Отговори
# 705
Диди Hugрадвам се да те видя Heart Eyes
И аз душичко много хубава темичка си направила пак   bouquet

# 706
  • Още у мъглата ...
Хайде бишнаха я Сери от Чаги  Joy Joy

Макар че не е най-доброто фото на Хазал, амииии ....

# 707
  love001

# 708
Бъни,то се правят с програмка ,ако имаш време да тия пиша,ако искаш кажи какво искаш и аз ще ти го направя ,че ти като начинаещ бая време ще ти трябва  Peace
Ирче ти каква програма ползваш за гифчетата ,аз от 3 години съм с фото скейп работя учих и фотошоп ама немога да го оправя още даже нищичко не помня  Joy

# 709
  love001
съмнявате ме двете  Mr. Green

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
Феновете на Серка направиха куп гадости в twitter, но Хазал да се занимава с нея, НЕ, тя е над нещата и е наясно кой стои по-добре до Чаатай, но не парадира пред никого с нищо, дано само не провали момчето,  Mr. Green
Всички актьори играят и имат нови роли и партньори, затова не трябва да се сравняваш с предишни такива, а тя го е направила в това интервю, това ми прилича до известна степен на ония двете завистници от АФК  #Cussing out
На Весето на подписа има нещо много хубаво
Няма незаменими, има незабравими!
 hug spoko Спокойно душицо,знаем си че само с Хазалчето си го искаме,ама не става ,така че заради него ще им дадем шанс,пък ако не става няма се мъчим сега я ,знаем че Хазал е над тези неща и именно за това си я тачим ,да си говорят каквото искат,за нас ФЕмир винаги ще си останат специални  Heart Eyes Heart Eyes

# 711
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честита ни нова снимка!
Хубаво си ни е момчето, кво като е малко рошаво и поопърлено. Аз леко препеченки по ги обичам! Mr. Green
А на момата по принцип най-грозното нещо са и веждите - много прави, много широки и много редки. Само скубане и оформяне шъ ги оправи ама де тоз късмет!

Пък за кармъзъто и снощи го рекох - неин личен избор си е. Логично е във филма да не и позволяват да го слага. Поне в началото де. Mr. Green

# 712
  love001
съмнявате ме двете  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 713
Малеееее, страшна работа са тези фенове, що не вземат да спрат вече с техните изисквания и капризи, и да оставят Хазалчето, и Ча на спокойствие да работят по новите си проекти.......малееее, дано Praynig не им подлеят умишлено или не дотам вода, и да ги провалят в новите им начинания само защото не им се удовлетворяват капризите да играят все заедно. Crossing Arms #Crazy
И аз си ги харесвам, но бива ли толкова да са крайни, че чак и тиха война, която може да прерастне, и в явна да водят.....сори, но не ги разбирам, и не ги приемам за нормално тези им действия. ooooh!

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бъни,то се правят с програмка ,ако имаш време да тия пиша,ако искаш кажи какво искаш и аз ще ти го направя ,че ти като начинаещ бая време ще ти трябва  Peace
Ирче ти каква програма ползваш за гифчетата ,аз от 3 години съм с фото скейп работя учих и фотошоп ама немога да го оправя още даже нищичко не помня  Joy
free video to gif converter С тази Диде,ама ти си по напред от мен,аз по опростено го карам,тази ми е супер лесна  Mr. Green

# 715
Малеееее, страшна работа са тези фенове, що не вземат да спрат вече с техните изисквания и капризи, и да оставят Хазалчето, и Ча на спокойствие да работят по новите си проекти.......малееее, дано Praynig не им подлеят умишлено или не дотам вода, и да ги провалят в новите им начинания само защото не им се удовлетворяват капризите да играят все заедно. Crossing Arms #Crazy
И аз си ги харесвам, но бива ли толкова да са крайни, че чак и тиха война, която може да прерастне, и в явна да водят.....сори, но не ги разбирам, и не ги приемам за нормално тези им действия. ooooh!
PeaceИ аз не ги разбирам ooooh!

# 716
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде и аз те тия по луди от нас,и вместо добро само им вредят,аз точно по тази причина споменах да не казва името на Хазал,че те и без това са нажежени и само това чакат да започнат  ooooh!

# 717
как се е смръщил току виж я бутне от пейка и каже ади гит чабук чабук  Joy
не бе,не е грозен,ама мисля че са фрагмана ще му оправят косата  Naughty нормално лятото не му се занимаваше със Шукри-то и беше като разплетена дамаджана  Joy
Влъх как да не му чета мислите беее  ooooh! нали ми е комшу ние си конушваме почти всяка вечер ти като си праиш клиповете  Joy като тримата от запаса сме като седнем в градинката  hahaha
Хихиихихих,и ти с твоя турски де разбереш,де не,те може и за други жени да говорят пред теб,и ти да се хилиш доволно,като мислиш че за нас говорят колко ни обичат  Joy Joy Joy
ааа аз малко лисица си падам,не ме мисли за гъска  Joy като чуя гюзел и веднага се ослушвам хаха приготвила съм точилката и ако разбера че си приказват за друга ще ги разточа един път така хубаво че после ще мълчат кат пукали  Joy

# 718
После се чудите що ги спрели проектите им,ами как да не ги спрът с такива фенове  #Crazy

# 719
  • Още у мъглата ...
Феновете на Серка направиха куп гадости в twitter, но Хазал да се занимава с нея, НЕ, тя е над нещата и е наясно кой стои по-добре до Чаатай, но не парадира пред никого с нищо, дано само не провали момчето,  Mr. Green
Всички актьори играят и имат нови роли и партньори, затова не трябва да се сравняваш с предишни такива, а тя го е направила в това интервю, това ми прилича до известна степен на ония двете завистници от АФК  #Cussing out
На Весето на подписа има нещо много хубаво
Няма незаменими, има незабравими!
 hug spoko Спокойно душицо,знаем си че само с Хазалчето си го искаме,ама не става ,така че заради него ще им дадем шанс,пък ако не става няма се мъчим сега я ,знаем че Хазал е над тези неща и именно за това си я тачим ,да си говорят каквото искат,за нас ФЕмир винаги ще си останат специални  Heart Eyes Heart Eyes
newsm10  love001

Общи условия

Активация на акаунт