На море в Гърция 2013 - VIII

• 57 779
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Мързи ги, Туцка, мързи гии  Wink Не им се проверява и те така  Peace

# 301
  • София
Как сме минали метър, не е за вярване! Всяка година по два пъти сме пътували със сина ми, къде ли не и Гърция, и цяла Европа никога не са ми искали оригинал. А аз не съм го и носила! Mr. Green

# 302
А,защо искат Акт за раждане newsm78Тъп въпрос сигурно,но ние имаме поне 30 путувания с децата в Гърция и освен задграничен никога ,нищо не са ни търсили newsm78

Аз имам друго питане:На малката паспорта изтича на предният ден преди да се приберем.Това проблем ли е?!

# 303
Не, освен ако не закъснеете с два дни. Не ви искат акт, защото имате брак и сте с еднакви фамилии всички (предполагам).

Една интересна снимка на Наваджо от фотоконкурс -

# 304
  • София
Mомичета и момчета, влитам за въпросче за Керамоти. Хотел Афродита, за който четох добри отзиви, като е с изложение към улицата, не е ли шумен за спане?
А пресни отзиви за хотел Електра?
Сигурно са обсъждани, но ми е малко притиснато в момента и нямам време много да ровя...

# 305
Поне ние като бяхме нямаше много движение по улицата и не сме имали проблем с шума. Тъй като хотела се намира почти накрая на улицата и нататък няма други сгради с изключение на една.

# 306
  • София
лято! Мисля, че това за шума не трябва да те притеснява. Виж наши снимки:

Част от стаите са на улицата, но мисля че проблем няма. Тази улица не е натоварена, минават от тук колите, които отиват на плажа, а такива през нощта няма.

А и вероятността да сте на самата улица е малка.

По вероятно е стаята ви да е по назад, където няма никакъв шум.

Параход Снимката е страхотна, те скачат от платформата горе на скалите, невероятно е...имам подобни снимки, но не скочих  Laughing

Ето от тук............

Не си носих парашута...............

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 17:05 от Bled

# 307
  • Младост 4
Параход, снимката от Закинтос е невероятна!  Heart Eyes

# 308
  • София
Здравейте, момичета!
Следя ви от доста време, черпя полезна информация от вас, за което безкрайно ви благодаря. Аз съм резервирала вече студио на Закинтос, 29 евро е цената за нощувка в началото на септември, за двама. Затова и като видях снимките от Наваджо не се стърпях и реших да пиша. Миналата година посетих острова, но с приятели. Сега се връщам отново с половинката. Simple Smile Страхотно място, на мен ми легна на сърце, затова и се връщам там. Миналата година платформата беше отрязана за съжаление. Пожелавам на всички незабравими моменти в Гърция!

# 309
Ние бяхме в Афродита преди 2 години.Не се чуваше шум,въпреки че бяхме близо до улицата Peace
В Електра ще бъдем сега Peace

# 310
  • Варна
Имам спомен, че се коментираше, но не помня отговора -  с българска рецепта мога ли да купя лекарства в Гърция?

# 311
  • София
Преди малко резервирах 2 студиа ето тук, на остров Евия (Евбея):

http://lappas-rooms.gr/en/index.php

Много ми хареса мястото, страхотен изглед, студиата са просторни. Цената е 30 евро - съвсем нормално.
Рових, четох и установих, че достъпа до острова е или по моста (при Халкида?), или от едно малко пристанище Глифа.
Въпросното Глифа е на 550 км от София, разстояние прилично, според мен  Simple Smile Цените на ферито са - невероятно - доста прилични, особено за кола, която цена всъщност традиционно е най-висока на феритата.

Та така. Сега ако ми кажете и как да навия един брой мъж (мой), и два броя други възрастни, че това е нашето място за септември, ще имам да ви черпя  Hug На мен много ми се ходи на Евия, обаче имам притеснения, че довечера другите като разберат, че няма да сме нито на Тасос, нито на Ситония, ще има бунт  Mr. Green

# 312
Отлично решение!
Мостът при Халкида е доста на юг, обаче, и много ще ви удължи пътя, ако минете през него - а и студиото ви е виждам в северната част на острова. Със сигурност фериботът Глифа-Агиокампос ще ви спести време  (макар че ще отнеме известни суми).

Няма какво да ги навиваш - поднасяш им факта и толкоз. Все пак, с малки деца аз задължително бих предвидила междинна нощувка за тази дистанция.

# 313
Имам спомен, че се коментираше, но не помня отговора -  с българска рецепта мога ли да купя лекарства в Гърция?

Би трябвало да можеш. Нали има хора които ходят специално да Гърция за да си купуват по-евтини лекарства. Колко тъжно. Ние като бяхме това лято ме заболя ухото. След като капах отипакс който не ми помогна отидох в аптеката и питах какво имат за уши. Предложиха ми антибиотични капки и ми ги продадоха без рецепта. Та едва ли ще имате проблем ако си имате и рецепта. Стига да могат да разчетат какво пише и да познават препарата.

# 314
  • София
Параход,  Hug И аз мисля, че с ферито ще ни е по-удобно, гледах маршрута до Халкида - твърде много се заобикаля. Цените са съвсем прилични - 2.20 за възрастен, и 15 евро за голяма кола. На другите колата е по-малка, та даже и по-евтино ще им излезе.

Абе колкото повече гледам снимки на Евия, толкова повече ми се ходи...много се запалих  Simple Smile

А защо мислиш, че ни трябва спирка - това означава да пътуваме наведнъж по-малко от 300 км, няма смисъл. Моето диване без проблем ще вземе 550 км, предполагам и тяхното детенце...все пак пътуват до нашето море без почивка  Thinking
Ще ги питам, де, как предпочитат. Само да се навият!

И аз си мисля, че просто поднасям факта и това е  Mr. Green
Може да съм лоша, но поне ще се измъкнем от Северна Гърция.

Общи условия

Активация на акаунт