Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 523
  • 390
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вътрешната гума се вади като на колело.
Чудно ми е как на вулканизатор не са успяли. У нас го прави мъжът ми.

# 151
Вътрешната гума се вади като на колело.
Чудно ми е как на вулканизатор не са успяли. У нас го прави мъжът ми.

Има пластина, която задържа вътрешната и външната гума, и тази пластина е запоена
Вие количка Лупо ли имате?

# 152
  • София
С Атлантик съм, но принципът е един и същ.
Това специално го гледах като избирахме. Трябва силен натиск.
Даже като ни се случи да спукаме и отидохме във фирмения магазин да купим вътрешна, продавачката обясняваше точно на един татко с Лупо. Simple Smile

# 153
С Атлантик съм, но принципът е един и същ.
Това специално го гледах като избирахме. Трябва силен натиск.
Даже като ни се случи да спукаме и отидохме във фирмения магазин да купим вътрешна, продавачката обясняваше точно на един татко с Лупо. Simple Smile

Много благодаря! Значи самата пластина се издърпва много силно, за да се извади вътрешната гума. За съжаление съм от Пазарджик и нямах възможност да отида до магазина, от където закупихме количката за да ни обяснат!

Още веднъж много благодаря!
Лек ден!

# 154
  • София
Тя държи гумата. Не би трябвало да е запоена.

# 155
Здравейте! Нахлувам в темата, за да споделя, че от вчера и аз съм собственик на количка Еспиро Атлантик Simple Smile Бебето ми е на 6 месеца, първата количка, която й купихме беше на Чиполино- Пуки Про, останах много разочарована от нея. Беше малка, къса, тясна, скърцаща, и се счупи на първото сгъване. Не зная какво съм гледала, когато я избирах! Атлантик е моята количка, хах направо се влюбих, като я видях. Идеална е за високи мами, зимния кош е много комфортен- има място, където бебето може да се върти, а летния вариант също е супер!

# 156
teso честито,чудесен избор!
Приятни разходки!

# 157
Тесо,честито!Страхотен избор,количката е уникална.Със същата съм,поръчах й сенник като допълнение,това ми е единствената забележка-сенника е малък.
За ниски мами също е идеална-аз съм 154 см  Embarassed

# 158
Да попитам-дъждобрани и комарници за седалките на Еспиро от къде купувате? От вносителя им ли или някакви други, които стават на всички модели? /С Енцо съм/

# 159
Да попитам-дъждобрани и комарници за седалките на Еспиро от къде купувате? От вносителя им ли или някакви други, които стават на всички модели? /С Енцо съм/

От Бебебест  Peace поръчах си количката онлайн,човека ме попита искам ли дъждобранчетата.Попитах не влизат ли в цената,той каза продават се отделно.В последствие като отворих кашона видях,че няма комарник.Но не е болка за умиране.
Дъждобраните са два-за коша за новородено и за 6+.По 13 лв. Hug

# 160
Бубу Енцото няма ли комарник?Аз съм с Вектор Про и имам и дъждобран и комарник включени,дори подлуган си имам,който е много готин.Енцото е на една цена с Вектора би трябвало да има....

# 161
Мне, има само дъждобран за коша. На комарника не държа, но без дъждобран за седалката няма как. Ше звънна на тая от магазина, макарче бях казала, че няма да й стъпя повече

# 162
Докато сме на дъждобранената тема,все пак моля някой за снимка как се слага дъждобрана на седалката?Много ви моля  Hug Аз не мога да се справя.Въртях,суках,не мога да го наглася.За Атлантик 2013 става въпрос/.

# 163
Ами,че аз го използвам и за седалката,надолу е покривалото,а дъждобрана го закачам за борда(до сега само 2 пъти ми се е налагало да го ползвам).

Ахи за Атлантика не знам,но пробвай като мене.

# 164
Дъждобрана за коша за новородено го слагам на седалката,така ли?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт