Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 573
  • 390
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз имах същите колебания. Малко по-назад съм описала. Определено се радвам, че избрах Атлантик.

# 196
Здравейте мами!Може ли да ме посъветвате-"Атлантик" или "Бейби дизайн спринт"... Rolling Eyes Благодаря предварително!    bouquet
Чети назад,писала съм впечатления.Имам ги и двете.

# 197
Извинявам се Embarassed ,прочетената информация назад ми беше много полезна,сега всякакви колебания дали да се сдобия с тази количка се изпариха! Grinning

# 198
  • София
Извинявам се Embarassed ,прочетената информация назад ми беше много полезна,сега всякакви колебания дали да се сдобия с тази количка се изпариха! Grinning
newsm10

# 199
  • София
Каква подложка мога да си взема за летния кош на Атлантика?

# 200
Veseto, в Минене съм виждала хубави подложки за количка, ако това имаш предвид.

На някой да му се отпуска ремъка на седалката на Енцо-то?
И изобщо вдигали ли сте я на 90градуса?
Нещо не съм доволна от седалката-и чувалът не се захваща плътно и ми се свлича одеалото под него и го газя Close
А и така на 2 части тая седалка ме дразни с тия стърчащи платове.

# 201
И аз на Минене мисля да си взема подложка за седалката  Peace

За Енцото- това ми беше едно от нещата, които не хресвах, като я оглеждах- многото стърчащ плат

# 202
Здравейте момичета,
влизам да ви се похваля,че от днес съм притежател на още едно Espiro-Magic!

Времето днес беше доста ветровито и разходката беше кратка,но първите ми впечатления са доста добри:допълнително удължаващ се сенник(който е голям + за една лятна количка),лекичка,доста маневрена,лесно се сгъва и е компактна след сгъване-идеална за пътуване Peace.При първа възможност ще споделя следващите си впечатления.

Не на последно място искам да благодаря на Рони за предложените от нея модел и цвят,които ме грабнаха на момента Hug!

А ето я и нея:

# 203
Здравейте, следя ви през цялата си бременност и много ми помогнахте в избора на количка. Имам си едно зелено Еспиро Атлантик, паркирано в коридора и чакащо да влезе в употреба.  Heart Eyes Искрено вярвам, че изборът ми е добър и няма да имаме проблеми с количката. Ще давам отзиви по-нататък!

# 204
Здравейте момичета,
от 2 седмици съм горд собственик на Атлантик и съм ужасно доволна. Толкова маневрена и всъдеходна количка не мислех че има. Има само един проблем (не че е кой знае какво), но исках да попитам дали при някого се е случвало. Спирачката на количката по никакъв начин не държи. Сама по себе си тя представлява една метална пръчка с два пластмасови накрайника, но тези пластмаски непрекъснато се вадят и спирачката изобщо не работи. Някой имал ли е подобен проблем и как се справихте с него?

# 205
Здравейте момичета,
от 2 седмици съм горд собственик на Атлантик и съм ужасно доволна. Толкова маневрена и всъдеходна количка не мислех че има. Има само един проблем (не че е кой знае какво), но исках да попитам дали при някого се е случвало. Спирачката на количката по никакъв начин не държи. Сама по себе си тя представлява една метална пръчка с два пластмасови накрайника, но тези пластмаски непрекъснато се вадят и спирачката изобщо не работи. Някой имал ли е подобен проблем и как се справихте с него?
Ми махни ги де.Като ги махнеш спирачката хваща много здраво,няма мърдане.

# 206
Ми махни ги де.Като ги махнеш спирачката хваща много здраво,няма мърдане.

ooooh! Благодаря много! Сега количката е наистина перфектна!   bouquet

# 207
моля моля   bouquet радвам се,че съм била полезна.
Пък да ви се оплача,скъса ми се ветробрана/дъждобрана.Сложих този,който имам от Зупъра и стана идеално.Найлона е много плътен,прозрачен,има отвори за вентилация.Мисля,че с този дъждобран е много по-добре.С оригиналния все проверявах дали бебето диша.

# 208
  • София
Мамите с Атлантик, купили ли сте си поставка за чаша? Има ли някакви универсални? Каква пасва? Идеи?

# 209
Нямам поставка Весе,обаче има едни термочаши от 500 мл,на които дръжката им може да се "разкрачи" и да се сложат на рамката.Досега не ми се е изхлузвала чашата,моята е от Тмаркет за 5 лева.

Общи условия

Активация на акаунт