Стар сериал, който искате да гледате отново! - опус 2

• 147 827
  • 575
  •   1
Отговори
# 525
Със сигурност бих гледала Клиника на третия етаж. Обичах да го гледам с баба Simple Smile

# 526
Ало ало, Кухня, Тя и той

# 527
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Дъщерите на Маклауд",  "Странното завръщане на Диана Салазар" (оригиналът), "Вдовицата в бяло" (оригиналът). И най, най, най-любимия "От обич", всеки път го пиша белким от някоя телевизия ме прочетат Grinning.

# 528
"Дъщерите на Маклауд",  

Ох, обожавах го този, има ли го някъде?
Страхотна тема, жалко, че чак сега ми попада

# 529
  • Пловдив
"Дъщерите на Маклауд",  

Ох, обожавах го този, има ли го някъде?
Страхотна тема, жалко, че чак сега ми попада

Във видеоклип-бг го има, не знам колко серии, но има поне няколко от първи сезон, тях видях.

# 530
Аз съм още по-древна. Мечтая си за "Перла в короната" и "Срещу вятъра" https://m.imdb.com/title/tt0076974/.

Иначе, доктор Куин преди около две години го изгледах с добро качество и субтитри (даже може и дублиран да беше) всичките сезони през един от сайтовете, дето вече май го няма.

Гледа ми се пак "Момчетата от Медисън авеню".

# 531
Със сигурност бих гледала Клиника на третия етаж. Обичах да го гледам с баба Simple Smile
Любим сериал! Аз го гледах с родителите ми. Има налични епизодите в ютуб.

# 532
Сериалът "Клонинг", бразилската (оригинална) версия

# 533
Ооо, "Клонинг" беше страхотен! Гледала съм и двете версии, но първата определено няма равна.
На мен ми се гледат латино сериалите "Любов при пълнолуние", "Приятелки и съпернички", "Узурпаторката", "Истинска любов", "Соледат", "Шеметната Анастасия" и "Мачовци".

# 534
  • Пловдив
"Узурпаторката" съм я теглила преди време от рутракер, ама нещо не можах да я гледам отново. "Соледад" я теглих преди време пак оттам и я изгледах, ама я качих на флашка и я пуснах на ТВ.

# 535
4400. Ама старият, а не някакъв клонинг, който са правили неотдавна.

# 536
И вторият според мен не беше лош, той е от 2010г. Там Саид беше изигран от Хуан Пабло Раба. Оригиналният е от 2001 и си е голяма работа. И двата бих гледала отново.

# 537
От българските сериали искам да гледам отново "Хотел България", много малко помня.
От чуждестранните - "Разкази с неочакван край", може би последно го даваха по Евроком преди 20 години. Английски сериал, сниман по разказите на Роалд Дал. Беше много шантав.

Също така искам някоя наша ТВ да купи и излъчи канадско-немския сериал Приключенията на Хъкълбери Фин с участието на Иан Трейси. Беше много хубаво заснет и направен.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:15 от lowkeyyy

# 538
  • Свети Влас
Отдаденост със Стефан Данаилов и някои от старите хубави латиносериали...

# 539
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
О, да "Отдаденост" особено първи и втори сезон. Барбара и Томас толкова ги харесвах, накрая беше голяма радост като се събраха.
Като бяхме преди няколко седмици в Италия случайно го хванах по тивито, отказах да изляза на вечеря да стоя да ги гледам. Обявиха ме за луда жена Joy.

Общи условия

Активация на акаунт