Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 442
  • 390
  •   1
Отговори
# 60
Елица, не че нещо  Blush , но много ми е чудно. Ти да не си вносителя. Голяма реклама, голямо нещо.

Анжела, не защото темата е за Еспиро, но моя приятелка с бебе на 3м. каза, че Хаука и бил пълен боклук. Много е недоволна и каза, че все едно е отгледала 3 бебета с нея  Rolling Eyes

# 61
Тоничка не ,не съм аз.Аз съм просто една майка,която е доволна от избора си на количка и за това си я хваля.Но нещо не ми ли хареса,издъни ли ме, ще го кажа на всеки,да го имат в предвид.

Нали Baby се чудеше дали не са я преметнали нещо в другия магазин за дъждобрана,та за това си помислих,че ако отиде във фирмения магазин няма да има питанки.

За Хаука съм на същото мнение,моята кръстница счупи една рама,колелата са и огънати напред,абе изобщо в момента за нищо не става количката.А искаше да спести пари,но за сметка на качество......    остави я ти тази работа.

# 62
Момичета, благодаря ви   bouquet като чуя такива хубави отзиви съм по - сигурна в избора си, още повече, че с ММ не сме на едно мнение, но ще го убедя.
 А може ли да помоля мамите, които вече я имат да измерят височината от пода до дръжката, че нещо не откривам по сайтовете такава височина. Знам, че се регулира, но примерно в стандартно положение, разбира се ако не е проблем  Praynig   bouquet

# 63
Момичета, благодаря ви   bouquet като чуя такива хубави отзиви съм по - сигурна в избора си, още повече, че с ММ не сме на едно мнение, но ще го убедя.
 А може ли да помоля мамите, които вече я имат да измерят височината от пода до дръжката, че нещо не откривам по сайтовете такава височина. Знам, че се регулира, но примерно в стандартно положение, разбира се ако не е проблем  Praynig   bouquet
Точно 100 см,сега го измерих/от средата на дръжката до пода/.Ако те интересуват други мерки кажи  Peace
Днес беше тест драйва на Атлантика,възхитена съм!!!10 кутии мляко,2 пакета мокри кърпи,1 кг банани и 1 кг портокали се събраха в кошницата за багаж.Имах силни съмнения,че ще издържи,но количката се държа мъжки.Това е моята количка.Обичам си я  Embarassed Синчето ми е 68 см,има още бая място в коша за новородено.Утре ще го снимам в коша на Спринта и в коша на Атлантика да видите разликата  Shocked

# 64
Беладона, огромно благодаря   bouquet   bouquet   bouquet Единствено височината ме притесняваше, тъй като съм висока и не искам да се гърбя като бутам количката. Чудесно е, че е побрала толкова много неща, в повечето едва се побират принадлежностите на бебето   Hands Clap

# 65
Беладона, огромно благодаря   bouquet   bouquet   bouquet Единствено височината ме притесняваше, тъй като съм висока и не искам да се гърбя като бутам количката. Чудесно е, че е побрала толкова много неща, в повечето едва се побират принадлежностите на бебето   Hands Clap
Моля моля  Hug

# 66
  • NE
И аз да се запиша в темата. Спрели сме се на Baby Design Sprint plus включително с кош за кола Dumbo. Очарована съм колко е маневрена, лека и най-вече отговаряща на моя ръст.
Колебаем се между виолетово, бежово и зелено за нашето момченце. Идеята е да купим унисекс цвят, който да се ползва по-нататък и за момиченце ако имаме ние или в семейството. Някой може ли да даде мнение?

# 67
И аз да се запиша в темата. Спрели сме се на Baby Design Sprint plus включително с кош за кола Dumbo. Очарована съм колко е маневрена, лека и най-вече отговаряща на моя ръст.
Колебаем се между виолетово, бежово и зелено за нашето момченце. Идеята е да купим унисекс цвят, който да се ползва по-нататък и за момиченце ако имаме ние или в семейството. Някой може ли да даде мнение?

Не препоръчвам тази количка.Казвам го от личен опит.  Peace

# 68
Flower Fairy за Спринта не мога да ти кажа нищо,но защо не погледнеш Лупото,на мен лично тя много ми харесва,но ми беше малко височка и за това си взех Еспиро.
А столчето е много добро,аз го имам същото в лилаво,но като го гледам става и за момче.В момента  го използвам и за стол за хранене докато се научи да сяда стабилно. Peace

# 69
  • NE
Ами Лупото ми е прекалено висока и тежка и без бебе. Като цяло нямам особени изисквания към количката защото живеем в къща и директно ще излизам на улицата и маршрута ми равен с много малко участъци с дупки. Peace
Идеята ми беше за лилава, но бях леко притеснена да не е съвсем момичешка. Peace
Беладона Какви недостатъци има Спринта?

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 12:36 от Flower Fairy

# 70
Изброила съм някои на предната страница  Peace
Коша за новородено е малък и ужасно спарва.
Кошницата за багаж е ужасно труднодостъпна.
Дръжката превърта.
На летния кош сенника наистина е вирнат,както е написала една съфорумка,не върши никаква работа.
Покривалото за крачета е... как да го кажа,по-добре завий детето с вестник.
Скърца!ЦЯЛАТА..
По неравност се "кълчи" на страна,чудиш се в кой момент ще те предаде насред улицата.

# 71
Flower Fairy на предната страница съм написала защо не харесвам Baby Design Sprint+ 2013 -ние купихме зелената.Като цвят е супер,лека е,но до там.Пък и Беладона също има като моето мнение.

# 72
В моята отчетна има мама,която е със Спринт + и е ужасно недоволна.Разскърцала се е на първия месец.

# 73
Аз имам Лупо и съм много доволна от нея . Дребна мама съм и без проблем я карам защото дръжката се чупи и си я нагласям както ми е удобно . За 5м стабилно бутане по разнебитените улици на София нямам никакви забележки към нея . Обаче вчера си отворих летния кош щото го бях забравила и установих че не мога да си сложа дъждобрана. На зимния има едни копченца отстрани и се закача там а на летния няма . Ако някоя мама има Лупо моля за хелп ако не ще звъня в магазина . Не че ще го сменям скоро но просто ми се иска да знам

# 74
Да бе вярно,че дръжката е чупеща,но аз си обожавам Еспирото.

А вчера в мола на Варна за половин час видях 5 колички на Baby Design Lupo  Peace

Общи условия

Активация на акаунт