Отговори
# 390
  • Още у мъглата ...
ФЕмир се готвят за бурна нощ  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Скрит текст:

Дани  Heart Eyes за колажа.

Може да е била бурна, ама ние не я видяхме, щото са си тренирали скришом за другия ден с лилавките перденца  Mr. Green

Еми как,за да я метне така опитно на леглото,трябва доста тренировки на скришно да са ударили    Mr. Greenluvbed

Ми да, а и тя искаше още като й свали нейната блузка, да му разкопчае ризата, ама той й прошепна: чакай да не се издаваме, че по сценарий трябва да те поцелувам още малко и после ще я свалим ризата   Mr. Green  Heart Eyes
Абе,тя още на вилата си искаше,ама сценаристите й казаха да се прави,че не иска  ooooh!  Joy

Глупости, въобще не е искала - то как да го иска тоз "грозник"  hahaha hahaha hahaha
Ей  ooooh!, ей ся ми светна що се дърпаше, то грозен та грозен беше тогава, не като сега убавец-перчемлия  Mr. Green

# 391
  • В света на мечтите... ❤
Лека вечер и спокойни сънища  Hug

Пуу,че е скръндза таз Хазал бе и двата сладоледа грабна,на него само да опита от розовия и стига му толкоз  hahaha

# 392

Глупости, въобще не е искала - то как да го иска тоз "грозник"  hahaha hahaha hahaha
А,не  Naughty там си беше 'убавелко,виж сега може и да се позамисли като се видят дали го иска още  Mr. Green
и сега си е хубавелко с тоз перчем  Mr. Green, ама Хазалка е оправна, ще го заглади, щото където е текло, пак ще потече  Mr. Green

# 393
  • Още у мъглата ...
Това написаното много красиво са го измисли  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Дани,  много е красиво, наистина  Heart Eyes За тях е написано  Heart Eyes
Оф, кое ли не е за тях, толкова шарена история е тяхната  Heart Eyes

# 394

Пуу,че е скръндза таз Хазал бе и двата сладоледа грабна,на него само да опита от розовия и стига му толкоз  hahaha

колко са естествени, а пък Ча как се е ухилил - щастлив изглежда човека

# 395
  • Още у мъглата ...

Глупости, въобще не е искала - то как да го иска тоз "грозник"  hahaha hahaha hahaha
А,не  Naughty там си беше 'убавелко,виж сега може и да се позамисли като се видят дали го иска още  Mr. Green
и сега си е хубавелко с тоз перчем  Mr. Green, ама Хазалка е оправна, ще го заглади, щото където е текло, пак ще потече  Mr. Green
И където има дим, има и огън  Mr. Green

Лека, Романтиче  Hug

# 396
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе сега е тъмън за нейния вкус,тя по такива си пада,хърбави и грозноватички  Mr. Green
Ренка,ти днеска се утрепа да стоиш при нас,почини си малко  Mr. Green Hug
Лека на лягащите,аз утре си почивам и ми е много кеф ,хапвам си млекце с фитнесче и ви чета и ми и едно такова лежерно  Mr. Green
Влъх,другия път Бу ще има по-голямо участие обещавам,ама не можах по така видеа да намеря да тропа и за това по-слаба беше ролята му  Mr. Green

# 397
  • У Диспансера ...♥♥♥

колко са естествени, а пък Ча как се е ухилил - щастлив изглежда човека
Не като с Белка  Sick

# 398
  • Sofia
Весе  Hug,мерси

ФЕмир се готвят за бурна нощ  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Скрит текст:

Дани  Heart Eyes за колажа.

