На море в Гърция 2013 - VIII

• 57 690
  • 756
  •   1
Отговори
# 615

а, и задължително си нося пепелник с мен, един такъв като за кола с капаче, да не правя мизерии около себе си - щото това е истинската селяния - не кой на какво лежи, а след и около него какво остава

Напълно съгласна.  Peace Винаги съм заредена с торбички за отпадъците, понякога ако няма кош или контейнер на плажа си нося боклука до нашия контейнер. И освен нашия боклук се прави оборка на целия ареал, който сме обитавали на плажа (разбирайте метър-два около нас). Не мога да разбера как може някой да осере подобаващо и да си замине, а след това тези същите търсят незамърсено място, че да осерат и него. Наскоро се карах с един дългокос младеж, който едва не ме уцели с една недоядена праскова... Семейство пък с малко дете, което събираше багажа до нас, явно провокирана от действията на нашето семейство, майката започна да прави оборка... Моментално тези й действия бяха скастрени от мъжа, че и малкия какво се била надупила да събира боклуци... Без думи!

# 616
  • София
Параход, ние на плаж дето се ходи 500 метра пеша не сме ходили.

# 617
  • София
И ние сме от село Simple Smile), носим си чадър + нещо за пиене, задължитено за хапване по няколко неща, че това малкото само търси нещо, ама и ние като се забием на плажа та до залез слънце сме там.

Реших ако не открия подобно място като Сарти да сме там тази гоидна, че миналата изкарахме само два плажа, ама много високи цени ми дават от 1 септември , досега 5-6 имейла получих с цени от 45Е до 60Е  ooooh!
Всичко от първата станица прерових и вече не знам къде да търся друго за Сарти, и в букинга има няколко места за спане ама и те под 100лв. не падат.

# 618
  • някъде ... тук ...
пепелник и аз си нося. ако случайно го забравя - празна кутийка от бира върши работа.
и мен не ме притесняват белите гънки Simple Smile и без това си седя основно под чадъра.

мъжът ми каза, че е взел столовете от Евромастер на Ломско шосе.

# 619
  • В светлината на слънцето
Преди години и аз мъкнех доста неща на плажа, но сега като се замисля съм се променила. Слагаме банските, всеки си носи хавлията и това е. В една чанта си слагам книгата за четене, пари и една рокля за таверната. Пълен плажен минимализъм Simple Smile

+ 1 чадър и шише вода, ако сме избрали свободен плаж.  Peace Ако децата решат да си носят надуваема лодка и кепчета, за да ловят дребните рибки - ами да си ги носят. Peace

# 620
  • София
  Често споменавате хладилни чанти, някакви специални марки ли са или каквато и да е върши работа? Също и да попитам за газово котлонче трябва ли нещо специално да му гледам, защото съм решила заради къмпинга и с това да се обзаведа.

# 621
  • някъде ... тук ...
нашите хладилни чанти са обикновени, такива дето ги продават по магазините у нас. вършат работа. охладителите почти не се ползват - слагам замразена бутилка вода вътре.
иначе за газовия котлон - аз имам 5л туристически газов котлон (от старите обикновени котлони), ама си заема място. сега се замислям да си взема един малък с патронче - когато няма да се готви.
порови в нета  Peace

# 622
  • София

одобрявам много аз такава комбинация Simple Smile гърците принципно имат добри артисти в стила, а също и традиции с един много приятен техно-фестивал, така че по бийч-баровете из къмпингите на мен ми идва чудесно изборът на музика
И екстремната сцена  е много добре представена у Гръчко, абе музикален народ ...

# 623
  • Младост 4
И аз на опашката за сгъваеми столчета Simple Smile Тъкмо се чудех какво ми липсва в багажа... До нашето море остават 10-тина дни Simple Smile

Aila, ние ползваме хладилна чанта, която се зарежда, когато колата е с вкл. двигател.

# 624
  • София
Теди, стягаш ли багажа вече  Simple Smile
Ще запазваш ли билети за ферито от тук, или направо на пристанището ще ги вземете?

Аз си мисля, ние направо там да си купим билетите, не виждам много смисъл от сега да запазвам..

Леле, май само ние нямаме хладилна чанта..но аз студени напитки - освен бира и фрапе - не пия, а тях си я взимаме от някой бар  Sunglasses

# 625
  • Sofia
Имам спомен,че миналото лято стана някакъв скандал на плажа на Неа Врасна,з-то някакви си ползваха чадъри и шезлонги,носиха си хладилна чанта и не си поръчваха от заведението на което бяха плажните атрибути

# 626
  • София
Ще запазваш ли билети за ферито от тук, или направо на пристанището ще ги вземете?

Аз си мисля, ние направо там да си купим билетите, не виждам много смисъл от сега да запазвам..

Не мисля, че има смисъл да се запазва билет за ферибот, който е през час. По-добре да сте свободни и да се качите на този, който ви е най-близък като час. Фериботите, които са начесто, никога не се пълнят максимално. Освен това ние бяхме изненадани с ферибота за Лимнос, че за всеки закупен по интернет билет се плаща по 1 евро при получаването на книжния билет. Не знам дали за всички фериботи е така, но нас много ни подразни, защото платихме 6 евро за нищо.

# 627
  • София
Таня, и аз бих се подразнила, странно защо не са ви уведомили  Thinking Не е въпроса в 6-те евро, но човек трябва да знае.

Няма да запазвам билети от тук, направо там ще купуваме.

Аз съм в процес на ''местене'', харесала съм няколко къщи/хотели, обаче пусто нямат координати никакви в интернет. Само снимки им гледам  Simple Smile

Сутринта звъннах на един хотел в Неос Пиргос, и си поговорих с една много мила дама, която учудващо, но знаеше прилично английски. Та тя ми даде нормални цени, 30 евро, и каза, че по това време в техния район има достатъчно места и човек може спокойно и без резервация да отиде и на място да хареса.

Хихи, ей сега ще се намеси петерки и пак ще каже - ето, виждате ли, казвам ви аз, че младите само с интернет искате ама...  Joy

# 628
  • София
Таис, сега се добрах до къщи и започвам със стягането на багажа, минах през Метро за задължителния пазар - вода, кафе, малко бирички, тютюнче, джинче.

Малко да събера душичката и се хвърлям в подготовката на другите неща.

Не смятам да резервирам билети за ферито, на място ще купуваме.

# 629
  • София
Tаис Таня е права, няма смисъл за кратки дестинации да се взимат билети предварително.
Имаш ли вече ново място, тръпна в очакване. Имаш ли нужда от помощ ???

Общи условия

Активация на акаунт