Отговори
# 720
  • Варненска клюкарка
Ирче, не е това палтенцето  на снимките които си постнала. Шракни 46 серия където  ЕМ"отвлича" Фери от автогарата пред очите на Мехмед и ще видиш разликата. Личната му дрешка е с яка по врата има и кожени елементи...както казах само в този момент е в сериала с него, а това което си постнала, с него играе с месеци в много серии...

# 721
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей сега те видях Биби,ама всички пишем споко,няма да си първата,току виж пък само теб отразил  Mr. Green
Аз снимки чакам прерових туитър няма такива пфуууууу ,тоз отиде да снима и повече не туитна нищо от неговите велики туитъри 3,2,1 сега 1,2,3 чакам ама нещо не може го измисли ми се струва  Mr. Green
Мммм Ей сега ще го разгледам аз по обстойно това палте,ама и с това ем на снимки хем и извън тях се разхожда  newsm78

# 722
с тоя ланец като някое куче  Joy Ирче водиш ли го на каишка  hahaha

# 723
какви снимки бе,то онази получила сърцетуп  Joy явно е видяла с кой ще играе и е припаднала у басейна  Joy

# 724
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да му имам цаките  Mr. Green
Водя го кога заслужава  Mr. Green
Тя е на влакчето в момента споко,кой кого като е видял от уплах е паднал е спорен въпроса там  Mr. Green

# 725
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей го палтото ,ееее намерих го бе  Mr. Green

# 726
  • У Диспансера ...♥♥♥
Колко глуповата усмивка направил тука  Mr. Green
Отивам си догледам епизода с бабато и  ooooh!

# 727
Да му имам цаките  Mr. Green
Водя го кога заслужава  Mr. Green
Тя е на влакчето в момента споко,кой кого като е видял от уплах е паднал е спорен въпроса там  Mr. Green
Влъъъъх коя си пуснала да лежи до него бе  Crossing Arms неможе така

# 728
  • в подножието на планината

Нали през уикенда щяха да пускат снимки от сета, така че днес може и да видим нещо по - интересно, а не само къщи и басейни... Laughing

# 729
  • Варненска клюкарка
Ей го палтото ,ееее намерих го бе  Mr. Green

Същото е на гърба на Левент бей, когато среща във входа Фери по бялата нощница и я наметва с него, а после тримата ги има фотнати- Бъръш, Ча и Ха пред блока. Хазалчето ги е хванала под ръка. Та за тази снимка всички спорят, за бялата шапка на главата на Ча, че била на Хазал, а малко хора забелязват всъщност с чие палтенце е наметната Хазал Mr. Green Laughing
 Ама и стига под коленете...сладурка

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 11:28 от Беллора

# 730
  • У Диспансера ...♥♥♥
На Хазалката е шапката според мен,даже има снимки същата си е шапката ,сега чак две шапки да са еднакви голямо съвпадение ми се струва те да не си купуват шапки от пазара,а и мъж с такава шапка ,още по странно  Thinking
Ето една и съща са  Peace

# 731
На Хазалката е шапката според мен,даже има снимки същата си е шапката ,сега чак две шапки да са еднакви голямо съвпадение ми се струва те да не си купуват шапки от пазара,а и мъж с такава шапка ,още по странно  Thinking
Ето една и съща са  Peace
на Ча по му отива  Joy

# 732
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как не я е срам така да се облече до него,пфуууу той как облечен тя с какви обувки е само и тва рокле с тези сандали невероятно ги е комбинирала,само ми излага мъжа тука пфуууууу  ooooh!  Mr. Green

# 733
  • У Диспансера ...♥♥♥
Красотата ми тя  Heart Eyes Ако знаех и аз как да я наредя и аз щях и драсна  Mr. Green Ама нещо от сорта йени фото Чаатай йок,сакън яваш,яваш,битти проект анадъм и името и слагаш  Joy Joy Joy

# 734
къде е новата тема,че май съм по пропуснала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт