Отговори
# 675
На мен на тази снимка и двамата не ми харесват.  Peace Серенай много странно са я снимали,странна физиономия е направила,а на Чаги косата му, всеки косъм има свое собствено мнение  Laughing

Ще видим като излезе фрагмана и започне сериала дали така ще е все още,надявам се резултатът да е по-добър  Mr. Green

# 676
  • Под Сините камъни
Еее имаме си ново фото на Чачко.Много си ни е сладко момчето,то аз досега винаги съм си го харесвала  Whistling.Серенайката и на мен ми харесва на тая снимка.
Малееее пак арести тия хора как я мислят тая работа и аз си мисля че всичко е нагласено.Как не ще отглеждат трева в жилищата си  ooooh!
Ади отивам да гледам 49 епизод,че от домашна тръстика никакво време не ми остава  ooooh!
Е стига сте писали де немойм да публикуваме  Grinning

# 677
  • Още у мъглата ...
Аз не усетих Серенай да е правила сравнения с Хазал, по-скоро приех думите й в тази част от интервюто с нея, че не бива да ги отписват с Ча като двойка преди да са ги видели на екрана как стоят един до друг.
Габче, на мен точно когато е без кармазъта ми е симпатична, с него излъчването й се променя, защото никак не и ходи.

Наде,според мен хич не трябва да споменава стари неща,след това с ПЕ,да си гледа проекта и драгия зрител ще види как стоят един до друг ,по този начин като припомня за феномена ФЕмир сама предизвиква сравнения ,били ,изиграли си ролята ,остават в сърцата на феновете ,няма да е тя която ще ги измести от там,не споменава Гизем,а Хазал,еми разбирам че тайно всичките искате да изиграете такава роля и да предизвикате такъв фурор ,ама чакайте си търпеливо и може да ви се случи ,това е моето мнение по-въпроса  Thinking
Hug Heart Eyes
Ей, пак все едно сме си плюли в устата и еднакви ги говорим, да вземем да се разделим на смени, та да не се повтаряме, па и да почиваме по малко  Joy Joy Joy

# 678
  • В света на мечтите... ❤
Убийството на Зехра не го дават,в третия сезон само споменават,че Халил е убил Фери и майка й  Peace

# 679
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,ще изчакам още снимки и ще видя,че тя една снимка може да е от нея,когато ми хареса на снимка си казвам ,тук е добре и даже публикувах ,тия на които ми е допаднала ,а иначе ще си казвам разбира се ,само да видя повече снимки и дай Боже фрагман ,и ще си излея всичко  Wink
Диде  wavey
Да Наде точно,защото аз сега се опитвам да изключа за ФЕмир и да не правя сравнения ,а да си гледам филмчето,и тя оп Хазал и аз оп почвам да правя ,колко пъти повечето сте казвали свърши приемете го,ми ето как като ми напомня за тях като двойка,искам да се абстрахирам за да мога реално да им видя играта заедно .

# 680
То не остана за кога да се записвам, но ще се тегли от първа страница, за което БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet Hug

# 681
Диди Hugрадвам се да те видя Heart Eyes

НОВА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732102.new#new

# 682
Аз не усетих Серенай да е правила сравнения с Хазал, по-скоро приех думите й в тази част от интервюто с нея, че не бива да ги отписват с Ча като двойка преди да са ги видели на екрана как стоят един до друг.
Габче, на мен точно когато е без кармазъта ми е симпатична, с него излъчването й се променя, защото никак не и ходи.

newsm10

Дани Hugмного красиво Heart Eyes  bouquet

# 683
Нали ти написах, че не дават въпросната сцена, само изстрели се чуха и в последствие се разбра, но за мен е нереално Халилудко да е, че той все едно не е в психото ми на почивка и си излиза и влиза когато си ще. ooooh! Трепе хора за кеф и се връща да пирува и лудува с другите си братушки и посестрими по съдба. Rolling Eyes
Ренка, таман да ти напиша, че с новото йени ни е нужна и йени тема, ама ти си златцееееее беееее.  love001

# 684
На тази снимка Серенайката нещо много буен веждак ми се струва,че вади,по принцип са й по-добре веждите в другия сериал по Диема,нещо тука рошавки ми се видят  Mr. Green
Супер си е момичето малко по неглиже и косата и е по къса както и предполагах доволна съм аз чакам с 10 очи.
Ире,ами ще ме извиняваш,но и на мен в туит да ми пишат че съм кучка и каква ли не както са правили фенове на Хазал към Гизем и аз ще си споменая Хазал и "феновете" в интервюто си.
Сякаш тя е разделила Фериха и Емир тя е убила Фериха и тя е прогонила Хазал.
Това са просто артисти къде,къде какви игри съм виждала имах възможност да изгледам всичко турско да не говоря че някой сериали за 6 серии ме хващат за яката както стана на скоро така че търпение драги зрителю достатъчно чакахме на мен Серенай ми мяса с изражение:Ще видиш ти Толгахан ама аз да си млъкна и да не подколаждам огъня повече  Peace

# 685
# 686
  • В света на мечтите... ❤
Нали ти написах, че не дават въпросната сцена, само изстрели се чуха и в последствие се разбра, но за мен е нереално Халилудко да е, че той все едно не е в психото ми на почивка и си излиза и влиза когато си ще. ooooh! Трепе хора за кеф и се връща да пирува и лудува с другите си братушки и посестрими по съдба. Rolling Eyes
Ренка, таман да ти напиша, че с новото йени ни е нужна и йени тема, ама ти си златцееееее беееее.  love001

Ох,Наде това за Халилудко ме закопа направо  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo , но и аз съм на същото мнение,че доста нереално го скалъпиха  newsm10

# 687
Ми така де Дани, не съм ли права!?
Че той Халито уж луд, ама по-умен излезна в някои сцени и от нормалните, а като я отвлече си беше набавил цял арсенал,  #Crazyче и бус подкара, после пък бум, бум и им разказа игрите.
По-достоверно не можаха ли да го измислят, ми тези фантасмагории, все пак не гледаме фантастика и човечета със зелени антенки на главите. Rolling Eyes

# 688

HugМи до 9ч няма да ви стигне  Laughing чудих се дали да пускам ама Mr. Green

# 689
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,ама то как може да мислим еднакво направо ни знам  Heart Eyes Joy Joy Joy
Давай да се разбираме коя ,коя смяна ще е и да си вкараме едно графиче ,коя ще мижа в кои дни и така ,ще се редуваме  Mr. Green
Дани  Hug,Линко  Hug Пепини  Hug Рони  Hug
Влъх,как си му прочела мислите само -Ала карице яяяя  Joy Joy Joy
Аз казах ли ти да не ми се смееш ,че ще стане убаво момчето пак,айде наредих се и до вашите ашкъми по-красота,че нещо бяхте взели към ръба да ни побутвате  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт