Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 515
  • 390
  •   1
Отговори
# 135
Да, наистина, права си, че Атлантика и Лупото са тежки, но килограмите им не се усещат. Ти няма да я носиш на гръб, нали?

Подкрепям  Peace
Килограмите на Лупото не са никакъв проблем. Гумите си оказват помощ. А на първото сблъскване с по- висок тротоар ще си благодарна, че си избрала надуваеми гуми ( и амортисьори). Изобщо не сравнявай колички в магазина. И най- тромавата ще върви гладко и леко. Също така има значение колко напомпани са гумите. Обикновено в магазина са спаднали. А пластмасовите са добре на плочки, ама я я изкарай на вън. Ще заобикаляш всяко камъче, пък аз с Лупото не ги усещам.
Постави си критерии при избора.

# 136
Ами, колелцата на Спринт-а са силиконови... Определено е по-добре от пластмасови, ама не мога да преценя доколко. newsm78

# 137
  • София
Няма ли гума вътре остави тая работа. Няма въздух да омекотява.

# 138
Мерси много! Определено ще отида да погледна и Лупото. Иначе се спряхме на Спринт-а основно защото е в пъти по-маневрена от Атлантик-а, а и значително по-лека.

Хаха  Mr. Green Спринта определено не е по-маневрена от Атлантик.Имам ги и двете колички,та знам.
Атлантика,със малкия сенник и многото си кг е милион пъти по-добра количка от Спринт +
Като изкарам Спринтчето на улицата бебето подскача вътре.Остави ти тая работа със силиконовите гуми.Ако живееш на кофти улица-дупки,неравности Атлантика е много по-добрия избор.15те кила не се усещат,гарантирам ти.Бутам я с една ръка без проблем.Да се качиш на тротоар/или да слезеш от него/ е супер лесно,няма да усетиш,че количката е тежка.
Присъединявам се към съвета да пробваш избраната количка с беб вътре и багаж по реален терен.В магазина е мнооого по-различно  Peace

# 139
Аз пък предлагам, щом казваш, че си дребна, да пробваш и Еспиро Вектор Про Peace

# 140
  • София
Аз пък предлагам, щом казваш, че си дребна, да пробваш и Еспиро Вектор Про Peace
С каква идея? Нито е по-малка, нито съществено по-лека. А цената е двойна на Спринта (Ако се е ориентирала в този ценови клас)

# 141
1,58 съм и Лупото ми изглеждаше огромна в магазина. На улицата ми е екстра  Wink

# 142
Хей, аз съм 1,56 и съм с Вектор про,супер си ми е,но Лупото (още го харесвам много) ми дойде височка.Тази си ми е най-добре,нито е ниска,нито пък висока,а когато зад волана е ММ удължава дръжката Laughing

# 143
С идеята точно, че е малка. Аз не си я взех, защото ми беше много ниска-вижда се на клипчетата, че е до колената на мацката. А Вектор без "Про" е само със задни помпащи се гуми и е по-лека. Не виждам голяма разлика в цените, така че спокойно жената може да ги разгледа и тях.

# 144
  • София
Е как, двойна е.
Спринтът е 445, а Вектор про 810!

# 145
Точно така е Весе!И Вектора е по-висок клас от Спринта.

# 146
Дадох предложение на жената съгласно изискванията й да погледне и друг модел, защото би й харесал. Лупото виждам, че е 690лв, което е колкото Вектора и със 120лв по-евтино от Про. Първо, не съм предложила количка от класа на Стоке, а същия клас и второ-не писах, за да споря с трети потребител за цени, а за да дам идея на интересуващата се. Разбрах, че си харесваш Спринта, но жената има време да разгледа и множество други модели.

# 147
  • София
Бъркаш, никакъв Спринт не харесвам, напротив. Всичките ми постове са в посока на това, да я разубедя от Спринта.
Просто предположих, че след като е запозната с марката, е разгледала всички модели. И понеже въпросът и беше за конкретни модели, съм отговорила така.  Peace

# 148
Здравейте Мами

ние с бебо ползваме лупо и за съжаление не летния кош не може да се сгъне с шасито, така ли е? Аз пробвах и не успях и затова махнах коша и го сгънах , както правех със зимния!

Моля споделете мнение или опит! Дане би аз да се бъркам

Лека вечер!

# 149
Здравейте МАМИ и БЕБЧОВЦИ,

появи се един проблем. Ние имаме количка Лупо, за съжаление вътрешната гума на предното колело се спука. Посетихме доста вулканизатори в Пазарджик и никой не успя да извади вътрешната гума, за да я смени, последния успя да залепи проблемното място.

Моля Ви ако някой е имал същия проблем да сподели мнения и съвет, как се сменя/вади вътрешната гума на Лупо.

Много Ви благодаря!
С пожелание за приятен ден и слънчеви разходки!

Общи условия

Активация на акаунт