Отговори
# 690
То не остана за кога да се записвам, но ще се тегли от първа страница, за което БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet Hug
Да ти имам гащурките Hug Heart Eyes

# 691
  • В света на мечтите... ❤
Ми така де Дани, не съм ли права!?
Че той Халито уж луд, ама по-умен излезна в някои сцени и от нормалните, а като я отвлече си беше набавил цял арсенал,  #Crazyче и бус подкара, после пък бум, бум и им разказа игрите.
По-достоверно не можаха ли да го измислят, ми тези фантасмагории, все пак не гледаме фантастика и човечета със зелени антенки на главите. Rolling Eyes
Права си Наде  Hug ,той Аксой просто гледаше да скалъпи някаква история да споменат за убийството,а колко изглежда достоверна май не му е пукало особено  #Cussing out

# 692
  • Още у мъглата ...
Ами ето и туитването е за Чаги /#çağatayulusoyherşeyimiz/, а не за двойката Чаги и Сери, точно каквото казах по-горе  Grinning
Пак е показателно, че феновете чакат сериала, заради Чаги, а не заради Сери  Mr. Green
И ако Сери стои на някакво стъпалце е заради участието на Чаги  Peace

# 693
Гъбке,ама то как може да мислим еднакво направо ни знам  Heart Eyes Joy Joy Joy
Давай да се разбираме коя ,коя смяна ще е и да си вкараме едно графиче ,коя ще мижа в кои дни и така ,ще се редуваме  Mr. Green
Дани  Hug,Линко  Hug Пепини  Hug Рони  Hug
Влъх,как си му прочела мислите само яяяя-Ала карице   Joy Joy Joy
Аз казах ли ти да не ми се смееш ,че ще стане убаво момчето пак,айде наредих се и до вашите ашкъми по-красота,че нещо бяхте взели към ръба да ни побутвате  Joy Joy

eeeeeee Влъх Winkни сЪ научи ейййййй Wink Ала карице -Аллах каритси бе къз..... Hug

# 694
как се е смръщил току виж я бутне от пейка и каже ади гит чабук чабук  Joy
не бе,не е грозен,ама мисля че са фрагмана ще му оправят косата  Naughty нормално лятото не му се занимаваше със Шукри-то и беше като разплетена дамаджана  Joy
Влъх как да не му чета мислите беее  ooooh! нали ми е комшу ние си конушваме почти всяка вечер ти като си праиш клиповете  Joy като тримата от запаса сме като седнем в градинката  hahaha

# 695
  • София !
Садурки може ли да обясните как се правят гифчета ? Някоя да ми помогне моля ви се  Hug

# 696
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде,аз затова казах,то и да го спомене те няма да спрат да ги сравняват и да казват ,да ама с Хазал
бяха по-хубава двойка ,тя освен да вкарва напрежение мнението им няма да може да го промени ,та за това по-добре да не споменава Хазал,та да се абстрахирам и аз от ФЕмир,ми минала работа,ще чакаме и ще видим тя как ще играе с него и дали ще си пастнат  Peace

# 697
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами ето и туитването е за Чаги /#çağatayulusoyherşeyimiz/, а не за двойката Чаги и Сери, точно каквото казах по-горе  Grinning
Пак е показателно, че феновете чакат сериала, заради Чаги, а не заради Сери  Mr. Green

smile3506 newsm10 smile3521
Жани,аз нарочно бе душко за повече емоция го казвам така,важното е,че ме разбирате какво имам в предвид  Mr. Green

# 698
  • У Диспансера ...♥♥♥
как се е смръщил току виж я бутне от пейка и каже ади гит чабук чабук  Joy
не бе,не е грозен,ама мисля че са фрагмана ще му оправят косата  Naughty нормално лятото не му се занимаваше със Шукри-то и беше като разплетена дамаджана  Joy
Влъх как да не му чета мислите беее  ooooh! нали ми е комшу ние си конушваме почти всяка вечер ти като си праиш клиповете  Joy като тримата от запаса сме като седнем в градинката  hahaha
Хихиихихих,и ти с твоя турски де разбереш,де не,те може и за други жени да говорят пред теб,и ти да се хилиш доволно,като мислиш че за нас говорят колко ни обичат  Joy Joy Joy

# 699
  • Още у мъглата ...
Давай да се разбираме коя ,коя смяна ще е и да си вкараме едно графиче ,коя ще мижа в кои дни и така ,ще се редуваме  Mr. Green
Влъх,как си му прочела мислите само -Ала карице яяяя  Joy Joy Joy
Аз казах ли ти да не ми се смееш ,че ще стане убаво момчето пак,айде наредих се и до вашите ашкъми по-красота,че нещо бяхте взели към ръба да ни побутвате  Joy Joy

Абе и аз много се чудя как става това с еднаквото мислене, ама ей го на става  Heart Eyes Joy Joy Joy
Ша го заформим графикчето, ей го аз ся отивам малко да потуитвам  Laughing

# 700

Жани,аз нарочно бе душко за повече емоция го казвам така,важното е,че ме разбирате какво имам в предвид  Mr. Green

аааааааа анадък къз  Hug Hug Hug

# 701

Жани,аз нарочно бе душко за повече емоция го казвам така,важното е,че ме разбирате какво имам в предвид  Mr. Green
Ирче, разбирам те какво искаш да кажеш, а и как иначе, всички се разбираме нали сме от диспансера. Joy
Габче, признавам си без бой, че на този етап очаквам проекта заради Чаатай за да видя как, ще се справи в нов проект с нова екранна партньорка, а не заради Серенай, защото за мен е без значение, с коя, ще си партнира, понякога от раз, друг път са ни нужни повечко обяснения но се улавяме в крачка.

# 702
Феновете на Серка направиха куп гадости в twitter, но Хазал да се занимава с нея, НЕ, тя е над нещата и е наясно кой стои по-добре до Чаатай, но не парадира пред никого с нищо, дано само не провали момчето,  Mr. Green
Всички актьори играят и имат нови роли и партньори, затова не трябва да се сравняваш с предишни такива, а тя го е направила в това интервю, това ми прилича до известна степен на ония двете завистници от АФК  #Cussing out
На Весето на подписа има нещо много хубаво
Няма незаменими, има незабравими!

# 703
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бъни,то се правят с програмка ,ако имаш време да тия пиша,ако искаш кажи какво искаш и аз ще ти го направя ,че ти като начинаещ бая време ще ти трябва  Peace

# 704
Влъх,как си му прочела мислите само -Ала карице яяяя  Joy Joy Joy

Абе и аз много се чудя как става това с еднаквото мислене, ама ей го на става  Heart Eyes Joy Joy Joy
Ша го заформим графикчето, ей го аз ся отивам малко да потуитвам  Laughing

аз съм чак на 19 август на работа Winkотпуска голяма Heart Eyesпосле шЪ ви гледам графиците Blushшимде бурда им Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт