Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 1

• 107 638
  • 743
  •   2
Отговори

Çalıkuşu/Чучулигата

с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен

По едноименното произведение на Решат Нури Гюнтекин

Kanal D - ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Продукция: TIMS

Продуцент: Тимур Савджъ

Режисьор: Чаян Ърмак/Доан Умит Караджа

Сценарист: Севги Йълмаз

Резюме:

Красивата, жизнерадостна и своенравна Фериде не е типичното турско момиче от последните години на Османската империя. Тя израства в богато и уважавано семейство, получава добро образование и наследство, но осмисля съществуването си чрез личната саможертва. Влюбва се в своя братовчед, който също отговаря на чувствата й. В деня на сватбата Фериде научава за друга жена в живота на любимия си. Гордостта не й позволява да преглътне обидата и я изпраща из най-затънтените кътчета на Анадола, където бедните и неуките имат нужда от песента на Чучулигата.

ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА!!!

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 19:22 от ·٠•Snejka•٠·

# 1
Снимките на сериала са започнали днес. Hug

"Çalıkuşu” Dizisinin Çekimleri Başladı!

http://www.televizyondizisi.com/index.php/calikusu-dizisinin-cek … asladi/151200/11/

Дидиbouquet за снимката. Hug

Уточнявам, че резюмето е на романа, не знам в сериала как ще е и дали няма да го осъвременят. Peace

# 2
# 3
Снежинко  bouquet
Да се запиша и аз където Бурак там и аз само ВВ не гледах с него,но тук мисля че Фахрие ще ми харесат хубава мадама е ! Peace Heart Eyes

# 4
Добре дошла, Диди.   bouquet Радвам се, че заедно ще гледаме още един сериал, освен КД.   Hug

# 5
Добро утро. Hug Hug Hug

Heart Eyes

Хубав ден.  bouquet

# 6
аааааа и аз ида  Naughty това ми е любовта няма как да го пропусна  Mr. Green

# 7
# 8
# 9
Снежи приятно ми е Вяра съм   Hug не е нужно всеки път да ми изписваш ника  Wink

# 10
Снежи приятно ми е Вяра съм   Hug не е нужно всеки път да ми изписваш ника  Wink

Ок, Вяра, и на мен ми е приятно. Hug

# 11
Здравейте,момичета!Записвам се и аз със вас!Обичам Бурак и "Чучулигата" :* Ще следя с интерес!

# 12
  • София
Здравейте и аз чакам с нетърпения новата екранизация на Чучулигата. Знаете ли дали сериала ще е съвременен или ще ни върнат във времената от книгата?

# 13
  • София
Цоп! И аз в темата!
Където Бурак, там и аз!  Laughing
Нито съм чела Чучулигата, нито съм гледала екранизациите, та съм съвсем боса на тази тема, но очаквам превъплъщението на Бурак с нетърпение.  Simple Smile

# 14
Добро утро. Hug Hug Hug

Jivka68, Г-ца Бързо се уча, lidiya_ilieva, добре дошли.  Hug Hug Hug

Ще се съберем стабилна групичка,  Wink но дано има кой да превежда, че иначе... ooooh!

Размазани снимки от сета. ooooh! Оф, айде да пуснат някоя официална, де. Mr. Green

Приятен вторник.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт