Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 512
  • 390
  •   1
Отговори
# 120
Прерових всичко в нета, но не можах да си отговоря на още еднo въпросче, свързано с количките Espiro Atlantic. Когато количката е с летния кош може ли да се свива заедно с него и да се пъхне примерно в багажника на колата или трябва да се махне лятното кошче и тогава чак да се събере.  newsm78
В нета намерих много снимки на свита количка, но изглеждаха много странно, защото количката беше без гумите. Изгледах и клипчета, които намерих, но никъде не видях как се свива. smile3506

# 121
Не може да се сгъва с коша.На мен не ми е проблем.Пробвай да отлепиш велкрото отстрани,май така ще стане  Peace

# 122
Според мен няма логика в това да не може да се сгъва със седящия кош,аз също съм с Еспиро и си я прибираме в багажника дори без да сваляме гумите,и сме хечбек с газова бутилка.
В книжката с инструкциите подробно е описано всичко! Peace

# 123
  • София
Аз също не съм пробвала още. Ама дали наистина трябва да се сваля коша като се сгъва?

# 124
Като всички коички, които не въртят седалката (т.е. не се монтират с адаптери, а трайно) Атлантика се сгъва заедно със седящия (летния) кош

Може да се види тук:

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&pro … f13d900809e1c944b

в първия клип в 1:59 мин

Също и на каталога на Espiro на страница 22

http://espiro.pl/download/espiro-pl.pdf

ясно се вижда, че е сгъната заедно с коша.

А най-сигурно на живо в някой магазин, който предлага марката.

# 125
  • София
Мерси, Рони.
Препоръчайте лятна количка? От кои сте доволни?

# 126
Kак се свалят задните колела на Лупо. Нещо се натискаше, ама какво  newsm78 Трябва да смажа едното, че скърца  ooooh!

# 127
Здравейте, интересувам се каква е основната разлика между Лупо и Спринт Плюс? Преди няколко дни бяхме в магазина, но тогава се бях фокусирала основно върху Еспиро Атлантик и Спринт Плюс, та Лупо-то дори не го погледнах. Ние засега почти на 100% сме се спрели на Спринт Плюс, но забелязах, че от Лупо също са доволни много хора и се чудех какви са му предимствата.
Мерси предварително:)

# 128
Амортисйорите и помпащите гуми не са за подценяване  Peace

# 129
  • София
Ами те са несрваними като цяло. Лупото е много по-близко до Атлантика отколкото до Спринта.
Спринтът не е с надуваеми гуми, кошът за новородено е като пластмасов и мисля, че е и малко по-ниска. Летният кош на Лупото се върти в двете посоки, сенниците са различни, дамаската също. Те нямат нищо общо. Съвсем различен тип колички са?
Ти  си се отказала от Атлантика за сметка на Спринта, с Лупото е още по-различно и с повече екстри.

# 130
Мерси много! Определено ще отида да погледна и Лупото. Иначе се спряхме на Спринт-а основно защото е в пъти по-маневрена от Атлантик-а, а и значително по-лека.

# 131
  • София
Така си мислиш. Simple Smile
И аз бях решила същото като теб и после благодарих сто пъти, че се спрях на Атлантика. Така ти се струва в магазина. Изкарай я навън по кривите плочки да видиш тогава какво е предимството на надуваемите гуми. И по бордюри, сняг и неравности. Ти си решаваш, но това, че е лека, не значи че се бута по-лесно. А навън условията са съвсем други. Да не говорим ако я сваляш и качваш по стълби. Представи си как обират вибрациите надуваемите и как другите гуми.
Аз съм с Атлантик и нищо не може да ме спре. Ти защо реши, че не е маневрена?

# 132
Ами, така ми се стори в магазина. Спринт-а само леко да я бутна и тя сякаш сама си върви. При Атлантика определено ми беше по-сложно. Иначе, да, предполагам, че наистина гумите помагат значително в български условия... Но много се опасявам да не ми е тежка. Аз съм доста дребна, като изключим сега бременността, по принцип нямам и 40 кг. Знам, че това не е определящо, но значително допринесе за избора (поне засега) на по-лека количка. Не знам... Има още много време да мисля и да преценявам. Просто ми се ще да се ориентирам по-отрано...

# 133
  • София
Да, наистина, права си, че Атлантика и Лупото са тежки, но килограмите им не се усещат. Ти няма да я носиш на гръб, нали?
В крайна сметка, разбира се, че ти решаваш. Аз просто си мисля, че щом си дребничка, точно количките с надуваеми гуми ще са ти по-удобни. В квартала гледам една мама със Спринт и себе си с Атлантика. Е много по-лесно ми е.
Аз имах същите колебания като теб, но се радвам, че избрах Атлантика. В магазина всички колички вървят леко.  Mr. Green

# 134
Мерси много! Определено ще взема предвид препоръките и ще ходя пак да ги гледам. Нямам търпение вече!!:)) Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт