Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 465
  • 390
  •   2
Отговори
# 75
И аз си останах все така възхитена от Enzo Evo.
За мен това беше страхотен избор.
Мисля, че човек би следвало много добре да и си даде сметка какво иска от една количка, за да може да се спре на правилният за него модел. Да изследва своите приоритети и най-важни качества, които очаква от количката. Само така няма да остане недоволен на края.

Спомням си на пример, че много мами назад и в двете теми за Еспиро даваха страхотни референции за Спринт-а на Baby Design. Няма общовалидно решение на въпроса кой е най-добрият модел количка. Всеки е различен, за това и представата за най-добра количка на всекиго също е различна. Хубавото на Espiro и Baby Design е в това, че предлагат голямо разнообразие от модели.
Добре е избора да се направи на място, а не по картинка в нет-а - така човек би избегнал евентуални заблуди и разочарования.
Лично аз преди да си взема Енцо-то спирах и питах майки, които го ползват - едно е споделеното в нет-а - друго е на живо. А и ако побутате количката на истински терен с бебе в нея - направо сте в десятката.

Успех на всички.

# 76
  • София
Можете ли да ми кажете колко струва дъждобран за Атлантик?

# 77
По 13 лв са  Peace има два вида-за кош за новородено и за летен кош.

# 78
  • София
Мерси. Simple Smile

# 79
Весе,това ти ли си?  Mr. Green

# 80
  • София
Аз. Simple Smile

# 81
Здравейте,

ако някой вече ползва Espiro Atlantic зелена, и ако не го затруднявам маже ли една снимка на e-mail ми да видя какъв е точно цвета e_v_b@abv.bg. Благодаря Ви предварително!

# 82
Сега снимам.Ще ти пратя.

# 83
Здравейте,

благодаря Ви видях снимката наистина цвета ни е този който е по сайтовете в нета.

Весела коледа!

# 84
Здравейте,

благодаря Ви видях снимката наистина цвета ни е този който е по сайтовете в нета.

Весела коледа!

Ама хареса ли ти цвета?Снимала съм с телефона,който не е с кой знае каква камера.

# 85
Да хубав е, но аз много се колебая м/у зелена и лилава  Simple Smile

# 86
Да хубав е, но аз много се колебая м/у зелена и лилава  Simple Smile

Като избираш цвят имай предвид че на зеленото се лепят всякакви мушици и гадинки . В квартала като излизаме има една мама със зелена количка и милата цяло лято не свали комарника от нея . И сме правили тест стоят моята ( розово Лупо ) и нейната ( зелена атланта на бертони) една до друга по моята няма нищо , а нейната е накацана от мушици

# 87
  • София
И на мен ми бяха казали така за зеленото, но за мен не се оказа вярно.
Хем взех стария цвят - супер ярко зелено. Досега една мушица не съм видяла.

# 88
Ние сме със зелена спринт и сме вечно накацани. Много е неприятно .

# 89
И на мен ми бяха казали така за зеленото, но за мен не се оказа вярно.
Хем взех стария цвят - супер ярко зелено. Досега една мушица не съм видяла.
Дано да е така, но все пак вие сте есенно бебе .  Simple Smile Дано вашия нюанс на зеленото да не ги привлича като дойде пролетта и гадините се размърдат

Общи условия

Активация на акаунт