На море в Гърция 2013 - VIII

• 57 870
  • 756
  •   1
Отговори
# 60

благодаря! то те повечето студиа в Халкидики са си точно нищо особено, но тези поне държат някакви много смислени цени, на фона на офертите от 55+ за подобни места, които получавам при запитвания - и то за късния август

виждам, че имат същите и в Криопиги, само че и за там не знам нищо - различават ли се двете места като атмосфера, плажове?

като казваш затруднено паркиране, на вас бяха ли ви осигурили място за колата, или всеки се спасява поединично?

извинявай, че питам толкова подробно, но понякога разни такива неща, ако не си подготвен, може да прецакат почивката Simple Smile

# 61
Много се различават. В Криопиги няма - буквално- нищо.

# 62
  • София

благодаря! то те повечето студиа в Халкидики са си точно нищо особено, но тези поне държат някакви много смислени цени, на фона на офертите от 55+ за подобни места, които получавам при запитвания - и то за късния август

виждам, че имат същите и в Криопиги, само че и за там не знам нищо - различават ли се двете места като атмосфера, плажове?

като казваш затруднено паркиране, на вас бяха ли ви осигурили място за колата, или всеки се спасява поединично?

извинявай, че питам толкова подробно, но понякога разни такива неща, ако не си подготвен, може да прецакат почивката Simple Smile
Не ни бяха осигурили паркинг. Но собственика ни беше предупредил, че наблизо има безплатен паркинг. А за цените и хотелите - имаше и по-добри от нашия за сумите от сорта на 80-90 евро, което на  нас ни беше доста.  Crazy

# 63
  • София
antea, ти се оплакваш за края на август, че ви дават такива цени, а аз от десет дена вече все получавам оферти за началото на септември от порядъка на 40-50 евро.
Някои даже искат и 60  Shocked Говорим за обикновено студио, нищо особено. Най-скъпите предложения са от Вурвуру  Simple Smile Там и къща на n-та ''линия от плажа'' искат от 40 нагоре.

Но си има и желаещи, защото на повечето като им пиша, че ми трябват две студиа и казват - няма свободни до 8-10-12 септември. Гърците явно се усетиха за българския интерес в ранния септември и плавно си вдигат цените през последните години  Joy

# 64
...

Inka (без 5 накрая), да се включа и аз за времето. След 6-7 септември наистина е на късмет, така че за Северна Гърция подобен избор се прави last minute - ако прогнозата е хубава - заминаваш. Така и така има места навсякъде и може да се действа ад хок. Миналата година бе много топъл целия септември, чак до 30 ставаше за плаж. Но това е изключение спрямо предишни години.

Аз и не виждам какво му се коркате на това време - сякаш не сте ходили години наред на море в България, където и през юли, и през август може цялата отпуска на човек да се случи хладна и дъждовна, особено ако е на северната Черноморие. В Гърция поне за високия сезон е сигурно, че не вали, та се разглезихте Grinning
Аз само да кажа, миналата година бяхме в Никити за 8 дена преди началото на учебната година. Първите 3-4 дена бяха хубави и после като се изви една буря, не спря да вали в остатъка от времето, изпрати ни по вода, така че митовете за перфектното време през септември в Гърция бяха разбити отвсякъде.
...и между другото Дивна, за миналата година, незнам как сме били по едно и също време в района в лошите дни ходихме и до Вурвуру...нас ви валя, а вие и облаче не сте видели?!?

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 13:12 от доня КОПРИВА

# 65
Е, Таис, има някои и от алчност не ги смъкват.
Около 8-9 юни като бях на Амулиани, супер нисък сезон за там, всичко празно - ама от лакомия ти дават цени от 55-60 евро, и не се сещат, че ако смъкнат малко, ще имат клиент-два. (Атос бей беше едно от тях, но те по принцип си поддържат високи цени; Неорио - също, то пък беше абсолютно с пуснати кепенци.) Но то, по хората ходи.

А иначе Вурвуру, Торони, Никити, Сарти вече си знаят, че август продължава до българския 6 септември Grinning

# 66
  • София...........
.....
Inka, 2009 год. бяхме от 5 септември на Уранополи за седмица - 4 дни валя и си ходехме с анцузи (бях ги мушнала в багажа в последния момент и даже се чудех за какво ги влача)  - риск , но каквото такова. Миналата година от 8 септември на Вурвуру беше 30+ градуса и облаче не сме видяли.
Аз за 7.09 не бих се колебала,ама няма места в хотела,а за 14-ми беше трудно да реша.Ти и Реterky2002 обаче съвсем ме отказахте.

