Студенти в чужбина - 4

• 80 756
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • София - Варна
По темата за храната ни: синът ми е намерил в някой от големите магазини кори за баница на Белла, но произведени или експортирани чрез румънската им фирма в UK и според него са същите.

# 706
Няма да се прибира и усилено търси работа. Няма да тъгуваме, ще си мислим, че там Коледата е по-хубава. То ние и без това сигурно ще работим до последно, както обичайно.

# 707
Не знам къде са ви синовете, но ако имат полски или турски магазин на около могат да намерят, всичко което им трябва, включително и кори за банаца, които са много по хубави от българските! Продават кисело зеле, туршия в буркани и всичко за което можете да си помислите...

# 708
Аз лично търсих турски магазин в Глазгоу, но намерих само някакви заведения. Може пък някой да се справи по-добре от мен!

# 709
Няма да се прибира и усилено търси работа. Няма да тъгуваме, ще си мислим, че там Коледата е по-хубава. То ние и без това сигурно ще работим до последно, както обичайно.

Успех в намирането на работа! Около празниците сигурно има повече възможности за работа.
Децата пак ще си празнуват подобаващо, а може би наистина Коледа там е по-вълнуваща.
 А и да не забравяме, че и при нас ще дойде момента, когато няма да се прибират за празниците...

# 710
  • Варна

Още отсега като се сетя ,че ще е без нас и ми се стяга гърлото , особено и като не знам кога точно ще го видя пак  Confused  Но , ще си внушаваме ,че там е по- хубаво, дано проработи  Hug

По темата за храната ни: синът ми е намерил в някой от големите магазини кори за баница на Белла, но произведени или експортирани чрез румънската им фирма в UK и според него са същите.

sss197 , а  същото име ли са запазили - Белла, или нещо друго ? Да му кажа да потърси , ако иска  Simple Smile

Не знам къде са ви синовете, но ако имат полски или турски магазин на около могат да намерят, всичко което им трябва, включително и кори за банаца, които са много по хубави от българските! Продават кисело зеле, туршия в буркани и всичко за което можете да си помислите...

Повечето са в Шотландско и май нямат такива екстри или поне не ги знаят .

# 711
  • София - Варна

sss197 , а  същото име ли са запазили - Белла, или нещо друго ? Да му кажа да потърси , ако иска  Simple Smile

Мисля, че да. Той е в Кардиф, Уелс, обаче.

# 712
Аз лично търсих турски магазин в Глазгоу, но намерих само някакви заведения. Може пък някой да се справи по-добре от мен!

Защо не потърсят децата ти ? В крайна сметка просто могат да попитат в някой турски ресторант и ще им кажат къде има и магазини  Peace

# 713
А, явно нямат чак такъв зор. Със сигурност не стоят гладни.

# 714
Определено не са гладни ... Синът ми е открил полски магазин (в центъра на Абърдийн), в който продават дори кисело зеле. Но той твърдо заяви, че това няма да го готви. Можел единствено понякога да си купува кисели краставички от там. За други продукти в магазина не съм питала. Той беше категоричен, че се оправя с храната, да не го мисля.

# 715
Не знам изобщо как може да се появи такава мисъл, че ще гладуват! Ще гладуват само ако си изпият парите! Момичета децата ви живеят в държава където има такова разнообразие от храна каквото трудно бихте могли да си представите!  Да не говорим за различните видове кухни, така че ще е наистина жалко ако не се възползват от тази възможност и чакат колетите с свински пръжки и ракия...

# 716
Не знам изобщо как може да се появи такава мисъл, че ще гладуват! Ще гладуват само ако си изпият парите! Момичета децата ви живеят в държава където има такова разнообразие от храна каквото трудно бихте могли да си представите!  Да не говорим за различните видове кухни, така че ще е наистина жалко ако не се възползват от тази възможност и чакат колетите с свински пръжки и ракия...

Troy, ще имаш деца и ако са далеч от теб ще разбереш защо се притесняваме. То няма общо с разума, повярвай ми  Simple Smile

# 717
Ами и аз имам родители и аз съм надалеч от тях и на виж, още съм жива и не съм умряла от глад и в интерес на истината съм престанала да ям бг храни , а кога си ходя в Бг, постоянно имам проблеми с стомаха от храните в Бг, същото го казват и мои близки които живеят в Великобритания Wink

# 718
Ами и аз имам родители и аз съм надалеч от тях и на виж, още съм жива и не съм умряла от глад и в интерес на истината съм престанала да ям бг храни , а кога си ходя в Бг, постоянно имам проблеми с стомаха от храните в Бг, същото го казват и мои близки които живеят в Великобритания Wink
Peace
Освен , че са некачествени са  бъкани с подправки белким хората по малко да усещат какво хапват всъщност. Sick
За млечните продукти с "мляко " да не говорим.

# 719
  • София - Варна
Не знам колко са по-качествени там, обаче като се върнат в България почти всички са напълнели. И не от полезна храна предполагам. Дори и синът ми винаги е качил някой килограм. За зеленчуците да не говорим - само вид имат. Ей сега ще се нахвърлят отгоре ми живеещите там и нехаресващи БГ-храна.

Общи условия

Активация на акаунт