Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 1

• 107 716
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Според мен ще е някаква съвременна версия, кой ще ти чака чак до края на филма да се видят пак  Laughing

А тая, доколкото виждам, ще има да се мъкне след Бурак  ooooh!..

Фахрие има ли си гадже в момента? Координати?  Mr. Green

# 166
Брех, тая ЧапЛа... Mr. Green

Интересно ми е как Джейлан ходи на сета ВСЕКИ ДЕН, като снимките са започнали днес.  Laughing

Ето туитър съобщение от Бурак

Късмет, започнахме деня със снимки.

Burak Özçivit ‏@ozcivit_burak 8h

Haydi hayırlısı olsun,kayıtla güne başladık.

Снимките започнаха миналата седмица.  Hug Не знам какво е имал предвид. Peace

http://www.haberler.com/calikusu-dizisinin-cekimleri-basladi-4912534-haberi/

# 167
Фахрие има ли си гадже в момента? Координати?  Mr. Green

След като се разделиха с Йозджан Дениз не са я засичали с друго гадже, но я спрягат с Бурак Йълмаз, футболист на "Галатасарай".  Тя отричаше.

# 168
ето и сега друг Бурак..на тепсия поднесен чака само знак и чаплата заминава като изтребител... така ги усещам аз нещата  Wink

лека вечер душички  Hug

# 169
Компромат №1 : Wink

# 170

Тренди, супер се е получило, пускай му го в туитъра  Joy Joy Joyда види тя ко Шъ ПаЗи  Outta Joint

# 171
# 172
Компромат №2

# 173
Добро утро. Hug Hug Hug

Компроматите са огИн.  Wink ЧапЛата требе да се разкара. Naughty Mr. Green

И една от миналия месец. Wink Heart Eyes

Хубав ден.  bouquet

# 174
Добро утро   food010  Тио  smile3501 newsm08

Скрит текст:

# 175
Тц,Тц! Аз още си чакам Коуето да дойде, а вие виж къде си  чучулигвате! Що пък една не каза,че има  тема за Чучулиг..! Sad

# 176
Тио, страхотни компромати... Горещи, горещи  Joy

Снеже, мерси за инфото  Wink Ма хубавец е футболиста, харесва ми  Rolling Eyes Grinning

# 177
Добро утро  Hug лек ден и дано днес се появи някоя снимка...скорошна не като моята  Peace

# 178
Интересно ми е как Джейлан ходи на сета ВСЕКИ ДЕН, като снимките са започнали днес.  Laughing

Тъй като тук с насмешка се цитира мой пост от друга тема, смятам да сложа текста на турски от ФБ, който е преведен на английски. Може би варна72 ще го преведе  Rolling Eyes  Аз турски не зная, а тя е експерт  Grinning

Скрит текст:
Ceylan Çapa şimdide Fahriye nöbeti tutuyor ..

Burak Özçivit ve Ceylan Çapa 1,5 yıldır birlikte. Çift birkaç kez Ceylan Çapa'nın kıskançlıkları yüzünden ayrılmıştı. Ceylan Çapa'nın son takıntısı Fahriye Evcen. Eylül'de Kanal D'de başlayacak 'Çalıkuşu' dizisinde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen başrolde oynuyor. Ceylan Çapa, çekimler boyunca adeta sevgilisinin başında nöbet tutuyor.

Изречението: "Късмет, започнахме деня със снимки." съвсем не означава, че снимките са започнали днес Peace

# 179

Тъй като тук с насмешка се цитира мой пост от друга тема, смятам да сложа текста на турски от ФБ, който е преведен на английски. Може би варна72 ще го преведе  Rolling Eyes  Аз турски не зная, а тя е експерт  Grinning

Скрит текст:
Ceylan Çapa şimdide Fahriye nöbeti tutuyor ..

Burak Özçivit ve Ceylan Çapa 1,5 yıldır birlikte. Çift birkaç kez Ceylan Çapa'nın kıskançlıkları yüzünden ayrılmıştı. Ceylan Çapa'nın son takıntısı Fahriye Evcen. Eylül'de Kanal D'de başlayacak 'Çalıkuşu' dizisinde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen başrolde oynuyor. Ceylan Çapa, çekimler boyunca adeta sevgilisinin başında nöbet tutuyor.

Изречението: "Късмет, започнахме деня със снимки." съвсем не означава, че снимките са започнали днес Peace

Ох, Ана, никога ли няма да се излекуваш от склонността си да се заяждаш на дребно, да търсиш под вола теле и да си въобразяваш, че светът се върти около теб.   Най-малко десет души са се упражнили по темата „ревността на Джейлан“, не знам защо си решила, че точно твой пост съм визирала. Всъщност знам- не си в състояние  да допуснеш и за минутка, че някой може и пет пари да не дава за глупавите войни, които така и не ти омръзна да водиш, не можеш да допуснеш, че нещо може да бъде написано просто  ей-така, без непременно да се атакува „ с насмешка“ нечий пост. Смали си егото. 

Общи условия

Активация на акаунт