Не се отказвай - просто си имай едно на ум (с някоя дрешка) Wink
Ние също замисляме пак да ходим и септември 9-10 някъде. Все ще има 2-3 за плаж, а дъждовните ще са за разходки и излежаване Wink

# 67
  • София
Ние винаги почиваме през Септември и то втората половина,но ходим по на юг Mr. Green

# 68
Inka5,
можеш да видиш отзивите в букинг и трипайдвайзър - нивото е средно към ниско. Общото впечатление е - има прекрасна гледка, басейн, но не отговаря на 4 звезди, храната не е първа хубост, а обслужването - често много лошо. Има по-добри възможности на острова, макар и без храна.

Inka (без 5 накрая), да се включа и аз за времето. След 6-7 септември наистина е на късмет, така че за Северна Гърция подобен избор се прави last minute - ако прогнозата е хубава - заминаваш. Така и така има места навсякъде и може да се действа ад хок. Миналата година бе много топъл целия септември, чак до 30 ставаше за плаж. Но това е изключение спрямо предишни години.

Аз и не виждам какво му се коркате на това време - сякаш не сте ходили години наред на море в България, където и през юли, и през август може цялата отпуска на човек да се случи хладна и дъждовна, особено ако е на северната Черноморие. В Гърция поне за високия сезон е сигурно, че не вали, та се разглезихте Grinning

Благодаря Параход,
изчетох много негативни мнения за този хотел и се отказвам от него. Ама като идея си нямам от нещо друго  newsm78. То големите агенции продават само този хотел и още един. А без предварителна резервация не ми се тръгва с 2 деца...

# 69
Аз пък искам да попитам нещо чисто хипотетично....
Ние пътуваме на 28-ми за Ситония. Ако има някой, който тръгва точно тогава и може да поеме 1 човек в колата си, плащам си част от горивото, разбира се...ей така питам. Човек не знае от къде ще излезе нещо. Иначе ние сме с 1 човек повече и 1 от нас ще трябва да пътува с автобус. То лошо няма, но ще трябва прекачване в Солун и става сложно. За съжаление няма директно от София до някъде близо до Ситония. Идеята е да не правим още 1 курс до Солун да го прибираме този 1 човек, това си е път, 200 км. още. Та така, питам само, ако някой, нещо изникне свиркайте Simple Smile

# 70
  • София
...
Не се отказвай - просто си имай едно на ум (с някоя дрешка) Wink
Ние също замисляме пак да ходим и септември 9-10 някъде. Все ще има 2-3 за плаж, а дъждовните ще са за разходки и излежаване Wink
А аз от разходки никога не се отказвам Laughing,просто ще е друго.Повече като екскурзия и ако става за плаж ок.

# 71
  • София
 www.hotelammouliani.gr
   www.limanakihotel.com
Момичета, кой от тези два хотела бихте ми препоръчали? Лиманаки е доста встрани от селцето за ходене пеша и не е ясно дали има интернет, но пък другият е съвсем в центъра и дали няма да е шумно?

# 72
  • София
Миналата година септември и нас ни валя във Вурвуру, някъде след 12-ти беше. Преди това долу на Сикя духаше зверски. Само на Агиос Николаос докато бяхме беше перфектно септемврийско време. Та всичко си е на късмет...аз не бих се отказала от пътуване в края на септември, дет се вика, само заради едната бугаца и единия гирос бих се смъкнала надолу за няколко дена  Crazy

Параход, така е, някои са си просто по-лакоми  Simple Smile И друго ми прави впечатление - когато им пратя мейл, винаги ми дават по-висока цена отколкото когато им звънна директно на телефона..не мога да си обясня защо  Thinking

Дали защото по телефона ги хващам неподготвени и ми дават по-ниска цена - един вид да не ме изпуснат? А по мейла пращат високата цена - ''пет лева ако мине"  Joy

# 73
  • софия
www.hotelammouliani.gr
   ....., но пък другият е съвсем в центъра и дали няма да е шумно?
Не е в центъра. Пада се леко встрани, на един хълм и не е изобщо шумно.

# 74
  • Варна
Потвърждавам за Афитос - много приятно романтично градче. Ние намерихме един плаж - не знам дали това е централния, но беше много хубаво - има барче с чилаут музика.

Общи условия

Активация на акаунт