На море в Гърция 2013 - VIII

• 57 680
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Блед, благодаря, но ще се оправя сама, то си е тръпка в известен смисъл  Simple Smile

Да ви кажа, даже леко започвам да обмислям дали наистина да не отидем там без резервация, и на място да си харесаме нещо  Thinking Не мисля, че жената с която говорих по телефона ме е излъгала или подвела.

Вие как мислите, твърде авантюристично ли ви се струва  Simple Smile Не съм го решила още, де, и с другите не съм говорила. Но все повече се замислям.. Май единствено наличието на две малки деца би ме спряло.

# 631
  • София
Таис, доколкото си спомням, смятате да вземете наведнъж разстоянието. Това означава, че ще стигнете привечер, дори по тъмно. Недей да рискуваш. Откакто спахме веднъж на бензиностанция в Словения, такива експерименти не правим. Видят ли те в безизходица по нощите, надуват цените. Ако държиш да избираш на място, резервирайте 1-2 нощувки и после сменете, но вечер да се търси е неразумно.

# 632
  • София
Tаис Пак е права Таня....Виж сега в оглед на това за което беше притеснена, мъжката част, не те съветвам. Представи си какво ще стане, ако трудно намериш и трябва да обикаляш, ще си виновна. Разбира се, че има в изобилие, но го казвам заради тази причина.......
Аз си мисля да резервирам последният хотел, който ти показах, не знам дали ще ми се обикаля след 14 дена на различни места.

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 20:13 от Bled

# 633
  • София
Здравейте отново, дами! След като помогнахте на мен, пиша с молба да помогнем и на шефката ми  Mr. Green
Значи, дамата е американка, за 3 месеца в БГ и иска да се възползва от шанса да прекара 1 седмица на море в Гърция. Ще бъде сама и не шофира, от което идва основния проблем. Като добавка към основния проблем, е и малко нещо бременна в 5 месец и не е за много път и много обиколки и разходки, иска да пътува възможно най-кратко и да си лежи на плажа  Grinning
Та с две думи, търсим хотел на Халкидики, който да е хубав (4 звезди да речем), както и вариант да се придвижи до там.
Днес говорих с Александра турс, те имат такава оферта - автобусна почивка със 7 нощувки. Предложиха ни 2 хотела, но на мен, честно казано, и двата не ми допадат особено: Port Marina Hotel, Kassandra и Melissa Gold Coast, Sithonia. Засега обаче това ни е опцията само.
Хелп?

# 634
  • София
Бърди, вече сме коментирали Порт Марина. Далече е от всичко - и плаж, и градче. Според мен е напълно неподходящ за сама жена без транспорт. Другия не го знам.

# 635
  • София
Другият ми изглежда още по-зле  Rolling Eyes
Затова и питам тук, не знам как да го подхвана, а наистина ми се иска да й помогна, толкова й се иска, милата, гледа само снимки и въздиша  Laughing

# 636
  • София
Таня, Блед, прави сте, благодаря за съветите   bouquet Наистина не се бях замислила, че ще пристигнем късно следобед и няма да ни е до обикаляне. Особено пък на децата.

Ще запазя нещо от тук, а ако случайно видим нещо по-добро, вероятно ще се преместим  Simple Smile

Бърди, много смела тази американка. Аз съм паника и никога не бих заминала някъде на майната си бременна и съвсем сама  Peace

# 637
  • София
Бърди За да не ти обяснявам надълго защо, казвам не за Melissa. Само плажа заслужава внимание........

# 638
  • София
О, Таис, тя е страхотна  Grinning Вече ходи в Лондон и в Париж, възползва се колкото може от това, че е в Европа  Laughing Само повтаря колко е хубаво, че има толкова интересни места наблизо  Laughing

Иначе тя ще е там приблизително по времето, по което и ние, плюс минус ден-два, така че ще имаме опция за бърза реакция.

Блед - напълно ти се доверявам, на мен също не ми хареса.
Поне туроператор да препоръчате?

# 639
  • София
Бърди, браво на нея, смела мацка  Simple Smile

Погледни това, моя приятелка е ходила в Гърция със Солвекс, остана много доволна навремето:

http://www.solvex.bg/?AC=60&VID=4459

Лично на мен плажа в Ханиоти ми харесва, въпреки че съм срещала и негативни изказвания за него. Най-големите риби, спокойно плуващи наоколо, съм виждала точно в Ханиоти на плажа...дори в първия момент помня, че се стреснах  Simple Smile На фона на дребосъците, с които съм свикнала из другите плажове, Ханиотските рибоци са направо внушителни. Не знам дали и други момичета са ги виждали..

# 640
  • София
Бърди Ще и намерим хотел на жената, но транспорта ме притеснява/освен да е закараме, ние тръгваме скоро/, нали все сме с кола. И без агенция, много рядко......

# 641
Здравейте, момичета!  Simple Smile
Четох, чета и ще продължавам да чета, но за момента съм се спряла на ето това
http://www.halkidiki.com/studios-artemis/index.htm
моля за мненияяяя.... дават ми перфектна цена, която обаче започва да "намирисва" на нещо гнило Rolling Eyes

# 642
  • София
Много сте мили, благодаря!
Хотелът не ме притеснява, а транспорта, понеже това ни ограничава до агенция.
Писах на Солвекс сега, писах и на друга агенция, която ми препоръчаха на ЛС, да видим утре какво ще кажат Simple Smile

# 643
  • София
Tаис да не ми се разсърдиш, знаеш че те обичам, но отново НЕ за Grandotel Hanioti Бърди. Остаряла база в старото крило/не се знае къде ще е изпратят/, почти неизползваем басейн, страшна теснотия на плажа пред хотела. Не е за нея, няма го спокойствието. Градчето супер, хотела е точно на центъра, има и хубави хотели, но транспорта.

# 644
  • София
Pile 76 като гледам си е отдалечено от плажа, предполагам че цената заради това е по-ниска. Иначе имаш избор от плажове поне  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт