттт ти да не си Емко бе  Stop

# 716
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тази все ще питам някой знае ли коя е  newsm78

# 717
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бляк ,да му имам ланеца  Sick

# 718
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те и двамата имат такива палтенца  Mr. Green

# 719
  • По света и в нас.
Ау сама си пиша,след малко и ще започна диалог да водя със себе си  Mr. Green
E ,много е убав тука.Потекоха ми лигите.
А Добро утро да кажа и да се похваля и аз писах на Ча  в туитъра ама то срам от годините та пожелах само успех.

Общи условия

Активация на акаунт