Може да е била бурна, ама ние не я видяхме, щото са си тренирали скришом за другия ден с лилавките перденца  Mr. Green

Еми как,за да я метне така опитно на леглото,трябва доста тренировки на скришно да са ударили    Mr. Greenluvbed

Ми да, а и тя искаше още като й свали нейната блузка, да му разкопчае ризата, ама той й прошепна: чакай да не се издаваме, че по сценарий трябва да те поцелувам още малко и после ще я свалим ризата   Mr. Green  Heart Eyes
Абе,тя още на вилата си искаше,ама сценаристите й казаха да се прави,че не иска  ooooh!  Joy

Глупости, въобще не е искала - то как да го иска тоз "грозник"  hahaha hahaha hahaha
Ей  ooooh!, ей ся ми светна що се дърпаше, то грозен та грозен беше тогава, не като сега убавец-перчемлия  Mr. Green
Joy  Joy  Joy Joy

Викаш,друго си е сегашната му красота hahaha

Лека,Вани  Hug

# 399
  • Още у мъглата ...
Абе сега е тъмън за нейния вкус,тя по такива си пада,хърбави и грозноватички  Mr. Green
Ренка,ти днеска се утрепа да стоиш при нас,почини си малко  Mr. Green Hug
Лека на лягащите,аз утре си почивам и ми е много кеф ,хапвам си млекце с фитнесче и ви чета и ми и едно такова лежерно  Mr. Green
Влъх,другия път Бу ще има по-голямо участие обещавам,ама не можах по така видеа да намеря да тропа и за това по-слаба беше ролята му  Mr. Green

Само малко брадица трябва да си пусне, та да е съвсем по нейния вкус  Mr. Green

# 400
Ирка, какво изпуснах? И аз искам да видя Бу, само ще гледам  Mr. Green, за сега Joy

Какво да е щастлив с Белка? Тя много повърхностна, да не кажа т..а ми изглежда  newsm78

Лека, романтиче  Hug!

Габи, рядка му е брадата и няма да докара космалъка за вкуса и  Mr. Green

# 401
  • Още у мъглата ...
То, тоя Хакан ли беше (божкеее ooooh!, кат съм толкова боса с тез турски актьори, ама тук за 3 месеца колко ги изнаучих Laughing), тоя за новия й сериал, направо по калъп направен за вкуса й: гърчав, грозничък, никви баклавички и с постоянен зъбобол  Mr. Green Ммммм  Heart Eyes Mr. Green

# 402
  • У Диспансера ...♥♥♥
То с тоя грозник я го вижте ,как да се съгласи я  Mr. Green
Скрит текст:
Жена води момче в дома си, отиват в спалнята и тя му предлага да пробват 69.
- 69?Каква е тая поза ? – пита момчето.
Жената разбира,че това момче не е толкова запознато със секса, и му казва :
- Ще си сложа моята глава между твоите крака , а ти ще си сложиш твоята глава между моите крака. Все още незнаейкии какво точно се прави, малко притеснен, момакът се съгласява на това, само и само да не развали момента.
Тъкмо се наместили и девойката без да иска изкарва един мощен пърдеж...
Мoмчето ще умре от смях, пък му и мирише , тогава бяга на страна и пробва да разбере какво се случи...
Жената засрамена му вика да и прости и да пробват още един път... И отново се наместили...
Жената пак,неискайки изпуска един здрав, голям, як пърдеж...
Момчето целият изплашен и разтревожен, става от кревата, взема си нещата и започва да се облича.
- Защо се обличаш? Защо си тръгваш? – пита жената.- Абе ти си ненормална,лъжеш се ако мислиш ,че ще остана и за другите 67!
Joy Joy Joy

# 403
Вай,бе многу грозян  ooooh!

# 404
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, какво изпуснах? И аз искам да видя Бу, само ще гледам  Mr. Green, за сега Joy

Какво да е щастлив с Белка? Тя много повърхностна, да не кажа т..а ми изглежда  newsm78

Лека, романтиче  Hug!

Габи, рядка му е брадата и няма да докара космалъка за вкуса и  Mr. Green
Е как какво бе,клипа на Диспансера я да се поправиш веднага
http://vbox7.com/play:8764f15822  ама да не те заболи корема,че е малко опасен да знаеш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт