Отговори
# 180
  • Още у мъглата ...
И за мен това е най-несъвършенното несъвършенство Heart Eyes

# 181
  • Още у мъглата ...
Брех, сетих са, че не са ни показали тоалетните им още  newsm78
Да не би да са по-малко важни от камиона, а ма ха  Joy

# 182
Джейн тази книжарница къде я има  newsm78
това е издателството,  на прегледах 5-6 онлайн магазини за книги, навсякъде е изчерпана, сори
ето така изглежда това издание http://www.book.store.bg/p39964/chuchuligata-reshat-nuri.html, ако си от София мога да ти я дам да я прочетеш, наистина е много хубава
Че какво толкова са вкарали та е с 80 стр повече от първата през 80г излязла newsm78
по едър шрифт и затова така се е получило  Mr. Green

# 183
Влъх,знам вече коя ще е песента за другото ни творение сцените ще ги избера по късно  Mr. Green

# 184
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пуууу а де и аз това се питам,пък гледано,гледано Влъхли разни пише из него  Mr. Green

# 185
Имате много поздрави от Едже Йоренч. От време на време щяла да влиза в темата да и даваме идеи или да напише в сценария точно това, което не искаме.

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн Hug и на мен за Анджито ще ми е интересно,ама тя е играла майка на Александър,така че ще се справи много добре  Heart Eyes
Ми ай избирай сцените де ко са моткаш  Mr. Green
Джейн и твоите чакам с песента ,много сте не сериозни ви казвам ааааааааа Mr. Green
Ядосват ме ми ,направо тая серия на нокти ме изправи,ми те предимно са в сцените,трябва целия епизод да превъртя ФЕмир тук там щъкат ,все едно поддържащи роли имат не главни  ooooh!

# 187
# 188
Еми,влъх третото ми творение трябва да е идеално за тва се бавя  Mr. Green

# 189
Джейн тази книжарница къде я има  newsm78
това е издателството,  на прегледах 5-6 онлайн магазини за книги, навсякъде е изчерпана, сори
ето така изглежда това издание http://www.book.store.bg/p39964/chuchuligata-reshat-nuri.html, ако си от София мога да ти я дам да я прочетеш, наистина е много хубава
Че какво толкова са вкарали та е с 80 стр повече от първата през 80г излязла newsm78
по едър шрифт и затова така се е получило  Mr. Green
Мдааа може Laughing

Джейн Hug аз имам първата Heart Eyesкорицата и е по хубава от тази Laughing

Цитат
Брех, сетих са, че не са ни показали тоалетните им още  newsm78
Да не би да са по-малко важни от камиона, а ма ха 
Joy Joy и аз ги чакам с нетърпение Mr. Green

# 190
ади гитме по задачки  Hug Hug Hug

# 191
  • Още у мъглата ...
Имате много поздрави от Едже Йоренч. От време на време щяла да влиза в темата да и даваме идеи или да напише в сценария точно това, което не искаме.

Скрит текст:

Уф, скрих ги, да не ми дразнят ирисите  Mr. Green
Петровче  Hug То зависи кои постове чете, ама за косицата на Чаги единодушно ще го остави с изрусено перчемче  Joy Joy

# 192
  • Под Сините камъни
Записвам се в новата прекрасна тема и се връщам да прочета какво сте нищили снощи.Ние имахме гости и ми се провали намерението да прекарам вечерта с вас  ooooh!.

# 193
Габи, Hug Heart Eyes
ама найстина ли ще бъде изрусен? Това да не е майтап?

# 194
  • Още у мъглата ...
Габи, Hug Heart Eyes
ама найстина ли ще бъде изрусен? Това да не е майтап?

Ами като видим първите снимки ... след някой друг ден, ще разберем дали е майтап или не  Joy
Ама го нищим тук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт